آموزش پرستاشاپ, آموزش سئو - آموزش انجام سئو سایت, آموزش سئو پرستاشاپ, تکنیک های سئو

چند نکته مهم در افزایش سرعت پرستاشاپ

افزایش سرعت پرستاشاپ

احساس میکنید فروشگاه پرستاشاپ شما از چیزی که باید باشه خیلی کندتر هست؟ در حوزه فعالیت الکترونیک زمان لود شدن وبسایت تاثیر بسیار زیادی بر روی فروش و کسب درآمد و کسب و کار شما دارد، فروشگاه های سریع مشتریان شما را شگفت زده میکنند و با ایجاد راحتی و صرفه جویی در زمان ، کسب و کار شما را رونق میبخشد ، از طرف دیگر فروشگاه های کند و پر حجم ، علاوه بر اینکه هزینه و زمان مشتری را هدر میدهند ، باعث ایجاد حس تنفر ، بی حوصلگی و در نهایت باعث ترک سایت شما توسط مشتریان خواهد شد .مشتریان بییشتر به جای خرید از یک سایت که در ده ثانیه لود میشود ترجیح میدهد از سایتی که در سه ثانیه لود مشود خرید کند هم چنین در رتبه بندی سرج در گوگل هم یک پون مثبت است. در زیر بصورت حرفه ای مبحث سرعت در آموزش پرستاشاپ آموزش داده شده است

سرعت سایت فروشگاهی پرستاشاپ

سرعت سایت فروشگاهی پرستاشاپ

یک نکته مهم در فروشگاه های اینترنتی :

باید در فروشگاه پرستاشاپ شما سرعت عمل به حدی بالا باشد و شما مرتب کار کرده باشید، که وقتی یک کاربر میاد توی سایت شما، بدون اینکه خودش بفهمه یا فکر بکنه زود وارد مرحله خرید بشه و پرداختش رو انجام بده. بحث سرعت اینجا مطرح میشه و خودشو نشون میده و ممکنه هر روز شما میلیون ها تومان ضرر بکنید و شاید هم با رعایت سرعت، هر روز میلیون ها تومان سود بکنید.

اما شماباید چیکار کنید تا بتونید جلوی خروج مشتری رو از سایتتون بگیرین ؟ خوب من در اینجا 4 روش مهم و اساسی رو مطرح میکنم :

آموزش تهیه هاست در پرستاشاپ

آموزش تهیه هاست در پرستاشاپ

1 هاست خوب مهم ترین فاکتور برای سرعت در پرستاشاپ

مسئله هاست بسایر مهم هست. باید در این روز ها که صدها شرکتی که هاست های مختلف وجود داره یک هاست خوب بخرید. و هم چنین در خرید هاست اگر به دنبال سرعت بالا و خوب هستید باید پول خوب هم خرج کنید، در خرید هاست دقت داشته باشید که شرکت هایی که قیمت هاشون پایین هست، معمولا خدماتشون هم بدردنخور هست. مثلا یک شرکت یک هاست 1 گیگ رو میده سالانه 150 هزار تومان و یک شرکت دیگر هم همین هاست 1 گیگ رو میده 30 هزار تومان سالانه. وقتی که سخت افزارشون رو هم بررسی میکنیم یکی از هارد های SSD استفاده میکند و ماژول های Anti DDos دارد و سیستم بکاپ هوشمند و از آخرین نسخه نرم افزار ها استفاده میکند و اما در طرف مقابل هاست ارزان قیمت هیچ کدام از این ویژگی ها را ندارد هیچ قطع و وصلی بسیار زیادی هم دارد

فرض بکنید مشتری، در سایت پرستاشاپ شما قصد خرید یک محصول را دارد و به مرحله پرداخت و سایت بانک میرود، بعد از پرداخت هزینه وقتی که وارد سایت شما میشود، بدلیل قطع وصلی لود نمیشود. اینطوری هزینه پرداخت شده مشتری هم به حساب شما واریز نمیشود و شما به همین سادگی یک ضرر کردید

باید بدونید خیلی از هاست ها برای شروع یک کسب و کار آنلاین مخصوصا فروشگاه با پرستاشاپ ، اصلا مناسب نیستند ، شما تصور کنید که هاستتون به مانند یک موتور هستش ، هر چه موتور قویتر باشه ، سایتتون سریعتر میشه . مثلا صفر تا صد پیکان ؟ شاید 13 ثانیه یا بیشتر ، حالا صفر تا صد لامبورگینی چنده ؟ شاید سه ثانیه یا حتی کمتر !!
یک مثال ساده میزنم که همه کاربرا متوجه بشن : در گشت و گذاری که تو این سایت های هاستینگ دارم میبینم که مثلا زده هاست لینوکس 200 مگابایتی اشتراکی سالانه 15 هزار تومان !! الان خیلی از کاربران پرستاشاپ از این نوع هاست دارن استفاده میکنن ، حالا بیایید از دید دیگری این موضوع رو بررسی کنیم:
هاست لینوکس یکساله 200 مگابایتی = 15 هزار تومان یعنی در هر ماه 1250 تومن، این شرکتی که هر ماه از شما  1250 تومن میگیره و بهتون هاست میده ، چطور پس سود میکنه ؟
خیلی ساده به جای اینکه در هر سرور 50 تا سایت رو قرار بده و از هر کدوم 4000 تومان در ماه بگیره ، برای سود بیشتر و تبلیغات و جذب مشتری میاد رو هر سرور 300 تا سایت میذاره و از هر کدوم 1250 تومن ماهانه میگیره . و نتیجش این میشه سرعت و کیفیت سایت شما که رو این سرور هست 600 درصد افت کنه . نتیجه نهایی این میشه که سرعت سایت شما پایین آمده و بازدید شما هم پایین می آید.

پس اگه میخواین یک کسب و کار اصولی و واقعی راه اندازی کنید ، طوری که ازش نون گیرتون بیاد و درآمد داشته باشین به فکر هاست مناسب و خوب باشین . در غیر اینصورت اگه میخواین دو سه تا محصول بذارین و بعد چند ماه فروشگاه رو جمع کنید همین هاست های 1000 تومنی در ماه هم زیاده واستون 🙂

یکی از معیار های گوگل برای سئو و رتبه دهی وبسایت همین هاستینگ و زمان لود شدن سایت میباشد. پس هاست رو جدی بگیرید.

2– هر ماژولی که استفاده نمیکنید رو غیرفعال بکنید چرا چیزی که به درد شما نمیخوره باید باعث کاهش سرعتتون بشه؟

بصورت دیفالت بعد از اینکه پرستاشاپ رو نصب میکنید برای شما بیش از 310 ماژول و قابلیت فعال و آماده استفاده میباشند، اما همه این 310 قابلیت به درد فروشگاه شما نمیخوره وبلا استفاده هستند، بخاطر همین شما باید اونهایی که بهشون نیاز ندارید و میدونید که اضافی هستند رو غیرفعال بکنید
پیشنهاد میشه ( اکیدا ) بعد از نصب پرستاشاپ به سراغ بخش ماژول ها برین و به ماژول های اضافی که هنگام نصب همراه با خود پرستاشاپ خودکار فعال هستند را غیر فعال یا حذف کنید.
مثلا: یک ماشین رو در نظر بگیرید که براتون مهمه که سرعتش زیاد باشه، یکی از اولین کار هایی که باید بکنید اینه که ماشین رو سبک بکنید، اگر جسمی هست که وزنش زیاده و موجب استکاک میشه اون ها رو دور بندازید و این بار تخته گاز برونید.

[quote bgcolor=’#8cd657′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ca9ae2′]حتی ماژول هایی هم که برای افزایش سرعت پرستاشاپ ارائه شدن خودشون بر روی سرعت وبسایت تاثیر دارن و موجب پایین اومدن سایت شما میشن[/quote]

[gap style=’15’]

پرستاشاپ هم همینطوریه و هر ماژولی وقتی نصب میشه زمان لود رو افزایش میده علتش هم این هست که به هر حال اون ماژولی که نصب شده یکسری توابع داره و یک وظیفه مشخص داره که باید انجام بده ، و برای انجام دادن این وظیفه هم یک زمانی نیاز داره، در کل بعد از نصب پرستاشاپ حدودا 25 تا ماژول رو خیلی راحت میتونیدحذف کنید که به دردنمیخورن ، هر ماژول جدیدی هم که نصب میکنید اول فکر کنید ارزشش رو داره با نصبش سایت رو سنگین کنید یا نه. خیلی از مشکلات کاربر ها که با سرعت سایتشون دارند از طریق همین ماژول ها حل میشه. احساس میکنند که هر چقدر که ماژول های بیشتری توی سایتشون نصب بکنند سایتشون امکاناتش بیشتر میشه و بهتره در حالی که خیلی اوقات این نصب کردن ماژول اضافی باعث بهبود عملکرد سایتتون نمیشه هیچ، تاثیر منفی هم داره!
3– تمامی ماژول های آمار پرستاشاپ رو غیرفعال کنید !!
پرستاشاپ فروشگاه ساز بزرگیه و قسمت آمار داخلی دقیقی هم داره ، اما این قسمت برای هاست های اشتراکی واقعا کشنده و دردسر سازه ، پیشنهاد میشه تمامی ماژو های بخش آمار رو غیرفعال کنید . و با اینکه این ماژول رو غیرفعال کردید معنیش اینکه دیگه شما به آمار ها دسترسی ندارید نیست، به این معنی هست که، شما یک روش بهینه تر رو میخواهید استفاده بکنید با استفاده از آنالیزر گروه . شما میتوانید برای داشتن آمار کاربران از گوگل آنالیتکز استفاده کنید . jirafee ماژول رایگانی هست که میتونید ازش استفاده کنید و بدون فشار به سرور و پایین آوردن سرعت سایتتون آمار دقیقی از فروشگاهتون داشته باشین . این موضوع خیلی رو سرعت سایتتون تاثیر داره .

علت اینکه آمارگیر ها تاثیر مستقیم  بر سرعت لود شدن سایت  این میباشد که در همه صفحات سایت شما باید زود زود ریفرش بشوند ودتون رو بهینه کنید
پرستاشاپ گزینه هایی برای بهینه سازی در مدیریت داره ، اما اونا کافی نیستند ، شما باید سعی کنید قالبتون رو در کمترین حجم و بیشترین سرعت بهینه نمایید ، برای تست سرعت و کیفیت قالب و سایتتون هم میتونید از page speed گوگل استفاده کنید یا از سایت gtmetrix.com که سایتتون رو چک میکنن و پینشهاداتی برای بهبود ارائه میدن . البته اکثر این پیشنهادات رو خودتون نمیتونید انجام بدین چون نیاز به تغییرات اساسی در قالب خواهد داشت . که پیشنهاد میشه بدین یک طراح خوب واستون چک کنه و سایتتون رو بهینه کنه .
کاری از سایت : www.webmaster98.com

ممنون از اینکه همراه ما با این بخش از آموزش پرستاشاپ بودید. اگر شما هم یک تجربه از این مورد دارید لطفا با ما در میونش بگزارید.

author-avatar

درباره سینا یزدانی

سینا یزدانی هستم،21 ساله برنامه نویس و کارشناسی نرم افزار از دانشگاه تبریز با 4 سال سابقه طراحی سایت و برنامه نویسی تحت وب و هدفم ارائه آموزش برای وبمستر های عزیز هست ?

نوشته های مشابه