با توجه به افزایش روز افزونه تعداد کاربران اینترنتی در همه دنیا و اینکه در ایران هم ما بیش از 45,000,000 کاربر اینترنت داریم بخاطر همین با انتخاب بهترین فروشگاه ساز رایگان فارسی میتوانید درآمد بسیار خوبی به دست آورد همانطور که خیلی از فروشگاه های اینترنتی اول ایران همانند دیجی کالا روزانه بالای 2 میلیارد تومان سود خالص دارند شما هم میتوانید به این درآمد برسید اما صد ها فروشگاه ساز رایگان وجود دارند که در این میان انتخاب بهترین فروشگاه ساز فارسی کاری دشوار میباشد که در این مقاله آموزش طراحی وب سایت برای شما یک مقایسه و معیار هایی برای انتخاب فروشگاه ساز ها را قرار داده ایم.
[quote font_size=’20’ bgcolor=’#16a085′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’] قبل از راه اندازی فروشگاه اینترنتی خودتون حتما مقاله زیر را با دقت مطالعه بکنید، چون انتخاب اشتباه ضرر بسیار بزرگی را هم از نظر مالی و هم زمانی به شما وارد میکند که جبران آن بسیار سخت خواهد بود و حتی عامل شکست شما خواهد بود – پس لطفا با دقت و بررسی بهترین فروشگاه ساز را انتخاب بکنید [/quote]
برای انتخاب هر فروشگاه ساز باید یکسری معیار ها داشته باشیم که بر اساس این معیار ها cms و فروشگاه ساز خود را انتخاب بکنیم، معیار هایی همچون تعبیه و محلی سازی شدن، پشتیبانی، کدنویسی ، مقیاس پزیری بسیار مهم میباشند که در پایین هر کدام از این معیار ها را با دقت بررسی کرده ایم و توضیح داده ایم.
در این مقاله فقط فروشگاه ساز های خارجی معرفی شده است اگر دنبال فروشگاه ساز ایرانی هستید حتما مقاله بهترین فروشگاه ساز ایرانی فارسی را مطالعه کنید.
مقایسه بهترین فروشگاه ساز بین چه cms هایی میباشد؟
ما در این مقایسه ،مجنتو، ووکامرس، اپن کارت و پرستاشاپ را قرار داده ایم. فروشگاه ساز های دیگه ای مانند Virtuemart وجود دارند که بدلیل اینکه واقعا کاربردی نیستند و بدرد نمیخورند از توضیح دادنشون خودداری کردیم و به شما هم استفاده از این نوع فروشگاه ساز ها رو توصیه نمیکنیم.
چند معیار در انتخاب بهترین CMS فروشگاهی :
قبل از انتخاب باید حتما نیاز های خودتان را با معیار هایی که در زیر آورده شده اند کاملا مقایسه بکنید، تا بتوانید بهترین فروشگاه ساز ممکن را استفاده بکنید.
[divide icon=’circle’ margin_top=’10’ margin_bottom=’10’ width=’medium’ color=’#bfbfbf’]
چه محصولاتی را میفروشید؟
این که شما در سایتتون چه محصولاتی میفروشید بسیار مهم میباشد و یکی از اصلی ترین عامل های انتخاب فروشگاه ساز سایت میباشد، شاید شخصی باشد که هدفش از انتخاب CMS فروشگاهی صرفا فروش خدمات، یا فروش فایل های دانلودی باشد که 100 درصد CMS انتخابی این شخص با شخصی دیگر کاملا متفاوت میباشد.
فرقی نمیکند که شما در سایتتون تلویزیون و موبایل بفروشید یا پروژه های دانشجویی، به هر حال شما یک سایت فروشگاهی دارید، اما با سیستم و ساختار و معماری کاملا متفاوت. بخاطر همین قبل از انتخاب فروشگاه ساز سایت حتما نوع محصولاتی که در سایت قصد دارید بابت خریدشون از مشتری هاتون هزینه ای رو دریافت بکنید رو بررسی بکنید،100 درصد شما بابت یکسری فایل و پروژه که با لینک دانلود مستقیم در سایت قرار میدهید نیازی به گرفتن آدرس محل سکونت کاربر ندارید، یا نیازی به محاصبه هزینه ارسال پستی ندارید اما اگر شما یک فروشگاه لوازم فیزیکی همانند تلویزیون داشته باشید یکی از بخش های مهم سایت ها، قسمت ارسال محصول میباشد که باید دقیقا توسط سایت ، هزینه ارسال پستی محصول و وزن محصول و محل زندگی مشتری دریافت و بر اساس آن ها هزینه ارسال پستی از مشتری دریافت شود.
با این توضیحات در حال حاظر برای فروش فایل های دانلودی میتوانید از وردپرس استفاده بکنید برای فروش فایل های دانلودی CMS های دیگر بجز وردپرس زیاد مناسب نیستند و معایبی دارند بخاطر همین توصیه میکنیم که تمرکزتون روی وردپرس باشه که در ادامه ویژگی های دیگر وردپرس را نیز اعلام میکنیم. برای فروش فایل در وردپرس یک افزونه به نام EDD موجود هست که مختصا برای فروش فایل هست و خیلی ها چون این افزونه اختصاصی برای فروش فایل هست از اون استفاده میکنند اما بنده زیاد این افزونه را به شما توصیه نمیکنم و تاکید بنده بر روی افزونه WooCommerce یا افزونه ووکامرس میباشد که کاملا فارسی هست و امکانات بسیار بیشتری برای فروش فایل نسبت به افزونه EDD دارد و افزودنی های آن نیز بسیار حرفه ای تر و بیشتر میباشند مثلا شما میتوانید امکان چند فروشندگی را با افزونه ووکامرس راه اندازی بکنید،قابلیت بازاریابی، قابلیت ارسال پستی برخی از فایل های دانلودی ،امکان داشتن یک فروشگاه چند زبانه ،سازگار با همه درگاه های پرداخت ایرانی، فرواوانی قالب ها و افزونه های از برتری های افزونه ووکامرس نسبت به افزونه EDD میباشد.
در صورتی که فایل های فیزیکی همانند تلویزیون و کولر و… را میفروشید پس با ادامه مطلب با ما همراه باشید
[divide icon=’circle’ margin_top=’10’ margin_bottom=’10’ width=’medium’ color=’#bfbfbf’]
حرفه ای ترین فروشگاه ساز که بیشترین امکانات را دارد کدام است؟
مجنتو هم امکانات بسیار زیادی دارد و هم بخاطر نمونه کار ها و نمونه سایت های طراحی شده نشون داده که واقعا امکانات اون کافی هست، یکسری از امکاناتی که در فروشگاه ساز مجنتو قرار دارد در هیچکدام از فروشگاه ساز های دیگر مانند ووکامرس و پرستاشاپ و اپن کارت وجود ندارد. بعد از مجنتو بیشترین امکانات در پرستاشاپ و اپن کارت میباشد،این دو فروشگاه ساز تقریبا با هم امکاناتی برابر دارند و بعد از آن ها ووکامرس میباشد.
[divide icon=’circle’ margin_top=’10’ margin_bottom=’10’ width=’medium’ color=’#bfbfbf’]
چقدر میتوانید هزینه بکنید؟
فروشگاه ساز های معرفی شده در مقاله امروز کاملا فارسی و رایگان هستند و شما نیازی به پرداخت هزینه برای آن ها ندارید، اما به هر حال بابت یکسری از خدمات خودتون که در این فروشگاه ساز ها ارائه میشود باید هزینه بکنید، مثلا بابت خرید یک قالب حرفه ای باید هزینه بکنید، بابت خرید افزونه و ماژول های مورد نیاز خودتون و شاید هم شما نیاز داشته باشید تا در سایتتون یک قابلیت خاصی رو داشته باشید که ماژول اون کار از قبل وجود نداشته باشد و شما باید یک هزینه ای رو بدید به یک برنامه نویس برای شما طراحیش بکنه.
درسته که CMS های معرفی شده رایگان هستند اما فقط خود اون CMS ها رایگان هستند و بعد از اون ها شما باید یکسری هزینه ها رو پرداخت بکنید
برای شروع کار باید حداقل هزینه 500,000 تومان رو در نظر داشته باشید تا بتوانید امکانات پایه ای یک فروشگاه اینترنتی رو داشته باشید و اگر بخواهید امکاناتتون بیشتر بشه به طبع هزینه پرداختی شما هم بیشتر خواهد شد.این هزینه ها رو شما بابت، خرید ماژول های پرداخت آنلاین، خرید ماژول ارسال پستی محصولات، خرید ماژول های افزایش امنیت و بهبود فروشگاه ساز خودتون پرداخت میکنید.
هزینه ها بر اساس هر کدام از فروشگاه ساز ها متفاوت هست، مثلا شما با هزینه ای خیلی کم میتونید سفارش نوشتن یک افزنه اختصاصی در وردپرس رو بدید شاید اگر بخواهید در یک فروشگاه ساز دیگر مانند مجنتو یا پرستاشاپ این هزینه رو پرداخت بکنید 10 برابر وردپرس تعرفه نوشتن افزونه باشه در حالی که هر دوتاشون یک کار را انجام میدهند اما تعرفه یکی 10 برابر دیگری میباشد.
[quote font_size=’14’ bgcolor=’#16a085′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’] به نظر بنده: اگر شما فروشگاهی مناسب و اصولی داشته باشید درآمد شما 100 درصد بسیار عالی خواهد بود و میتوانید سودی بسیار زیاد رو از اون کسب بکنید بخاطر همین اگر اینقدر در محصولات فروشی خودتون اطمینان دارید تا میتوانید برای فروشگاه خودتون هزینه بکنید،نهایتش بعد از 6-7 ماه هزینه پرداختی شما براتون بازگشت داده میشه اما سودی که شما بدست می آورید بسیار بیشتر است نسبت به کسی که هزینه زیادی برای فروشگاه خود نکرده است ( بخش اصلی هزینه های پرداختی فروشگاه های اینترنتی بابت تبلیغات میباشد) [/quote]
[accordions handle=’arrows’ icon_color=’#1e73be’]
[accordion title=’شرایط انتخاب فروشگاه ساز با بودجه تا 500 هزار تومان :’]
حقیقت: شما با این هزینه میتونید یه سایت کوچیک در حد یک اسباب بازی راه اندازی بکنید که نباید هیچ امیدی به کسب درآمد از اون داشت
چرا؟ با هزینه 500 هزار تومان شما میتوانید از وردپرس و یک قالب اماده و یک افزونه سئو مثل Yoast تهیه بکنید ولی شما با این امکانات و وضعیت سایتتون شانسی برای رقابت با رقبا ندارید بخاطر همین رشدی نخواهید کرد.اگر شما بخواهید سفارش بهینه سازی سئوی داخلی سایتتون رو بدید دست یک فریلنسر سئو یا یک شرکت سئو کار حداقل از شما 200 هزار تومان میگیرند و با توجه به اینکه هیچ کسی آدرس سایت شما را بلد نیست و همه از طریق جستجو های گوگل وارد سایت شما میشوند سئو اهمیت بسیار زیادی دارد اما با این هزینه شما نمیتونید واقعا یک سایت بهینه داشته باشید. این حقیقت هست
در شرایطی شما میتوانید با این هزینه درآمد خوبی داشته باشید که فقط و فقط شما اون محصولات رو در سایتتون بفروشید و رقیبی نداشته باشید که تقریبا این یک چیز غیرممکنه.ما فروشگاه های فروش آنلاین سنگ قبر و نجاری آنلاین و… داریم بخاطر همین محصول شما باید خیلی جدید باشد.
با توجه به این بودجه، وردپرس و افزونه ووکامرس ارزان ترین راه میباشند – چون هم قالب هاشون و هم افزونه هایی که داره رایگان و یا کم هزینه هستند اما از لحاظ امکانات زیاد خوب نیست
[/accordion]
[accordion title=’شرایط انتخاب فروشگاه ساز با بودجه تا 2 میلیون تومان :’]
با این هزینه شما میتوانید از فروشگاه ساز هایی مانند اپن کارت و پرستاشاپ استفاده بکنید. هم اپن کارت و هم پرستاشاپ از لحاظ امکانات با هم تقریبا برابر هستند و ساختاری نسبتا مشابه دارند(از لحاظ کدنویسی کاملا از هم متفاوت هست اما از لحاظ ساختار شباهت های زیادی دارند – قالب ماژول هاشون هم کاملا متفاوت از هم میباشند)
اما درا نتخاب بین فروشگاه ساز های اپن کارت , پرستاشاپ هم باید دقت زیادی کرد چون این 2 یکسری برتری ها و معیاب نسبت به همیدگر در پشتیبانی و در دسترس بودن و محلی سازی ها دارند که در ادامه مقایسه شده اند
اما در کل با این بودجه بهترین فروشگاه ساز برای سایت فروشگاهی شما اپن کارت یا پرستاشاپ میباشد.
[/accordion]
[accordion title=’شرایط انتخاب فروشگاه ساز با بودجه 5 میلیون تومان به بالا :’]
بهترین فروشگاه ساز برای این بودجه مجنتو میباشد
فروشگاه ساز مجنتو حرفه ای ترین فروشگاه ساز رایگان میباشد از خیلی از فروشگاه ساز های پولی هم بهتر میباشد اما در ایران زیاد نقش ونامی ندارد علت آن هم بدلیل تحریم های کشور کامبوج و سیاست های کاری این شرکت در علیه ایران میباشد که خوشبختانه در چند سال اخیر وضعیت آن در ایران کمی بهبود پیدا کرده است اما با این حال مشکلاتی مانند پشتیبانی، نبود قالب فارسی و ماژول های فارسی برای آن از مشکلات اصلی این فروشگاه ساز میباشد. مجنتو کمی هم سنگین هست اما برای فروشگاه های نسبتا بزرگ بهترین گزینه میباشد[/accordion]
[accordion title=’محدودیتی در هزینه ندارید؟ ‘]
پس با قدرت یکی از CMS های بالا را استفاده بکنید. در این CMS ها خیلی از مشکلات مانند امکانات در نظر گرفته شده قرار دارد و امکانات مورد نیاز، امنیت، سئو و بهینه بودن،پشتیبانی از چند زبانه بودن و قابلیت محلی سازی و فارسی سازی بسیار رعایت شده اند تا امروز به دست ما رسیده اند خیلی از این مشکلات در اون ها رفع شده است و اگر بخواید که سفارش نوشتن یک فروشگاه ساز اختصاصی رو بدید باید هم هزینه زیادی رو بکنید و نکات زیادی رو رعایت بکنید تا بتونید به چیزی مثل پرستاشاپ یا اپن کارت برسید.
CMS و فروشگاه ساز های آماده ای که در بازار هستند خیلی از مشکلاتشون رفع شده
در شرایطی داشتن CMS اختصاصی یا فروشگاه ساز اختصاصی رو توصیه میکنیم که شما اینقدر مشتری هاتون زیاد هستند که دیگه فروشگاه ساز شما نمیتونه به همه نیز های اون ها پاسخ بده. بخاطر همین چاره ای جز طراحی فروشگاه ساز اختصاصی نخواهید داشت که اون هم مشکلات و دنگ و فنگ های مخصوص به خودش رو داره مثلا یکی از بزرگترینش اینه که در حال حاظر فروشگاهی که دارید قابلیت ارتقا یا تغییر به یک سیستم دیگه رو داشته باشه. جوری نباشه که شما بخاطر یک ارتقا دادن محبور باشید از صفر سایتتون رو راه بندازید و دوباره مشتری بگیرید و محصولات رو اضافه بکنید و…
بهترین زبان های برنامه نویسی برای داشتن CMS اختصاصی یا فروشگاه ساز اختصاصی استفاده از ASP و پایتون میباشد چون هم سرعت بالایی دارند و هم از نظر امکانات بسیار خوب هستند در ایران زیاد متخصص حرفه ای که بتوان بابت نوشتن یک پروژه فروشگاه ساز با پایتون روش حساب کرد نیست. اما دیجی کالا خودش از ASP استفاده میکنه.
[/accordion]
[/accordions]
[divide icon=’circle’ margin_top=’10’ margin_bottom=’10’ width=’medium’ color=’#bfbfbf’]
مقیاس پذیری در انتخاب فروشگاه ساز
شما در سایتتون همیشه رشد خواهید داشت، با توجه به افزایش بازدید کننده ها و افزایش فروش شما، زمانی میرسد که دیگه فروشگاه ساز های رایگان و موجود در بازار پاسخگوی شما نیستند بخاطر همین مجبور هستید که از یک سیستم دیگر یا فروشگاه ساز اختصاصی استفاده بکنید (مثل الان گوگل)
[quote font_size=’14’ bgcolor=’#16a085′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’] باید از همین الان به فکر ارتقا سایتتون باشید. فرض بکنید که شما از یک فروشگاه سازی استفاده میکنید که در آینده قابلیت ارتقا رو نداره و یا به شما اجازه تغییرات رو نمیده بخاطر همین اگر بخواهید در آینده ساییتون رو ارتقا بدید باید از صفر شروع بکنید، محصولاتتون رو دوباره در سایت وارد بکنید، مشتری هایی که ثابت بودند و قبلا داشتید دیگه وجود نخواهند داشت و از همه مهمتر،احتمالش هست که دیگه گوگل کلا سایت شما رو توی نتایج جستجو ها نشون نده بدلیل ارور های 404 که بعد از تغییر CMS برای شما پیش میاد. [/quote]
از همین اول کار باید فکر آینده رو بکنید
از سیستمی استفاده بکنید که مقیاس پذیر باشد.در بین فروشگاه ساز های رایگان وردپرس و اپن کارت و مجنتو مقیاس پزیری خیلی خوبی دارند و تبدیلشون به همدیگه و انتقال از هر کدام نسبتا مشکلاتی دارد اما زیاد دشوار نیست و دردسر زیادی هم ندارد. ماژول هایی هم برای اینکار برای این فروشگاه ساز ها طراحی شده است.
[divide icon=’circle’ margin_top=’10’ margin_bottom=’10’ width=’medium’ color=’#bfbfbf’]
نمونه فروشگاه های راه اندازی شده
امروزه شما بخواهید هر کاری رو انجام بدید در حوزه اینترنت کم و بیش رقیبانی کوچک و بزرگ دارید، از خیلی از این رقبا میتوانید الگو بگیرید چون هر کدام کم و بیش نقاط قوت و نقاط ضعفی دارند، رقبای اصلی خودتون رو تشخصی بدید حتی در حوزه های مشابه با فروشگاه خودتون رقبای خودتون رو تشخصی بدید و بررسی بکنید که از کدام فروشگاه ساز ها استفاده میکنند و آیا از فروشگاه ساز خود راضی هستند؟ با توجه به اینکه CMS فروشگاهی های موجود در بازار هر کدام انعطاف پزیری هایی دارند و یکسری ماژول ها. از کدام ماژول ها در سایت رقبا استفاده شده است؟
اگر CMS فروشگاهی سایت رقبا را نمیتوانید تشخیص دهید از ابزار هایی که برای اینکار طراحی شده اند میتوانید استفاده بکنید-نمونه یکی از این ابزار برای تشخصی CMS سایت :
http://onlinewebtool.com/fa/cmsdetector.php
از رقبا کپی برداری نکنید اما برای الگو گرفتن بررسی کردن رقبا میتواند کاری بسیار مفید باشد – دقیقا منظور ما از رقبا سایت های اول در این حوزه میباشند که بیشترین مخاطبان و فروش را دارند.
[quote font_size=’14’ bgcolor=’#16a085′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’] در ایران کاربران مجنتو بسیار کم میباشد با اینکه از بقیه بهتر میباشد اگر ادامه همین پست را مطالعه بکنید علت کم بودن کاربران را نیز دقیقا متوجه خواهید شد، و معمولا کاربران از اپن کارت و پرستاشاپ استفاده میکنند و سایت های کوچک هم معمولا از وردپرس و افزونه ووکامرس برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود استفاده میکنند.[/quote]
نمونه فروشگاه های مطرح طراحی شده با این فروشگاه ساز ها:
مجنتو : ورچین – فاینال – البسکو – ایران بای – یک تماس
پرستاشاپ : جانبی ها – بانی مد – ارشاکو
ووکامرس : صائین کالا – واوک
اپن کارت : می نگین – آل دیجیتال – همراه اول – وب پوش – بورسیکا – ایران هدفون – استیل پارس
[divide icon=’circle’ margin_top=’10’ margin_bottom=’10’ width=’medium’ color=’#bfbfbf’]
پشتیبانی فروشگاه ساز شما
شما هر چقدر هم که بابت فروشگاه ساز خودتون هزینه بکنید و یا وسواس باشید اگر پشتیبانی برای سایتتون نداشته باشید مطمئن باشید با اولین مشکلی که براتون پیش میاد محبور خواهید بود که کلا سایتتون رو تعطیل بکنید. اهمیت پشتیبانی در این حد میباشد و همچنین با توجه به اینکه در این فروشگاه ساز های معرفی شده مخصوصا اپن کارت و پرستاشاپ و محنتو،اگر شما قصد دارید یک ماژول رو نصب بکنید ، یا CMS و فروشگاه ساز خودتون رو آپدیت بکنید بدلیل مشکل ناسازگاری دیگه سایتتون بالا نمیاد و ارور میده و اگر متخصص نباشید نمیتونید این مشکل رو رفع بکنید و شاید چند روز کلا سایتتون در همین وضعیت باقی بمونه.
در ایران وردپرس بهترین پشتیبانی رو داره،چون خیلی راحت هم هست از هر کسی که قبلا سابقه کار با وردپرس رو داشته اگر مشکلتون رو بپرسید شما رو راهنمایی خواهد کرد و حتی در تلگرام هم گروه های هزاران نفری برای پشتیبانی و پاسخ به سوالات کاربران داره سایت های بسیار زیادی هم برای پشتیبانی وردپرس وجود دارند که شما میتونید با پرداخت یک هزینه ای ازشون بصورت ماهانه پشتیبانی دریافت بکنید.
بعد از وردپرس در ایران پرستاشاپ پشتیبانی خوبی داره چند تا سایت و انجمن برای پشتیبانی کاربران پرستاشاپ وجود دارند که اگر مشکلی براتون پیش بیاد معمولا در کمتر از 1 روز شما رو برای رفع مشکل راهنمایی میکنند. پشتیبانی زبان فارسی برای مدیران سایت ها موجب میشود تا دقیقا مشکلی که دارند رو بتونند به پشتیبان بکند
هر کدوم از این فروشگاه ساز ها کم و بیش مشکلاتی براشون پیش میاد که اگر مدیریت وبسایت نتونه در کمترین زمان رفعشون بکنه هم باعث میشه مشتریان کمتری داشته باشه و هم اینکه بخاطر ارور و سایت غیراستاندارد توسط گوگل جریمه بشه
[quote font_size=’14’ bgcolor=’#16a085′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’] اپن کارت در چند سال اخیر خیلی پشتیبانی خوبی داشت اما اخیرا اینطوری نیست و زیاد پشتیبانی قابل قبولی نداره و انجمن های پشتیبانیش رو که بررسی بکنید معمولا فقط سوال های بدون جواب رو پیدا میکنید و کسی نیست که به سوالات کاربران پاسخ بده.
مجنتو هم که میشه گفت که تقریبا پشتیبانی نداره
اما در عوض شما که اینقدر سایتتون گسترده هست از این فروشگاه ساز ها استفاده میکنید میتونید با یک متخصص اپن کارت یا متخصص مجنتو صحبت بکنید تا پشتیبانی سایت شما رو به عهده بگیره
[/quote]
[divide icon=’circle’ margin_top=’10’ margin_bottom=’10’ width=’medium’ color=’#bfbfbf’]
رابطه قالب و ماژول های در دسترس با انتخاب فروشگاه ساز
دادن هزینه برای برنامه نویس که برای شما یک قالب اختصاصی طراحی بکنه کاری سنگین و پر هزینه هست و در آخر هم شاید برنامه نویس شما نتواند دقیقا قالبی با امکانات و زیبایی یکی از قالب های آماده موجود در بازار پیاده سازی بکند و اینکه قالب های موجود در بازار خیلی از مشکلاتشون رفع شدهو تقریبا بدون مشکل هستند(به شرطی که اورجینال باشند)
100% شما نیاز به نصب کردن یکسری امکانات و ماژول ها برای سایت دارید بخاطر همین باید فروشگاه سازی رو استفاده بکنید که به زبان فارسی و در ایران قالب و ماژول هاش در دسترس باشه. فرض بکنید شما کلی هزینه بکنید برای فروشگاه ساز سایتتون اما در آخر این فروشگاه ساز شما امکان اتصال به درگاه پرداخت رو نداشته باشه و ماژولی برای درگاه پرداخت آنلاین رو هم نداشته باشه بخاطر همین خیلی برای شما هزینه نوشتن درگاه گران خواهد بود.
[quote font_size=’14’ bgcolor=’#16a085′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’]وردپرس قالب و افزونه های بسیار زیادی داره با قیمت بسیار پایین پرستاشاپ هم الان قالب و افزونه های زیادی در سایت های ایرانی به زبان فارسی دارد و بعد پرستاشاپ – اما متاسفانه مجنتو زیاد در بین کاربران قرار نگرفته و ماژول و قالب های فارسی سازی شده زیادی ندارد.[/quote]
همچنین در وبمستر98 مجموعه ای بزرگ از قالب اپن کارت و قالب پرستاشاپ و قالب وردپرس وجود دارد که میتوانید آن ها را تهیه بکنید
[divide icon=’circle’ margin_top=’10’ margin_bottom=’10’ width=’medium’ color=’#bfbfbf’]
امن ترین فروشگاه ساز
از لحاظ امنیت در بین فروشگاه ساز ها کمترین آمار هک شدن مربوط به مجنتو میباشد. بعد از مجنتو اپن کارت و ووکامرس و پرستاشاپ امنیت خوبی دارند. ->همه این فروشگاه ساز ها از SSL برای افزایش امنیت پشتیبانی میکنند
امنیت برای سایت شما زمانی معلوم میشود که شما بعد از کلی هزینه کردن برای بهبود وضعیت سایتتون میبینید که شب میخوابید سایت سالم هست اما تا صبح هک شده است و یا محصولاتتون حذف شدن یا هکر ضربه ای به سایت شما میزند که قابل جبران نیست.
همچنین زوز به روز که شما بیشتر رشد میکنید مشکلات امنیتی و حملات هکری زیادتری برای شما پیدا میشوند.
[divide icon=’circle’ margin_top=’10’ margin_bottom=’10’ width=’medium’ color=’#bfbfbf’]
سئو و بهینه بودن برای موتور های جستجو
هیچ مشتری و بازدیدکننده ای آدرس سایت شما را ندارد و همه آن ها ز طریق مختلف همانند جستجو کردن از طریق گوگل به سایت شما وارد میشوند. همچنین معمولا کسانی که از طریق گوگل وارد سایت شما میشوند مشتریان شما میشوند چون دقیقا دنبال چیزی گشتند که در سایت شما موجود بوده اما ممکنه تبلیغات که میکنید کاربر فقط برای اتلاف وقت به سایت شما سر بزنه.
سئو دارای چندین الگوریتم و قانون میباشد که با رعایت کردنش میتونید رتبه خوبی بدست آورد. مثلا سرعت لود شدن سایت،کدنویسی سایت و کدنویسی قالب و ماژول هایی که برای بهینه سازی سئوی داخلی سایت وجود دارند بسیار مهم میباشند
در این میان وردپرس دارای کدنویسی خیلی خوبی هست و بسیار سریع هست و خیلی راحت تر شما میتوانید فروشگاه اینترنتی خودتون رو با وردپرس پیاده سازی بکنید وردپرس افزونه های خیلی حرفه ای برای سئو و بهینه سازی هم دارد که همانند یک متخصص سئو حرفه ای به عنوان دستیار شما در نوشتن محتوای بهینه شما رو راهنمایی میکنند میباشد. بعد از وردپرس ،اپن کارت و پرستاشاپ و مجنتو رتبه های 2 تا 4 رو در سئو دارند البته سئو قوانین محصوص به خود را دارد و شما میتوانید براحتی بر روی CMS یا فروشگاه ساز خودتون مانور بدید و در نتایج جستجو ها سایتتون رو بالا بیارید.
[divide icon=’circle’ margin_top=’10’ margin_bottom=’10’ width=’medium’ color=’#bfbfbf’]
پروسه فروش محصولات در فروشگاه ساز ها
در فروشگاه اینترنتی باید پروسه خرید به حدی سریع باشد که مشتریان شما اصلا متوجه نشوند که چطوری خرید را انجام داده اند. و بسیار سریع و آسان امکان خرید وجود داشته باشد. مجنتو سریعترین روش و پروسه خرید را دارد بعد از مجنتو افزونه ووکامرس پروسه خرید سریعی دارد سپس اپن کارت و پرستاشاپ
هر چند که با نصب کردن یکسری ماژول شما میتوانید این پروسه را تغییر دهید اما بصورت دیفالت به این صورت میباشد.
دنبال فروشگاه ساز ایرانی هستید؟
با توجه به اینکه شما در ایران زندگی میکنید، سلیقه و کاربران شما ایرانی خواهند بود بخاطر همین استفاده کرده از فروشگاه ساز بومی میتواند چندین قدم شما را در این راه جلو بندازد و از خیلی از رقیبان خود بسادگی پیشی بگیرید. از طرفی کاربران بدلیل اینکه عادت و سلیقه ای متفاوت با کاربران خارجی دارند، استفاده کردن از فروشگاه ساز ایرانی و بومی میتواند از نظر رابط کاربری و تجربه کاربری تاثیر بسیار زیادی بر روی فروش شما داشته باشد، بدلیل اینکه در این فروشگاه ساز ها علاوه بر فاکتور های طراحی فروشگاه اینترنتی سعی شده است تا بازدیدکننده در سایت شما تبدیل به مشتری شود این مورد با معرفی کامل محصول، سادگی استفاده از سایت و پروسه خرید و تسویه نمونه یکی از مشکلاتی که در استفاده از فروشگاه ساز های خارجی وجود دارد اما در فروشگاه ساز های ایرانی رفع شده است را در زیر قرار داده ایم:
فرض بکنید که میخواهید بر روی فاکتور های ارائه شده از سایت شما ، تاریخ همان روز درج شود، در صورتی که از فروشگاه ساز های خارجی همانند اپن کارت و پرستاشاپ و مجنتو و… استفاده بکنید این تاریخ بصورت میلادی خواهد بود و 100 درصد شخص مشتری شما دچار سردرگمی خواهد بود، اما این مشکلات در فروشگاه ساز ایرانی رفع شده است. بخاطر همین در صورتی که از این فروشگاه ساز ها استفاده بکنید خیلی از مشکلات که در CMS های خارجی هستند برای شما رفع شده اند.
چندین سایت فارسی زبان وجود دارد که خدمات فروشگاه ساز ارائه میکند، اما در این بین سایتی که بتواند همه امکانات مورد نیاز، بروزرسانی متوالی و همیشگی و پشتیبانی و ارائه سیستم عملگرا و کاربردی را داشته باشد جوری که شما فقط زحمت اضافه کردن محصولات سایت را بکشید و همه اجزا و بخش های سایت برای شما آماده باشد را به مشتریان اراده بدهد سایت شاپفا shopfa.com میباشد.
در اینفوگرافیک زیر میتوانید بصورت کامل، ویژگی ها و امکانات فروشگاه ساز ساپفا را مشاهده بکنید:
چرا از فروشگاه ساز شاپفا استفاده بکنید؟
در بالا معیار های انتخاب یک فروشگاه ساز گفته شده همانند بحث سئو، امنیت، عملکرد، مقیاس پذیری ، امکان توسعه و بومی سازی شده و پشتیبانی در دسترس و… که همه این موارد بخوبی در سایت شاپفا ارائه میشود،حتی در پنل VIP فروشگاه ساز که با قیمتی واقعا مناسب و پایین ارائه میشود مشاوره حرفه ای برای سئوی سایت نیز ارائه میشود.
همه فروشگاه های بزرگ همانند دیجی کالا و بامیلو و… اپلیکیشن های موبایلی هم دارند تا کاربران موبایلی را بیشتر از همیشه به خود نزدیک تر بکنند، بخاطر همین میتوان همین سایت ها را به عنوان الگو قرار داد، زمانی که شما فروشگاه ساز شاپفا را امتحان میکنید میتوانید از قابلیت اپلیکیشن اندروید آن نیز استفاده بکنید.
از طرفی شما فقط با انجام 4 مرحله میتوانید ثبت نام و فروشگاه خود را درست بکنید.
همانطور که در بالاتر اشاره شد یکی از معیار های شناخت یک فروشگاه ساز مناسب بررسی کردن قابلیت ها و امکانات مشتریان آنها میباشد که در زیر لیست برخی از نمونه مشتریان سایت شاپفا را قرار داده ایم:
در ابتدا تصمیم داشتم در این مقاله فقط فروشگاه ساز های رایگان را قرار بدهم ولی بعد تصمیم گرفتم فروشگاه سازهای غیر رایگان که از نظر هزینه برای کاربر به صرفه تر هست را هم معرفی کنم. درست هست که برای فروشگاه ساز هزینه ای نمی دهید ولی در نهایت برای هاست، قالب، پشتیبانی باید هزینه پرداخت کنید که گاها ممکن هست ده ها میلیون هزینه داشته باشد که در این مقاله هزینه فروشگاه سازهای اوپن سورس رایگان بررسی شده است.
در ادامه شروع کردم به تحقیق کردن که کدوم فروشگاه ساز میشه با کمترین هزینه، یک فروشگاه با امکانات کامل داشت. پس از بررسی فروشگاه ساز های مختلف با وبزی آشنا شدم. اولین چیزی که در وبزی نظر من رو جلب کرد قابلیت طراحی ظاهر سایت به سلیقه کاربر بدون نیاز به هیچ دانشی بود که چنین چیزی را قبلا در هیچ فروشگاه ساز ایرانی و خارجی ندیده بودم.
نکته بعدی که در وبزی نظرم رو جلب کرد سادگی کار کردن با وبزی بود. بر خلاف فروشگاه ساز های دیگری که قبلا کار کرده بودم، کار کردن با وبزی بسیار ساده بود و به راحتی همه چیز در راحت ترین حالت ممکن در اختیام بود.
نکته مثبت بعدی وبزی سرعت بالای فروشگاه ساخته شده با وبزی بود. فروشگاه های ساخته شده با وبزی را در وب سایت معتبر الکسا بررسی کردم و متوجه شدم سایت های ساخته شده با وبزی از 90% سایت ها سریعتر هستند.
برخی از امکانات وبزی:
تیم پشتیبانی قوی (هفت روز هفته)
امکان ایجاد نامحدود صفحه، محصول، دسته بندی و …
سیستم فیلتر کردن محصولات مثل دیجی کالا
امکان ایجاد گزینه های مختلف با قیمت متفاوت مثلا ارائه قیمت متفاوت برای رنگ ابی با رنگ سبز
سیستم جستجو غلط املایی مثل دیجی کالا
سیستم انبارداری و کنترل موجودی
امکان طراحی و ویرایش ظاهر سایت توسط کاربر بدون دانش فنی
امکان ایجاد تب های مختلف مثل توضیحات محصول، پرسش پاسخ و …
اتصال به سیستم پیامکی و ارسال پیامک اطلاع رسانی
سبد خرید پیشرفته و راحت
روشهای متنوع مرتب سازی مثل بیشترین تخفیف، بیشترین فروش و …
تغییر خودکار اندازه تصاویر برای افزایش سرعت بارگذاری سایت
ابزارهای پیشرفته سئو
امکان تعریف کوپن تخفیف
امکان ایجاد جشنواره فروش
امنیت بسیار بالای وبزی
روشهای پرداخت و ارسال کالا متنوع و قابل تعریف
امکان ارائه نظرات و امتیاردهی برای هر محصول
بروزرسانی دائمی رایگان (هر ماه امکانات جدید دریافت می کنید)
چرا از فروشگاه ساز وبزی استفاده کنیم؟
در یک کلام اگر به دنبال این هستید یک فروشگاه کامل داشته باشید و هیچ دغدغه ای نداشته باشید وبزی بهترین انتخاب برای شماست. مهمترین مزایای وبزی: امکان طراحی ظاهر سایت بدون نیاز به دانش فنی، پاسخدهی پشتیبانی کمتر از چند دقیقه، بهینه بودن بسیار خوب برای گوگل، امکانات کامل و حرفه ای برای فروشگاه، امنیت بسیار بالا، ساده ترین و راحترین پنل مدیریت
نمونه فروشگاه با وبزی: فروشگاه پاورز، وجیسنک، بانه سل، آرارو
در صورتی که تصمیم گرفتید از وبزی استفاده کنید حتما مقالات افزایش فروش و رشد کسب و کار را در وبلاگ وبزی بخوانید. همچنین می توانید از مشاوره های رایگان تیم پشتیبانی وبزی هم جهت افزایش فروش خودتان بهره بگیرید.
[button align=’center’ link=’https://webzi.ir/’]ورود به به فروشگاه ساز وبزی[/button]
نیاز به راهنمایی در انتخاب بهترین فروشگاه ساز دارید؟
با شماره 09120778782 تماس بگیرید تا بر اساس محصولاتی که میفروشید و نوع سایت و حوزه فعالیت شما بهترین فروشگاه ساز به شما معرفی شود . از مشاوره رایگان ما در انتخاب بهترین فروشگاه ساز استفاده بکنید.
این موارد برخی از معیار های هم در انتخاب فروشگاه ساز بود که برای شما قرار گرفت اگر احساس میکنید توضیحات ذکر شده نیاز به افزودن بخشی خاص دارد حتما در نظرات اعلام بکنید تا به سایت اضافه شود.همچنین مجموعه ای کامل از قالب اپن کارت و قالب پرستاشاپ و قالب وردپرس در وبمستر98 قرار دارد که میتوانید براحتی قالب مورد نیاز خودتون رو تهیه بکنید.
به نظرم در زمینه فروش گاه فایل فروشگاه ساز سیکا فایل از همه بهتر بوده والا ما یه ساله باهاشون کار میکنیم واقعا راضی بودیم ازشون
چیزی که جالبه اینه که در عین سادگی هر 2 ماه یه امکان جدید به امکانات شون اضافه میشه
ممنون از توضیحات خوبتون جواد جان
سلام مقاله تون خوب بود ولی از بین فروشگاه ساز های رایگان ایرانی به نظر من فروشگاه ساز باب از بهتریناس .هم اشتراک رایگان داره هم اشتراک های پولی که امکاناتش مختلفه
سلام
ممنون از دیدگاهت مصطفی جان
سلام ممنون از اطلاعات خوبتون، من خودم از فروشگاه ساز باب استفاده میکنم تعرفه هاش خیلی مناسبه و امکاناتش هم حرفه ایه.
بهترین قیمت مربوط میشه به فروشگاه ساز باب البته تعرفه رایگان هم داره ولی خوب سرویس های پولیش بهتره
سلام مجتبی عزیز
ممنون بابت کامنتت
اما این کته رو هم باید در نظر گرفت که اگر یک نفر تصمیم به راه اندازی فروشگاه داشته باشد، یک تفاوت قیمت 100 هزار تومانی نمیتونه تاثیری در خریدش داشته باشه
به شرطی که امکانات و اعتبار مورد نیاز در اون سایت وجود داشته باشه
فروشگاه ساز سازیتو هم خیلی خوبه واقعا یه بررسی بکنید
سلام
در حال آماده سازی یک مطلب اختصاصی برای این موضوع هستیم. بزودی در سایت منتشر خواهد شد و بصورت کامل فروشگاه ساز های ایرانی رو بررسی خواهیم کرد.
بد نیست خودم هم استفاده می کنم ولی خیلی امکاناتش کمه!
حتی ماژول های ضروری مثل محاسبه هزینه ارسال، سرویس وبلاگ یا امکان تعریف کد تخفیف هم نداره
ممنون از کامنتت پویای عزیز
بله دقیقا مشکل اصلی خیلی از فروشگاه ساز های بومی این هست که امکانات حداقلی و پایه رو هم ندارند.
بسیار عای و کاربردی و بررسی همه جوانب کار بوده . موفق باشید
سلام
ممنون از شما دوست عزیزم
بازم به ما سربزنید
ممنون بابت معرفی و تحلیل فروشگاه ساز ها بهتر بود چند نمونه از فروشگاه سازهای ایرانی رو هم معرفی میکردی مثل :
فروشگاه ساز پوپش
سلام حمید جان
ممنون بابت معرفی، در بررسی که انجام دادیم ما دنبال cms های فروشگاهی رفتیم و اونها رو بررسی کردیم
چندبار تصمیم به ویرایش کردن مقاله و اضافه کردن فروشگاه ساز های ایرانی هم داشتم اما خیلی هاشون مشکل داشتند، از نظر امکانات و مقیاس پذیری و معیار هایی که در بالا اشاره شده (بعضی از فروشگاه ساز های ایرانی در حد رقابت هم نبودند، اما بعضی هاشون انصافا خوب هستند.)
تا الان چند بار مدیر فروشگاه ساز های ایرانی هم این مورد رو گفتند که چرا معرفی نمیکنید، من در آینده نزدیک یک بررسی دقیق میکنم و مقاله اون رو هم داخل سایت میزارم
سلام این فروشگاه سازهای داخلی رو هم برسی کنید پوپش کاموا سازیتو بیداک سی فایو
ممنون بابت مطلب مفید تون من قصد استفاده از فروشگاه ساز پوپش رو داشتم به خاطر داشتن سیستم تخفیف دهی پیشرفته – اپلیکیشن اندوید و .. و همچنین پشتیباتی شرکتی ولی هنوز مردد هستم تا انجای که من تحقیق کردم فروشگاه ساز های اپن سورس برای ماژولهای ساده هم باید مبالغ زیادی هزینه کرد و در حقیقت رایگان نیست و هزینه های زیادی دارن لطفا منو برای راهندازی سک فروشگاه ساز ساده و کاربری راهنمایی کنید . ممنون .
سلام و تشکر از شما حمید عزیز بابت توضیحاتتون
حتما بخش فروشگاه ساز های ایرانی رو هم به مقاله بالا اضافه خواهیم کرد.
عالی
سلام و سپاس از شما دوست عزیز