اینفوگرافیک انواع نقش کاربران در وردپرس که در زیر قرار گرفته است بر اساس نقش های مختلفی که کاربران در سایت دارند که ممکن است “مدیریت، نویسنده، ویرایشگر، مشارکت کننده، یا مشترک” باشد قرار گرفته است و هر کدام از آنها چه تغییراتی را میتواند اعمال بکند. در این شرایط شما متیوانید براحتی اگر تصمیم به اضافه کردن یک کارمند جدید دارید یا میخواهید یک کاربر جدید در سایت اضافه بکنید، همه تغییراتی که در حوزه فعالیت آن وجود دارد را اعمال بکنید. همچنین در نظر داشته باشید که در رابظه با نقش کاربران در وردپرس افزونه های بسیار زیادی طراحی شده اند و قبلا در سایت هم مطالب بسیار خوبی در این باره توضیح داده شده است که مثلا شما چطور میتوانید خودتان یک نقش کاربری جدید را در سایت اضافه بکنید که دسترسی ها و مجوز هایی که دارد سفارشی باشد.
در زیر میتوانید اینفوگرافیک انواع نقش کاربران در وردپرس را مشاهده بکنید
اگر شما از کاربرانی هستید که سایتی نسبتا بزرگ دارید یا سایتی دارید که تصمیم به توسعه اون دارید و میخواهید یکسری استخدامی داشته باشید و اعضای جدید رو در سایت اضافه بکنید که مطالبی رو در سایتی قرار بدهند 100 درصد نیاز دارید تا با انواع مجوز های وردپرس آشنایی کامل داشته باشید چون اگر یک انتخاب اشتباه داشته باشید ممکن هست که از لحاظ امنتیی و عملکردی در سایت خودتان با مشکل بسیار بزرگی برخورد بکنید زیرا اگر اشتباها برای یک نویسنده دسترسی مدیریت بدهید، این شخص قادر میباشد تا همه مطالب و تنظیمات سایت را تغییر دهد بدون اینکه شما مطلع شوید که این تغییرات انجام شده است.
در وردپرس افزونه های بسیار زیادی برای ارتقا دادن تعداد نقش های کاربری وجود دارد، فرض بکنید که شما یک سایت دارید و با یک شرکت دیگر که کار آن ها سئو میباشد قرار داده بسته اید که بر روی سئوی سایت شما کار بکنند. در این شرایط دادن دسترسی مدیریت به این شرکت کار درست و صحیحی نمیباشد بخاطر همین شما باید از یک نقش و دسترسی سفارشی استفاده بکنید مثلا به این شخص سئو کار اجازه اضافه کردن کاربر جدید با نقش مدیریت به سایت را ندهید.
برای توضیحات بیشتر توصیه میکنیم که مقاله مدیریت نقش کاربران در وردپرس را حتما مطالعه بکنید چون در این مقاله توضیح داده شده است که چطور با استفاده از یک افزونه نقش کاربران در وردپرس را تغییر دهیم.
چند نکته درباره نقش کاربران در وردپرس
- که اگر سایتی پر بازدید دارید یا سایتی که دارای محتوای فراوان و زیاد میباشد حتما قبل از هر کاری از سایت خودتون یک فول بکاپ بگیرید.
- حتما بعد از تنظیم کردن نقش کاربران یکبار تست و بررسی بکنید که همه چیز درست باشد ، چون بعضی از ترجمه کنندگان قالب وردپرس یا افزونه ها با قرار دادن یکسری فایل ترجمه موجب میشوند که متن ها اشتباهی ترجمه شوند.
- اگر در اینفوگرافیک بالا سوالی دارید حتما در قسمت نظرات بپرسید تا راهنمایی شوید.
- افزونه های بسیار زیادی برای مدیریت نقش کاربران در وردپرس وجود دارد اما سعی کنید افزونه هایی که بیشترین تعداد نصب را دارند را استفاده بکنید چون سایر افزونه ها ممکن است که دارای مشکلاتی باشند و بخاطر همین نصب کردن این افزونه ها به هر حال یک ریسک امنیتی میباشد (برای مثال شما یک افزونه رو نصب میکنید و در این افزونه اشتباها کاربرانی که نقش “مشترک” دارند میتوانند مطالب سایت را ویرایش بکنند یا مطلب جدید در سایت قرار بدهند همچنین در سایت تنظیم شده است که همه کاربران میتوانند از طریق صفحه ورود به پیشخوان وردپرس در سایت عضو شوند و مطالب جدید در سایت قرار دهند/ و در این حالت شما متوجه خواهید شد که بدلیل مشکل در این افزونه کاربران میتوانند براحتی با یک ثبت نام ساده در سایت شروع به انتشار مطالب تبلیغاتی و اسپم و… در سایت شما بکنند.
با تشکر از همراهی شما در این مقاله آموزش وردپرس و نقش های کاربران در سایت، در صورتی که سوالی یا مشکلی دارید میتوانید در قسمت نظرات مطرح بکنید همچنین اگر از افزونه ای مناسب برای مدیریت نقش کاربران در وردپرس استفاده کرده اید حتما در قسمت نظرات، فیدبک خود از این افزونه را مطرح بکنید.
سلام. ممنون از مطلب خوب شما. لطفا میفرمایید که چه نقش کاربری ای باید به سئوکار بدهیم؟
سلام دوست عزیزم
برای سئوکاران بهتره نقش مدیرکل یا ویراستار را بدهید
بدلیل اینکه بتوانند هم کدنویسی و هم تنظیمات کل سایت را تغییر دهند یا افزونه ای نصب یا حذف نمایند
سلام
با اجازتون من اینجا برای دوستمم فرستادم تا بیاد ببینه
من خیلی اتفاقی از گوگل اومدم
ممنون از سایت مفیدتون واثعا
ممنون
سلام
من خیلی اتفاقی از گوگل اومدم
ممنون از مطالب خوبتون واقعا
با اجازتون من اینجا برای دوستمم فرستادم تا بیاد ببینه
ممنون