آموزش سئو - آموزش انجام سئو سایت

مهمترین فاکتورهای سئو که در رتبه بندی سایت موثرند

مهمترین فاکتورهای سئو که در رتبه بندی سایت موثرند

بارها درباره ی فاکتورهای موثر سئو صحبت شده است. وبمستر98 ، فاکتورهای سئو را با توضیحی روان و مختصر، خلاصه کرده است و تعداد آن را بیش از صد فاکتور رساندیم. هرچند فاکتورهای دیگری نیز دخیل هستند، با این حال برای داشتن اطلاعات بیشتر درباره ی سئو در قالب وردپرس بهتر است توضیحات زیر را مطالعه کنید:

همانطور که در مقالات دیگر آموزش وردپرس به آن ها پرداخته ایم، فاکتورهایی بیش از 114 عدد وجود دارد. اما لازم نیست این فاکتورها تکرار شوند. برای مثال، می توان فاکتورهای فراوانی برای url صفحات نوشت ولی ما در وبمستر 98 آن ها را در یک ویژگی جمع کرده ایم، در عوض بهتر است شما نیز به مقاله مربوط به url آمده در سایت، مراجعه کرده و اطلاعات لازم را به دست آورید. تمام فاکتورهای بیان شده نسبت به هم خاصیت مضاعفی دارند و بر روی هم تاثیر می گذارند. البته باید توجه داشته باشید که، با داشتن چند فاکتور مثبت، قرار نیست سایت رشد داشته باشد و به دلیل چند فاکتور منفی، سایت افول نمی کند. مجموع تاثیر گذاری کل فاکتورها در کنار هم، همراه با فاکتورهایی که خود گوگل و موتورهای جستجو آن ها را مد نظر دارند؛ همه در رتبه بندی نتایج گوگل و موتورهای جستجو تاثیرگذار خواهند بود. به طور مثال، فاکتور “محتوای قوی صفحه”، یعنی محتوای قوی اثر مثبتی بر رتبه بندی داشته و محتوای ضعیف یا اثری نخواهد داشت و یا اثر آن منفی خواهد بود.

این فاکتورها تنها مختص گوگل نیستند، ولی بیشتر آن ها برای تمام موتورهای جستجو کاربرد دارند. فاکتورهایی که به گوگل مشخصاً اشاره دارند و یا از محصولات گوگل در آن ها نامبرده شده، مشخص می کند که فاکتور مربوط به گوگل است.

فاکتورهایی که بخش اعظمی از فاکتورهای سئو را در بر می گیرد و معمولاً فراموش می شوند، فاکتورهای در سطح کل دامنه هستند که بسیار اهمیت دارند. این فاکتورها، نسبت ضریب ویژه را برای سایر فاکتورها دارند. اما اغلب کاربران سئو را به مثلث تگ، تولید محتوا و بک لینک محدود می دانند و بر این باور هستند که با خرید بک لینک، استفاده کردن از لینک ها و تغییر محتوا می توان سئو را برقرار کرد.

بعضی از مدعیان تخصص در سئو، یک سایت را بررسی کرده و اگر صفحه ای تگ عنوان تیتروار نداشته باشد یا حجم صفحات آن زیاد است و یا حتی عکس ها alt ندارند، اظهار می دارند که سئو مشکل دارد و با حل کردن این مشکلات می توان رتبه سایت را بالا برد. اما متاسفانه اینطور نیست، درست است که حجم پایین صفحات و وجود عنوان h1، برای سئو سایت بهتر است. اما این موارد نمی توانند عواملی برای بررسی صحیح سایت باشند. بله درست است، گاهی ممکن است یک سایت تنها به واسطه بک لینک های قوی در سایت های مشهور، با این که موارد دیگر را رعایت نکرده باشند ولی با این حال در صدر نتایج باشد.

با فرض این که سایتی بدون توجه به سئو و فاکتورهای اصلی، نوشتن مقاله را آغاز کرده و برندسازی و تبلیغات را به خوبی رعایت کرده باشند و تنها ایده ای از سئو داشته باشند. با توجه به مقالات آمده در آموزش وردپرس  در سایت وبمستر98 می توانید نتیجه ی بهتری داشته باشید، البته این موارد برای سایت هایی هستند که توانایی پرداخت هزینه های زیاد تر را دارند که می تواند بدون سئو کردن و با برندینگ، صاحب سایت را از کارهای بدون نیاز و over optimization دور کرده و سایت نیز کاملاً  کلاه سفید خواهد بود ولی این موارد باید برای سطوح بالا و ایده آل هستند.

[quote bgcolor=’#eec700′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’]

تیم آموزشی وبمستر 98 لازم است قبل از شروع بررسی فاکتورهای سئو، به چندین سوال پاسخ بدهد :

  • یکی از سوال های اصلی این است که چگونه یک وبلاگ در یک موضوعی با رقابت بالا در بالای لیست نتایج گوگل قرار گرفته باشد؟ یک وبلاگ از محدودیت بسیاری در اجرای فاکتورها برخوردار است و همه ی موارد برای آن در دسترس نیست، پس چگونه این امکان وجود دارد؟ این به دلیل فاکتورهای دیگر است، فاکتورهایی مربوط به بک لینک ها، رفتار کاربر و شبکه های اجتماعی می باشند.
  • سوال دیگر این است که سایت فروم، سایت شارژ یا خرید و سایت های سرگرمی را چطور می توان بهینه سازی کرد؟ این گونه سایت ها قابلیت تولید محتوا ندارند و به سادگی آپدیت نمی شوند و همچنین نمی توان کدهای مربوط به سایت را تغییر داد، پس چه روشی باقی می ماند؟ بهترین راه حل، استفاده از فاکتور های سطح کل دامنه و بک لینک و فاکتورهای لیست آخر می باشد که باید در عین حال رقابت مربوط به موضوع را نیز در نظر گرفت.
  • گاهی دیده می شود که سایت ضعیف از نظر سئو، بالاتر از یک سایت قدرتمند قرار می گیرد، این اتفاق به این دلیل است که مثلا، شما تمام فاکتور ها را بررسی نکرده اید، و یا تمام فاکتورها را به یک اندازه سنجیده اید، که اشتباه است. فاکتورهایی مثل trust rank و نرمال بودن بک لینک ها، ارزش بالاتری دارند در سئو. و در جای دیگر تاریخ انقضای دامنه و یا url ارزش خیلی پایینتری دارند. در کنار همه ی این موارد، یک سری از فاکتورها از طریق موتورهای جستجو رخ می دهد. البته نباید منکر این شد که گاهی الگوریتم ها و موتورهای جستجو نیز خطا می کنند.
  • گاهی رخ می دهد که شما در سئوی سایت خود، در خیلی از کلمات موفق به کسب رتبه خوبی شده اید، اما به محض اینکه سراغ کلمات کلیدی دیگری رفته اید، این موفقیت تکرار نشده است، با اینکه همه موارد را به صورت صحیح برقرار کرده اید. مساله اصلی این است که شما رقابت را از خاطر برده اید، بله، رقابت عبارت فورش فلش کارت با عبارت خرید گوشی، یکسان نخواهد بود. یا رقابت عبارت های تور استانبول، تور اصفهان، تور مشهد یکسان نیست!  عبارت طراحی داخلی منزل  بیشتر از عبارت اجرای طراحی داخلی منزل رقابت خواهد داشت. کافیست رقابت کلمه بهینه سازی را با رقابت کلمه اجرای بهینه سازی سایت را در موتور جستجو بررسی کنید. درست است، هرچقد رقابت وسیعتر باشد، سئو حرفه ای تر شده و به ندرت، سایت های معمولی از دور خارج می شود، و قدرتمندترها به جای آن ها پا خواهند کرد. بهترین روش این است که دید درستی درباره سئو داشته باشید، و قبل از تعداد  عبارات هدف، بر روی وزن و رقابت عبارات فوکوس بیشتری کنید.
  • گاهی هم چندین سایت را با موفقیت کامل سئو کرده اید، اما برای سایت های تازه تاسیس خود نمی توانید، کاری را از پیش ببرید، برای یافتن دلیل بهتر است به ادامه مطلب مراجعه کنید.

[/quote]

فاکتورهایی که در پایین آمده است، بعد از توضیحات بالا، بسیار واضح و مبرهن هستند. بدین ترتیب شما می توانید دید حرفه ای تری نسبت به بهینه سازی داشته باشید ولی باید به خاطر داشته باشید که سئو مستقل نیست و همه موارد به هم وابسته و در ارتباطند.

سطح کل دامنه :

۱-  میزان زمانی که از ساخت دامنه می گذرد.

۲- به کار بردن عبارت کلیدی در عنوان دامنه (تاثیر کم)

۳- تاریخی که دامنه در آن منقضی خواهد شد (هر چه این تاریخ دورتر باشد بهتر است)

۴- پیشینه دامنه.

گوگل، دامنه هایی که چندین بار به وسیله دیگران خرید و فروش شده باشند را، کم اهمیت می داند.

۵- اسم دامنه

بهترین حالت این است که کلمه کلیدی اصلی سایت و عبارتی که مورد جستجو قرار می گیرد تا آنجا که ممکن است، مختصر و بدون حرف اضافه باشد.

۶- بهتر است نوع دامنه خصوصی باشد تا عمومی.

۷- رتبه اعتماد(Trust Rank)

۸- پسوند دامنه (TLD)

پسوند دامنه از اهمیت بالایی برخوردار است، خوب می دانیم که دامنه ی IR، برای ایران ساخته و بهینه شده اند و درست مانند این می ماند که در ابزار وب مستر، دامنه .COM را بر روی کشور ایران هدف بندی کرده باشید. باید بدانیم که رتبه گرفتن دامنه های هر کشور، در کشور های دیگر سخت تر خواهد بود.

۹- اعتبار دامنه یا Domain Authority

۱۰- مفید بودن محتوای سایت

فرض کنیم یک سایت 10 هزار صفحه داشته باشد، ولی تمام صفحات موضوعات تکراری و غیر مفیدی را مطرح کنند، این سایت برای گوگل ارزشمند نخواهد بود. گوگل  همه صفحات را سنجیده و میزان مفید بودن محتوای آن ها را نشانه گذاری می کند.

۱۱- چهارچوب بهینه سایت و قالب آن

هنگامی که گوگل چهارچوب سایت شما را تشخیص دهد، راحت تر می تواند بخش های مختلف سایت شما را به هم مربوط سازد و مقام شما را در رتبه بندی مشخص کند.

۱۲- به روزرسانی مطالب سایت:

زمانی که محتوای تازه ای به سایت شما اضافه می شود، گوگل به دینامیک و زنده بودن سایت شما پی می برد، این حرکت بر روی سئوی تمام صفحات سایت شما تاثیر خواهد گذاشت و با خاصیت FRESHNESS گوگل رابطه هم ارزی دارد.

۱۳- مناسب سازی سرعت بارگذاری سایت

۱۴- تعداد صفحات سایت. باید به صورت طبیعی و وابسته به قوانین مربوطه در ایجاد محتوا،  زیاد شود تا در سئوی سایت اثر منفی نداشته باشد.

۱۵- نقشه سایت

نقشه سایت باعث می شود تا کراولرها راحتتر صفحات سایت را تشخیص دهند و مورد بررسی قرار دهند.

۱۶- صفحه اصلی سایت و پیج رنک گوگل دامنه.

۱۷- Real Page Rank

۱۸- نداشتن قطعی در سرور و محل فیزیکی سرور، ثبات و پایداری سایت، از دیگر فاکتورهای سئو می باشند.

قطعی های کوتاه مدت سرور، برای سئو مضر نیستند. مکان سرور و کشور مد نظر و بک لینک ها نیز بر روی مقام گرفتن سایت موثر هستند.

۱۹-  پروتکل امن به خصوص برای سایت های فروشگاهی، ssl  یا HTTPS

یکی از مواردی که گوگل اخیرا اعلام کرده است، همین پروتکل امن می باشد. گوگل از این طریق توانسته است وب مستران را برای استفاده از  HTTPS جهت داشتن وب امن تر، مشتاق کند.

۲۰-  متا تگ ها و عناوین تکراری در همه صفحات.

۲۱-  محتوای تکراری و دامنه های پارک شده، از فاکتورهای منفی در مقام گرفتن سایت به حساب می آیند. از جمله وجود مطالب مشابه با چند URL مختلف.

۲۲- نقشه سایت برای کاربر.

کاربر باید بتواند توسط لینک های نشان داده شده در قسمت بالایی سایت، متوجه شود که در کدام قسمت سایت قرار دارد. این مورد با فاکتورهای راحتی کاربر گره خورده و از استانداردهای UX است .

۲۳- بهینه سازی بیش از حد یا over optimization در کل سایت.

۲۴- استفاده از سرویس های گوگل مانند google plus، youtube، وب مستر تولز و گوگل Analytics به وب سایت.

۲۵- سابقه قبلی سایت :

اگر سایتی در سابقه خود پنالتی شدن را داشته باشد، گوگل آن را با حساسیت بیشتر و با دیدی سخت گیرانه تری برانداز می کند. در این چنین سایت هایی فاکتورهای منفی ضریب بیشتر خواهند داشت و این سایت ها سخت تر می توانند رنک اعتماد را کسب کنند.

۲۶- تبلیغات زیاد را در بالای سایت قرار ندهید.

۲۷- تبلیغاتی کلیکی گوگل (Google Adwords):

یکی از فاکتورهای مثبت برای گوگل استفاده از تبلیغات کاملا قانونی است بخصوص اگر این تبلیغات برای خودش نیز سود داشته باشد. این روش به طور غیر مستقیم بر تراست رنک یا رنک اعتماد سایت تاثیر خواهد گذاشت. حتی خود گوگل نیز، چندین سال پیش، تاثیر داشتن ADWORDS را در نتایج گوگل و همچنین استفاده از کلمات کلیدی را تایید کرده بود. ولی در سال های اخیر منکر آن شده در حالی که واقعیت چیز دیگری را ثابت می کند.

سطح صفحات  On Page SEO و محتوا Content

  1.  کیفیت محتوا و صفحه : از جمله کپی نبودن، کاربر پسند بودن، سودمند و نو و صحیح بودن نوشتار آن می باشد.
  2. در به روز رسانی صفحه کوشا باشید.
  3. کلمات کلیدی را در عنوان (به طور طبیعی و نه مصنوعی) جای دهید.
  4.  آغاز تگ عنوان با کلمات کلیدی
  5. وجود کلمات کلیدی در تگ H1 ، H2 و H3
  6. تراکم کلمات کلیدی در متن
  7.  وجود کلمات کلیدی در Meta Description
  8.  طولانی بودن محتوای صفحه اما با کیفیت
  9. ترکیب مناسب متن و عنوان و Meta Description و کلمات کلیدی
  10.  محتوای تکراری یک صفحه و مشابهت با محتوای صفحه ای دیگر (Duplicate Content)
  11. سرعت باز شدن صفحه
  12. میزان استفاده از Multi Media مانند عکس، فیلم و انیمیشن … در صفحه
  13. استفاده نکردن از iframe برای نمایش محتوای صفحه: استفاده از iframe به خودی خود، اثر سو ندارد، مگر اینکه برای نمایش محتوای صفحه استفاده شود. البته برای نمایش برخی تبلیغات بنری و استفاده های این چنینی، مشکلی وجود نخواهد داشت. چون این محتوا توسط ربات ها قابل تشخیص نیست، با این حال هر ازگاهی نشان از کپی کاری خواهد بود.
  14.  استفاده از alt و title برای تصاویر: برای بالابردن رتبه عکس در گوگل این مورد اهمیت فراوانی دارد.
  15. وجود کلمه یا عبارات کلیدی در پاراگراف اول صفحه
  16. لینک هایی که از صفحه شما خارج می شود: اگر لینک های خروجی صفحات سایت شما بدون ارتباط به موضوع و به طور مصنوعی در متن تکرار شده باشد، از فاکتور های منفی رتبه بندی می باشد. به خصوص اگر به صورت follow باشند. همچنین باید توجه داشته باشید که یکی از روشهای موتور های جستجو برای تشخیص دسته بندی صفحه شما، بررسی موضوعی لینک های خروجی از صفحه شماست.
  17. کیفیت و تعداد لینک های داخلی و ندادن لینک داخلی نامناسب به صفحه: لینک های داخلی، موجب درک بهتر موتور جستجو از محتوا و سایت می شود، و راهبری کاربر را در سایت راحتتر کرده که باعث می شود سایت شما از اعتبار بالاتری برخوردار شود، پس می توان گفت این فاکتور با فاکتورهایی مانند رنک کل دامنه و ساختار مناسب سایت رابطه مستقیم دارد
  18. PAGE RANK Google
  19. Page Autority
  20. ممانعت از رخداد ارور HTML و کاستن ارور های WC3
  21. url صفحه
  22. محتوای هر سایت باید به گروه مناسب خود متصل باشد: در یک سایت فروشگاهی، بهتر است، تلویزیون سامسونگ، در دسته تلویزیون و در زیر دسته برند سامسونگ قرار بگیرد. این هماهنگی بین دسته ها و صفحات باعث می شود که موتورهای جستجو بتوانند موضوعات صفحات را بهتر تشخیص دهد.
  23. طول عمر صفحه : یکی از فاکتورهای پر اهمیت رتبه بندی سایت طول عمر آن است که رابطه مستقیمی با رنک اعتماد دامنه دارد. خاصیت مثبت مضاعف را در اینجا بخوبی می شود مشاهده کرد،  یک صفحه جدید با تراست رنک قوی از یک صفحه با تراست رنگ ضعیف، موثرتر خواهد بود و به همین سادگی بر روی سئوی سایت تاثیر خواهد گذاشت.
  24. استفاده مناسب از Rel=Canonical در صفحه
  25. استفاده نکردن از هر گونه روش های کلاه سیاه
  26. میزان سازگاری با صفحه نمایش های مختلف از جمله دستگاه های تبلت و موبایل. که فقط در جستجو نمای موبایل و صفحات غیر دسکتاپ موثر خواهد بود.

تجربه کاربری (UX)

  1. میزان نرخ CTR– مسلم است که سایت هایی با طول عمر بیشتر، CTR بیشتری دارند، چون بازدید بیشتری داشته و برای کاربران شناخته تر هستند.
  2. کاهش میزان Bounce Rate . افزایش زمان ماندگاری کاربر در سایت. هرچند باید اعتراف کرد موتورهای جستجو برای همه سایت ها نمی توانند این مورد را تشخیص بدهند.
  3. تعداد بازدید مستقیم از یک سایت .به سادگی نمی توان تعداد بازدیدکنندگان ثابت یک سایت را تشخیص داد، و موتورهای جستجوگری مانند گوگل نیز هنوز در این که چه تعداد از بازدیدکنندگان یک سایت دائمی و مستقیم هستند، مانده اند. یکی از افسانه ها در این باره، به مرورگر کروم، رتبه الکسا، در گوگل، باز می گردد که می تواند به صورت نسبی، که بدون خطا هم نیست، بازدیدکنندگانی که خود اسم سایت را وارد می کنند، دست پیدا کنند.
  4. دیدگاه مخاطبان، باید بخاطر بسپارید که گوگل قسمتی از محتوا که مربوط به نظر مخاطبان است را تشخیص داده و حتی این قابلیت را دارد که دیدگاه هرز را مانند ” خیلی عالی بود” را تشخیص دهد، پس می توان گفت کیفیت دیدگاه ها نیز برای گوگل قابل درک است.
  5. نداشتن تبلیغات سنگین و زیاد در بالای صفحه

شبکه های اجتماعی (SMO)

۱- تعداد plus گوگل پلاس

۲- تعداد (Circle) گوگل پلاس

-3 تعداد پین پینترست

۳- تعداد لایک های فیس بوک

۴- تعداد Share های فیس بوک

۵- تعداد کامنت های فیس بوک (talking about)

۶- تعداد توئیت های توئیتر.

۸-  تعداد به اشتراک گذاری صفحات سایت در شبکه هاب اجتماعی و دیگر سایت ها

۹- شبکه های اجتماعی دیگر را نباید فراموش کرد: مثل digg و reddit و … .

۱۰- نویسنده محتوای سایت را به صفحات اجتماعی آن متصل کنید.

۱۱- سایت را به صفحات اجتماعی پیوند دهید.

۱۲- مطالب سایت را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

بک لینک

۱- تعداد آنها

۲- نسبت بک لینک ها در هر دامنه  Referring Domain

۳-  Referring domain های صفحه ی نخست

۴-  Referring domain های صفحه های داخلی

۵- (referring IPs)

۶- پیج رنک (Referring Domain)

۷- Page Authority و Domain Authority بک لینک ها

۸- عمر دامنه مربوط به بک لینک ها

۹- Trust Rank مربوط به بک لینک ها

۱۰- نداشتن عکس های بدون Alt

۱۱ تاثیر دامنه های آموزشی و دولتیgov , .edu   ,

۱۲- لینک های بدون فالو

۱۳- نوع بک لینک هایی که سایت منبع بک لینک برای شما فراهم می کند. توجه داشته باشید که این بک لینک ها بهتر است از نظرات انجمن ها و وبلاگ ها نباشد

۱۴- بک لینک های sitewide.

۱۵ بک لینک ها هرچه بیشتر به موضوعات سایت شما نزدیک باشند،  تاثیر بهتری دارند، مخصوصاً اگر کلمه کلیدی یکسانی داشته باشند.

۱۶-  جملاتی که اطراف بک لینک های شما هستند،  اهمیت فراوانی دارند، هرچه بیشتر از لحاظ معنایی با بک لینک هم خوانی داشته باشند و مصنوعی نباشند، تاثیر بیشتری نیز دارند.

۱۷-  محلی که بک لینک در سایت منبع لینک قرار می گیرد،  لینک هایی که در میانه متن نوشتار هستند، شانس بیشتری دارند. همینطور گوگل می تواند تشخیص دهد که شما لینک را به عنوان یک مرجع نشانه گذاری کرده اید.

۱۸-  کارایی یک بک لینک با کاهش لینک های خروجی بالاتر می رود.

۱۹- لینک های ریدایرکت بنرهای تبلیغاتی نیز در سئو موثرند، این لینک ها معمولاً جهت محاسبه تعداد کلیک ها بکار برده می شوند.

۲۰ هرچقدر محتوای صفحه و حتی عنوان موضوعی آن با بک لینک همخوانی داشته باشد، تاثیرگذاری بیشتر خواهد بود.

۲۱ توجه داشته باشید که بهتر است در یک روز referring domain-  به سایت شما ارجاع شود. ( زمان بک لینک شدن  نیز مهم است).

۲۲- بهتر است که از روش به اشتراک گذاری بک لینک ها و تبادل آن ها استفاده نکنید.

۲۳-  مسلماً اگر بتوانید از سایت های معروف لینک طولانی مدت بگیرید، تاثیر آن چشم گیر خواهد بود.

۲۴- بک لینک از سایت های دایرکتوری

۲۵- حتی منحصربفرد بودن متون سایت لینک دهنده نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

۲۶- تمام فاکتور های سئوی برای backlink و Referring Domain ها!

۲۷-  گرفتن بک لینک از سایت های جریمه شده و یا از ایندکس خارج شده اثر منفی خواهد گذاشت.

۲۸-  بک لینک از سایت های ایرانی می تواند برروی رتبه بندی سایت شما تاثیر مثبت بگذارد.

۲۹-  بک لینک هایی از سایت هایی که سرور آن ها در ایران است می تواند از فاکتورهای موثر بر رتبه بندی سایت شما باشد.

۳۰- بهتر است بک لینک ها توسط دیگران در سایت های دیگر ایجاد شده باشند، به این صورت بک لینک ها مصنوعی نخواهند بود و برای رتبه بندی بهتر هستند.

۳۱- موضوع بک لینک ها با سایت های دیگر هماهنگی داشته باشد

۳۲- بهتر است بک لینک ها حذف نشوند

۳۳- از روش های خطاساز و کلاه سیاه استفاده نکنید

۳۴- هرچقدر طول زمان بک لینک ها بیشتر باشد، شانس شما بیشتر است.

دیگر موارد

۱-  کپی کردن محتوا از سایت های دیگر باعث پاک شدن محتوای شما در نتایج گوگل می شود.

۲-  اگر شما برند خاصی را ارائه می دهند،  هرچقدر شما بیشتر سرچ بشوید، شانس شما بیشتر خواهد بود.

۳- در موضوع برندینگ اگر سایت های دیگر شما را ذکر کنند، بر رتبه بندی موثر خواهد بود.

۴- RSS سایت شما

۵-  اسنیکی ریدایرکت ها یا ریدایرکت های موذی، پاپ آپ ها و ربات ها از موارد منفی هستند.

۶-  رابطه ی بین رقابت موضوع سایت و کلمات کلیدی آن– مهمترین موضوع در بالابردن رتبه بندی شما در گوگل و دیگر موتورهای جستجو، موضوع رقابتی آن است، هرچقدر وزن و رقابت یک موضوع بالاتر باشد، شانس شما برای بالا آمدن سخت تر خواهد بود، چون رقبای قدر شما میلیون ها برای بالا ماندن هزینه کرده اند. مسلماً در رقابت های پایین شما می توانید با تولید محتوای مناسب و url  و بک لینک ها خود را مابین رقبا سربلند نگه دارید، اما در رقابت بالا، تنها با این موارد کار به جایی نخواهید برد.

۷- توجه کنید که کچ و history مرورگر شما ممکن است بر رتبه بندی تاثیر بگذارد که باید به آن توجه کرده و اکتفا نکنید .

در پایان اگر مواردی باقی مانده که از نظر شما دوستان قابل ذکر است و ما آن را بیان نکرده ایم؛ خوشحال می شویم که با ما درمیان بگذارید. در صورت هر گونه سوال لطفا سوال خود را در قسمت نظرات مطرح بفرمایید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس برای سایت خود از یک منبع معتبر را دارید می توانید به دسته بندی قالب وردپرس در سایت وبمستر 98 مراجعه بکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *