آموزش وردپرس, مقالات وردپرس

عوامل تاثیرگذار بر رتبه بندی سایت (بخش دوم)

عوامل تاثیر گذار بر رتبه بندی سایت

دوستان گرامی امروز در خدمت شما هستیم با بخش دوم از عوامل تاثیرگذار بر رتبه بندی سایت. در این بخش از آموزش وردپرس می خواهیم به بررسی دیگر عوامل تاثیرگذار بر رتبه بندی سایت بپردازیم. همان طور که در بخش قبلی به بررسی یک سری عوامل تاثیرگذار پرداختیم و گفتیم که اگر می خواهید وب سایت تان در رتبه بندی نتایج موتورهای جستجو رتبه خوبی کسب نماید باید به تکنیک ها و عواملی که بر روی رتبه بندی سایت تاثیر گذارند توجه ویژه ای داشته باشید. با ما باشید تا سایر عوامل تاثیرگذار بر رتبه بندی سایت و تاثیرات مثبت و منفی آنها را بررسی نماییم.

عوامل تاثیرگذار بر رتبه بندی سایت

دوستان رعایت و دانستن نکات و عواملی که در ادامه بررسی می شوند برای کسب رتبه بهتر و بهبود رتبه سایت در نزد موتورهای جستجو بسیار حائز اهمیت می باشد.

 

عوامل تاثیرگذار بر رتبه بندی سایت

عوامل تاثیرگذار بر رتبه بندی سایت

 

متا تگ ها

  • متا تگ <Description> (مثبت)

هر چند طبق نظر برخی از متخصصان سئو متا تگ ها روز به روز کم ارزش تر می شوند اما متا تگ هایی همچون متا تگ <Description> و متا تگ <keywords> همچنان برای سئو ارزشمند و با اهمیت هستند. البته متا تگ ها برای موتورهای جستجوگر بینگ و یاهو در رتبه بندی سایت همچنان تاثیر گذار هستند. شما به کمک متا تگ <Description> می توانید توضیحات کلی در مورد وب سایت تان برای معرفی به کاربران ارائه دهید. مزیت استفاده از این متا تگ این است که وقتی کاربران در موتورهای جستجوگر مطلبی را سرچ می کنند گاهی اوقات متا تگ <Description> پایین لینک سایت تان به عنوان توضیحی برای کاربران نمایش داده می شود.

 

استفاده از متا تگ ها برای بهبود رتبه سایت

استفاده از متا تگ ها برای بهبود رتبه سایت

 

  • متا تگ <keywords> (مثبت)

این متا تگ نیز همچنان ارزشمند برای موتورهای جستجوگر می باشند. دقت داشته باشید که طول متا تگ <keywords> ده تا 20 کلمه باشد و از کلیدواژه هایی که در متن محتوای شما وجود ندارد اصلا در متا تگ <keywords> استفاده نکنید چون این کار تاثیری منفی روی رتبه سایت شما دارد.

  • متا تگ <Language> (مثبت)

اگر سایت خود را با یک زبان خاص طراحی نموده اید حتما متا تگ <Language> را پر کنید، هر چند موتورهای جستجوگر الگوریتم های دقیق و پیچیده ای برای شناسایی زبان وب سایت شما دارند اما این موتورها متا تگ <Language> که توسط شما تعیین شده را در کار خود دخیل می کنند.

محتوا

 

عامل موثر محتوا روی رتبه بندی سایت

عامل موثر محتوا روی رتبه بندی سایت

 

  • محتوای خاص (مثبت)

محتوایی که خاص و منحصر به فرد باشد و در دیگر وب سایت ها مشابه آن وجود نداشته باشد می تواند در رتبه بندی سایت شما بسیار مفید و تاثیرگذار باشد.

  • تولید محتوای جدید و بروزرسانی محتواهای قدیمی (مثبت)

اگر بتوانید به صورت منظم به تولید محتوا در سایت تان بپردازید و از انتشار یک مطلب تا مطلب دیگر فاصله زیادی نباشد می توانید رتبه سایت را در نتایج موتورهای جستجو بهبود ببخشید. اما این نکته را بدانید که تاثیر بروزرسانی محتواهای قدیمی به صورت منظم بسیار بیشتر از تولید محتوای جدید در وب سایت می باشد.

  • طول عمر مقالات (مثبت)

قدمت و طول عمر مقالات بر خلاف دامنه که هر چه بیشتر باشد از نظر موتورهای جستجوگر رتبه بالاتری دارند اینگونه نیست. در واقع مقالات هر چه جدیدتر باشند و بروزرسانی هایی که در آنها ایجاد شده جدیدتر باشند رتبه بالاتر و بهتری نسبت به مقالات قدیمی خواهند داشت.

  • حجم محتوای مقالات (مثبت)

قبلا متخصصان سئو بر این باور بودند که مقالات طولانی یعنی مقالاتی که تعداد کلمات آنها بیش از 1500 یا 2000 می باشد از نظر سئو مناسب نیستند و اگر مقالات کوتاه تری تولید شوند بهتر است. اما امروزه این رویکرد موتورهای جستجوگر فرق کرده و آنها مقالات طولانی را بر مقالات کوتاه ترجیح می دهند. بنابراین توصیه متخصصان سئو به مدیران وب سایت ها این است که مقالات با حجم بالا و طولانی در سایت خود قرار دهند، مقالاتی که حداقل 1000 کلمه داشته باشند و موتورهای جستجوگر به مقالات بالای 2000 کلمه رتبه بهتری می دهند.

  • محتوای نامرئی (منفی)

متن و محتوای نامرئی متن های هستند که با رنگ سفید در زمینه سفید رنگ یا با فونت صفر نوشته می شوند که کاربران نتوانند آنها را مشاهده کنند. اما موتورهای جستجوگر آنها را تشخیص می دهند و در رتبه بندی ها سایت لحاظ می کنند. استفاده از متون سفید در واقع یک ترفند سئوی کلاه سیاه است و اگر موتورهای جستجو متوجه این موضوع شوند وب سایت شما جریمه خواهد شد.

  • ایجاد صفحات Doorway (منفی)

Doorway صفحاتی هستند که برای بالا بردن رتبه در موتورهای جستجو استفاده می شوند. کار آنها فریب دادن اسپایدرها می باشد. این صفحات برای کاربران نیز بد هستند زیرا آن صفحات می توانند منجر به ایجاد صفحات مشابه در نتایج جستجو شوند، وقتی همه نتایج به یک مقصد مشترک ختم می شوند. استفاده از این صفحات جریمه گوگل را در پی خواهد داشت.

افزونه های دیداری

  • استفاده از تصاویر به جای لینک های متنی (منفی)

استفاده از تصاویر به جای لینک متنی یک راهکار بسیار اشتباه در سئو می باشد خصوصا زمانی که تگ alt تصویر را با توضیحات مناسبی پر نکنید. حتی اگر شما تگ alt را با توضیحات خوب و مناسبی پر کنید و از کلیدواژه ها درون آن استفاده نمایید باز هم با یک لینک متنی که متن آن به صورت بولد و زیرخط دار باشد برابری نمی کند.

  • استفاده از فریم ها (منفی)

استفاده از فریم ها از نظر سئو بسیار نامناسب می باشد و تا حد امکان از آنها استفاده نکنید مگر در شرایط ضروری.

  • استفاده از فلش ها (منفی)

فلش ها نیز مانند سایر محتوای غیر متنی برای اسپایدرها قابل ایندکس گذاری نیستند و به طور کلی استفاده از آنها توصیه نمی شود اما در صورت استفاده از فلش ها بهتر است یک توضیح متنی برای آن قرار دهید تا اسپایدرها آنها را تشخیص دهند.

کلیاتی در مورد دامنه ها، مدیریت سایت و URL ها

  • استفاده فراوان از کلیدواژه ها در URL ها (مثبت)

استفاده از کلیدواژه ها در URL ها یک عامل بسیار مهم و تاثیر گذار در رتبه بندی وب سایت ها می باشد.

 

بهبود رتبه بندی سایت

بهبود رتبه بندی سایت

 

  • قابلیت دسترسی به سایت (مثبت)

یکی از مهمترین نکاتی که طراحان وب سایت باید به آن توجه ویژه داشته باشند دسترسی به سایت می باشد. اگر به هر دلیلی مثل خطای 404، خراب بودن لینک ها و… دسترسی به سایت و صفحات آن ممکن نباشد کراولر موتورهای جستجوگر نمی توانند آن را کراول کرده و ایندکس گذاری نمایند.

  • داشتن نقشه سایت (مثبت)

داشتن یک نقشه سایت کامل و جامع برای سایت بسیار مهم و خوب می باشد. چون به کمک نقشه سایت موتورهای جستجوگر می توانند به راحتی در سایت گردش کنند و مطالب را ایندکس گذاری کنند.

  • قالب سایت (مثبت)

بهتر است بدانید که بیشتر از وجود کلیدواژه ها درون URL ها و تیترها و صفحات سایت، قالب سایت رتبه بندی را تحت تاثیر قرار می دهد. به این خاطر که وقتی سایتی با استفاده از یک قالب سایت طراحی می شود، این قالب سایت رتبه بندی تمام صفحات این سایت را تحت تاثیر قرار می دهد.

  • دامنه و زیر دامنه (مثبت)

ایجاد دامنه مجزا بهتر از ایجاد زیر دامنه است.

  • استفاده از هایفن در URL ها (مثبت)

به کار گیری هایفن در میان کلمات URL موجب افزایش خوانایی آن می شود و در بهبود رتبه وب سایت تان موثر باشد.

  • صفحات دارای منع دسترسی توسط robots.txt (منفی)

اگر ایندکس گذاری قسمت زیادی از سایت خود را با استفاده فایل  robots.txt برای موتورهای جستجوگر منع کرده باشید، با این کار سایر محتواهایی که ایندکس گذاری آنها را منع نکرده اید نیز تحت تاثیر قرار می گیرند، زیرا اسپایدرها چنین سایت هایی را کمتر بازبینی می نمایند.

  • ریدایرکت ها (301و 302) (منفی)

اگر ریدایرکت ها به درستی استفاده نشوند می توانند اثرات زیان باری برای وب سایت شما داشته باشند. اگر ریدایرکت های شما به صفحاتی ارجاع داده شوند که آن صفحات به خوبی بارگذاری نشوند یا صفحه ای که به آن ارجاع داده می شود غیر مرتبط با موضوع مد نظر کاربر باشد، این کار شما از نظر موتورهای جستجوگر ممکن است یک تکنیک سئوی کلاه سیاه در نظر گرفته شود نتایج بدی در پی داشته باشد.

خب دوستان در بخش دوم از مقاله بررسی عوامل تاثیرگذار بر رتبه بندی سایت به تحلیل و بررسی دیگر عوامل تاثیرگذار پرداختیم. با رعایت نکاتی که امروز و هم چنین عواملی که در بخش اول بررسی شد می توانید رتبه وب سایت خود را در نزد موتورهای جستجوگر بهبود ببخشید. امیدوارم مطالب امروز برایتان مفید بوده باشد.

ممنون از همراهی شما با این بخش از آموزش وردپرس. در صورت هر گونه سوال لطفا سوال خود را در قسمت نظرات مطرح بفرمایید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس برای سایت خود از یک منبع معتبر را دارید میتوانید به دسته بندی قالب وردپرس در سایت وبمستر98 مراجعه بکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *