آموزش وردپرس, مقالات وردپرس, وبلاگ

در سایت ما صفحه 404 چیست؟ و چگونه آن را در وردپرس رفع کنیم

روش رفع مشکل پیدا نشدن برگه ها یا نوشته ها در وردپرس

ارور404 معمولا زمانی نمایش داده میشود که لینک مربوط به یک سایت یا مطلب قبلا در یک سایت یا یک محلی ثبت شده باشد و آن مطلب حذف شود در این صورت اگر کاربری وارد آن لینک شود به دلیل اینکه مجتوایی برای نمایش پیدا نمیشود کاربر با ارور 404 مواجه میشود، ارور 404 زمانی مشکل ساز است که این لینک این صفحه یا پست قبلا در موتور های جستجو مانند گوگل ثبت شده باشد و بعد از ثبت شدن، محتوای لینک از بین برود یا لینک را عوض کنید یا هر چیزه دیگری باعث میشود سایت شما نمره منفی دریافت کند. نداشتن ارور 404 در گوگل خیلی مهم است و در صورت وجود تعداد زیاد ارور 404 گوگل کلا شما را از نتایج حذف کند. گوگل در صورت پیدا کردن ارور 404 از طریق گوگل وبمستر اطلاع میدهد و به شما فرصت کمی برای اصلاح مشکل و رفع ارور میدهد. این مشکل معمولا در صفحه مدیریت وردپرس و صفحه اصلی وب سایت به وجود نمیاد و مشکل تنها برای سایر صفحات سایت است.

نحوی رفع ارور

[animate animation=’fadeIn’ duration=’2′ delay=’1′]  برای کاربران عادی و وبمستران[/animate]

کاربران عادی: شما وقتی به سایتی مراجعه کردید و با این ارور رو به رو میشوید میتوانید کار های زیر را انحام بدید شاید بتوانید انرا درست کنید.

  • دوباره صفحه را از اول رفرش کنید اگر درست نشد از دکمه ترکیبی ctrl + F5  استفاده کنید.(این کلید ترکیبی سایت را از اول و بدون کمک کش و کوکی لود می کند)
  • اگر بصورت دستی لینک را وارد کرده اید دوباره به آن نگاهی بیندازید و اگر مشکلی داشت انرا اصلاح کنید.
  • شاید بتوانید با حذف قسمت اخر لینک یا دایرکتوری انرا درست کنید مثلا www.example.com/blog/catagory/sample-post/a1.html با حذف قسمت (a1.html) لینک را به شکل زیر در بیاورید www.example.com/blog/catagory/sample-post و دکمه اینتر را بزینید. در صورت پیدا نکرد قسمت sample-post را نیز حدف کنید شاید با صفحه ای که  باز میشود بتوانید مطلبی که به دنبال آن بودید را پیدا کنید.
  • صفحه یا مطلبی را که میخواهید در گوگل دوباره جستجو کنید احتمال اینکه انرا پیدا کنید زیاد است.
  • در صورتی که مطلب برای شما مهم است و با کار هی بالا انرا پیدا نکردید به ادمین سایت پیام بدید و درخواست ارسال لینک یا خود محتوا را بکنید.

برای وبمستران و ادمین سایت:

بعضی از افراد اولین کاری که انجام میدن ری دایرکت کاربران به صفحات دیگر همانند صفحه ی اصلی سایت است اما این کار اصلا درست نیست و موتور های جستجو مانند گوگل این کار را به معنای اصلاح ارور نمی دانند و نمره منفی که گوگل وبمستر به سایت شما داده است پا برجا خواهد ماند. یکی دیگر از دلایل که این مشکل ایجاد می شود این است که شما از پیوند های یکتا سفارشی در وردپرس خود استفاده کرده باشید و فایل .htaccess شما ممکن است حذف شده باشد یا محتوای آن از بین رفته باشد که این فایل باید ترمیم شود. یکی از ساده ترین روش ها برای رفع این مشکل استفاده از تنظیمات ساده وردپرس است ، برای این منظور ابتدا وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و سپس از قسمت تنظیمات روی گزینه پیوند های یکتا کلیک کنید و سپس روی گزینه ذخیره تغییرات کلیک کنید

اما اگر مشکل شما ادامه داشت شما باید فایل .htaccess به طور دستی به روز رسانی کنید.(فایل htaccess در حالت عادی مخفی میباشد) برای بروز رسانی این فایل وارد فایل منیجر کنترل پنل سرویس هاست خود شوید ( اگر از سی پنل استفاده می کنید حتما پس از کلیک روی گزینه file manager گزینه show hidden and directory را علامت بزنید ) و سپس در پوشه public_html این فایل را پیدا کنید و آن را ویرایش کنید و کد های زیر را به آن اضافه نمایید. اگر این فایل در پوشه public_html شما موجود نیست آن را ایجاد کنید ، و حتما نام آن باید .htaccess باشد.

[codesyntax lang=”php” lines=”fancy”]

# BEGIN WordPress

<IfModule mod_rewrite.c>

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^index\.php$ - [L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule . /index.php [L]

</IfModule>


# END WordPress

[/codesyntax]

 

عد از قرار دادن کد بالا در فایل این فایل دوباره وارد سایتتون بشید و ببینید که مشکل رفع شده یا نه.

همچنین این رو در نظر داشته باشید که فایل .htaccess در همون پوشه ای هست که وردپرس رو نصب کردید،‌در کنار پوشه ها wp-content , wp-admin

کد بالا برای زمانی هست که شما وردپرس رو در شاخه اصلی سایتتون در پوشه public_html قرار داده اید،‌اگر وردپرستون رو در پوشه ای مثلا به نام blog قرار دادید باید کد RewriteBase / رو به RewriteBase /blog/ قرار بدید.

شما می توانید از افزونه هایی مانند yoast seo برای راحتتر پیدا کردن ارور 404 در سایت خودتون اقدام کنید.

اما به خاطر داشته باشید تا اگر موتور های جستجو برای شما اهمیت دارند از ری دایرکت به صفحه ی اصلی یا صفحات دیگر استفاده نکنید و خود ارور را رفع کنید.

اگر سوالی دارید می توانید انرا در قسمت نظرات مطرح کنید.

author-avatar

درباره سینا لطفی

سینا هستم متخصص وردپرس و با سابقه چند ساله در طراحی قالب وردپرس و راه اندازی فروشگاه های اینترنتی. امیدوارم بتونم کمکی به شما همراهان کرده باشم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =