آموزش وردپرس, مقالات وردپرس

آشنایی و آموزش کار با متا تگ در وردپرس و فایل ROBOTS.TXT

متا تگ در وردپرس

همان گونه که ممکن است اطلاع داشته باشید، همه صفحات سایت شما توسط کراولر های موتور جستجو مورد بررسی قرار می گیرد تا همه صفحات سایت را در اختیار داشته باشند و آن ها را نشانه گذاری کنند. تیم آموزشی وبمستر 98 در این مقاله از آموزش وردپرس خود قصد دارد برای آشنایی و آموزش کار با متا تگ در قالب وردپرس و فایل ROBOTS.TXT که تاثیر زیادی در ایندکس شدن صفحات یک سایت و حذف یک صفحه سایت از نتایج جستجو دارند، توضیحاتی ارائه دهد.

اکثر دوستانی که سایت مختص به خود دارند نیز اگر صفحات دلخواه سایتشان توسط موتور جستجو نشانه گذاری شود خیلی خوشحال می شوند. اما گاهی اوقات در بعضی موقعیت ها دوست ندارند تعدادی از صفحات سایتشان توسط موتور جستجو ایندکس شود. مثلا اگر در حال ساخت سایت تازه ای هستید، بهترین کاری که برای سایت تازه خود باید انجام دهید این است که اجازه ندهید سایت ناتمام شما در صفحات جستجو نمایش داده شود که برای این کار باید از نشانه گذاری های موتور جستجو جلوگیری کنید. با مشاهده صفحه تنظیماتی که در آدرس yourwebsite.com/wp-admin/options-reading.php موجود است؛ با پایین بردن دکمه پیمایش در بخش search engine visibility و فعال کردن گزینه ای با عنوان “از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند” به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.

از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند

از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند

جلوگیری از ایندکس گذاری برخی از صفحات قالب وردپرس

از جمله قابلیت های قالب وردپرس جلوگیری از نشانه گذاری همه ی صفحات یک سایت توسط موتور های جستجو است. اما متاسفانه توانایی خارج کردن بعضی از صفحات سایت از چرخه نشانه گذاری را ندارد. در واقع یا همه صفحات یک سایت وارد این چرخه خواهند شد یا هیچکدام.

در بیشتر اوقات، منع موتورهای جستجو از نشانه گذاری بعضی صفحات سایت با قالب وردپرس ضرورت دارد. مثلا در بیشتر وبلاگ ها می توان صفحه مربوط به دانلود را از چرخه نشانه گذاری موتورهای جستجو خارج کرد که با این کار تمامی کاربران اینترنت می توانند بدون بازدید از سایت شما و حتی با یک سرچ ساده، همه کتاب ها یا فایل های دیگر موجود را دانلود کنند.

برای جلوگیری از ایندکس گذاری صفحات یک سایت به وسیله موتور جستجو روش های بسیاری موجود است که تیم آموزشی وبمستر 98 در ادامه این مقاله از آموزش وردپرس قصد معرفی آن دسته از روش ها که قابل دسترس تر هستند را دارد. با ما همراه باشید.

کنترل متا تگ های ربات های موتور جستجو

راه حل گوگل برای جلوگیری از ایندکس گذاری بعضی صفحات یک سایت، به وبمسترها این است که با بلاک کردن، نشانه گذاری آن صفحات را به کمک Robots Meta Tag کنترل کنند.

در واقع زمانی که فایل robots.txt قابل دسترس نباشد، می توان به کمک یکی از متاتگ های html، چرخه نشانه گذاری صفحات یک سایت با قالب وردپرس را محدود کرد. جایگاه این متا تگ ها در قسمت هدر قالب وردپرس است و میزان دسترسی که این متا تگ ها تعیین می کنند به صورت زیر است:

آنچه گوگل برای سطح دسترسی ربات هایش به صفحات یک سایت وردپرسی در چرخه ایندکس گذاری پیشنهاد می کند، robots و noindex می باشد. در این پیشنهاد Robots برای همه موتورهای جستجو است اما noindex فقط از موتورهای جستجو درخواست می کند که صفحه مورد نظر را در چرخه نشانه گذاری ها در نظر نگیرد. اما اگر قصد بلاک کردن محتوای خود در یک موتور جستجوی خاص را داشته باشید، باید اسم اسپایدر موتور جستجوی مورد نظر خود را جایگزین robots کنید. شما حتی قادر هستید که دسترسی تعداد بیشتری از موتورهای جستجوی را در چرخه ایندکس گذاری محدود کنید. کافیست نام چند اسپایدر را در کد بنویسید و آنها را با یک کاما از هم جدا کنید.

با تعدادی از اسپایدرهای موتورهای جستجو آشنا شویم:

googlebot – Google googlebot-news – Google News googlebot-image – Google Images bingbot – Bing teoma – Ask و همچنین MSNBot و Slurp اسپایدر های معروف دیگری هستند که در لیست بالا نام برده نشد. اسپایدر MSNBot در نشانه گذاری صفحات مرتبط با Live Search، Windows Live Search و MSN Search کاربرد دارد.

علت شناخته شدن اسپایدرهای نام برده شده با اسم Bingbot ادغام شدن نام آن ها با موتور جستجوی bing در سال ۲۰۰۹ – ۲۰۱۰ است. به طوری که Microsoft هنوز از MSNBot برای جستجو در دنیای نت استفاده می کند اما این اسپایدر هم قرار است از دور خارج شود. اسپایدر Slurp نیز که در موتور جستجوی یاهو کاربرد داشت در سال ۲۰۰۹ از رده خارج شد و از آن به بعد این موتور جستجو برای تقویت خود از Bing استفاده کرد.

تا این قسمت از آموزش وردپرس در مورد روش استفاده از متا تگ noindex اطلاعاتی کسب کردیم. اما علاوه بر آن دستورات دیگری نیز وجود دارند که برای محتوای مورد نظر ما می تواند کاربرد داشته باشد و با عنوان directives شناخته می شوند. در ادامه لیستی از این مهمترین دستورات معرفی شده است:

All: با انتخاب این گزینه هیچگونه استثنایی در نشانه گذاری یا لینک دهی در نظر گرفته نمی شود.

Index: صفحه به همراه یک لینک قابل دسترس در نتایج سرچ موتور جستجو نمایش داده شود.

Noindex: صفحه و لینک قابل دسترس در نتایج سرچ نمایش داده نشود.

Follow: لینک هایی که در صفحه مورد نظر وجود دارد توسط گوگل دنبال شود.

Nofollow: گوگل لینک هایی که در صفحه مورد نظر وجود دارد را دنبال نکند.

None: کاربردی مشابه noindex, nofollow دارد.

Noarchive: در نتایج جستجو لینکی نمایش داده نشود که از طریق آن به دسته بندی صفحه مورد نظر بتوان دسترسی پیدا کرد.

Nocache: در حافظه کوتاه مدت نتایج جستجو، لینکی نمایش داده نشود که از طریق آن به صفحه مورد نظر دسترسی داشته باشد.

Nosnippet: در نتایج سرچ هیچ اسنیپتی برای صفحه ی مورد نظر نمایش داده نشود.

Noodp: در عنوان ها و اسنیپت های صفحه مورد نظر، Open Directory Project ها به کار نرود.

Noydir: در عنوان ها و اسنیپت های صفحه مورد نظر، متادیتاهای دایرکتوری Yahoo نیز به کار نرود.

Notranslate: ترجمه به زبان دیگر برای این صفحه در نتایج سرچ، پیشنهاد نشود.

Noimageindex: تصاویر این صفحه در چرخه نشانه گذاری نباشد.

unavailable_after: [RFC-850 date/time]: با این گزینه صفحه مورد نظر از بعد از تاریخ و زمانی که در فرمت RFC 850 مشخص شده است، در نتایج سرچ نیست.

برخی از دستوراتی که نام برده شد، فقط در موتور جستجوی مخصوص به خود کاربرد دارند. مثلاunavailable_after ، nosnippet و notranslate فقط در موتور جستجوی گوگل اجرا می شود. Noydir فقط در یاهو و nocache تنها در بینگ اجرا می شود. تمامی موتورهای جستجو به صورت از پیش تنظیم شده نشانه گذاری محتواها را شروع کرده و سپس لینک ها را دنبال می کنند. حال اگر شما قصد دارید که موتور جستجو، صفحه مورد نظر شما را وارد چرخه ایندکس گذاری نکند، می توانید از دستور nofollow استفاده کنید. معمولا نمی توان از این دستور به تنهایی استفاده کرد. در واقع با دستور nofollow به موتورهای جستجو پیشنهاد می دهیم که لینک های داخل صفحه توسط موتور جستجو دنبال نشود. در واقع با متا تگ nofollow می توان فرآیند ایندکس گذاری موتور جستجو را متوقف کرد. به طور مثال با استفاده از دستور nofollow در header صفحه دانلود یک سایت می توان از نمایش صفحه موردنظر در نتایج جستجو و مراحل نشانه گذاری کراولرها و اسپایدرهای موتور جستجو جلوگیری کرد. اما اگر این دستور در قسمت header به کار نرود چنین نتیجه ای حاصل نخواهد شد.

حال اگر آدرس صفحه دانلود سایت شما شناخته شده باشد، برای این که دیگران به آن لینک ندهند علاوه بر دستور nofollow به دستور noindex نیز احتیاج خواهید داشت تا مطمئن شوید که صفحه دانلود سایت شما در نتایج جستجود به نمایش درنیاید. در چنین شرایطی اگر از دستور noindex استفاده می کنید، دیگر نیازی به استفاده از دستور noarchive ندارید زیرا با همین دستور لینک های بدست آمده از صفحه موردنظر هم در نتایج جستجو نشان داده نمی شوند. بنابراین برای این که یک صفحه به وسیله موتورهای جستجوگر نشانه گذاری نشود و لینک های داخل آن نیز برای پیگیری بررسی نشوند، باید در header صفحه متا تگ های زیر را اضافه کنید.

<meta name="googlebot" content="noindex" />

<meta name="robots" content="nofollow" />

اگر بخواهید صفحه مورد نظر شما در نتایج سرچ نمایش داده نشود اما لینک های موجود در آن همچنان پیمایش شوند از متا تگ های زیر استفاده کنید. اما وقتی ربات گوگل به صورت پیش فرض صفحه ای از سایت را ایندکس گذاری کند، لینک هایی که به آن داده شده است را نیز دنبال می کند. به همین خاطر احتیاجی نیست که برای یک صفحه از تگ هایی با مقادیر INDEX یا FOLLOW استفاده شود.

<meta name="googlebot" content="noindex" />

<meta name="robots" content="follow" />

به طور کلی توجه داشته باشید که متا تگ های robots به بزرگی و کوچکی حروف حساس نیستند.

بلاک کردن یک صفحه یا محتوای خاص برای موتورهای جستجو با افزونه

برای محدود کردن سطح دسترسی موتورهای جستجو در فرآیند ایندکس گذاری و بلاک کردن یک صفحه یا محتوای خاص روش های مختلفی از کدنویسی گرفته تا افزونه های وردپرس وجود دارد. اما بهترین راه حل مسدود کردن دسترسی موتورهای جستجو به تعداد زیادی از صفحات و محتواهای سایت در قالب وردپرس استفاده از افزونه است. که در ادامه این مقاله از آموزش وردپرس قصد داریم به معرفی افزونه مخصوص این کار مثل PC Hide Pages، WordPress SEO و … بپردازیم. با ما همراه باشید.

آشنایی با افزونه PC Hide Pages

به منظور پنهان کردن یک صفحه از موتورهای جستجو برای عدم نمایش در نتایج سرچ با استفاده از افزونه PC Hide Pages، کافی است که صفحه موردنظر خود را از لیست صفحات پیدا کنید. با این کار، افزونه PC Hide Pages دستور مناسب را به صورت اتوماتیک به صفحه مورد نظر شما اجرا خواهد کرد. این یکی از بهترین روش ها برای حذف صفحات از نتایج جستجو است که WordPress admin area در این افزونه به شما کمک می کند تا بتوانید آن صفحه مورد نظر خود را بیابید که اقدام به محدود کردن سطح دسترسی موتورهای جستجو به آن کرده اید.

افزونه PC Hide Pages برای محدود کردن دسترسی موتورهای جستجو

افزونه PC Hide Pages برای محدود کردن دسترسی موتورهای جستجو

افزونه PC Hide Pages از جمله قابلیت های قالب وردپرس می باشد و برای کسانی که به طور کلی از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنند، بسیار کاربرد دارد. شما با استفاده از یک افزونه وردپرس مرتبط با موتورهای جستجوگر مثل WordPress SEO یا All in One SEO Pack در سایت خود قادر به حذف یک صفحه از دامنه دید آن ها خواهید بود.

آشنایی با افزونه WordPress SEO

Yoast از اولین افزونه های وردپرسی بود که توانست در مسدود کردن سطح دسترسی موتورهای جستجو به ما کمک کند و مدتی بعد پلاگین Robots Meta خود را با WordPress SEO در هم آمیخت. به طوری که زیر شاخه Sitewide meta settings در بخش Titles & Metas settings افزونه WordPress SEO به راحتی به شما اجازه اعمال دستور noindex را در زیر صفحه های آرشیو می دهد تا بتوانید عناوین و اسنیپت های استفاده شده در دایرکتوری یاهو را از Open Directory Project، غیرفعال کنید.

افزونه Yoast WordPress SEO برای محدود کردن دسترسی موتورهای جستجو

افزونه Yoast WordPress SEO برای محدود کردن دسترسی موتورهای جستجو

WordPress SEO از جمله افزونه های وردپرسی است که امکانات زیادی برای کنترل نوع رفتار موتورهای جستجو با صفحه های سایت در اختیار شما می گذارد. اولین گزینه در تنظیمات این افزونه، اجازه دسترسی برای ایندکس گذاری موتور های جستجو را مشخص می کند. همچنین متا تگ های اضافی robots نیز می تواند در این قسمت اضافه شود. دستورات follow،nofollow ، none و noarchive نیز قابل اجرا می باشند. همچنین به کمک این پلاگین می توانید یک صفحه را از نقشه سایت خود حذف کرده و یا برای صفحات موجود در نقشه سایت اولویت مشخص کنید. یا اگر بخواهید بازدیدکنندگان یک صفحه را به مکان دیگری هدایت کنید، می توانید از قابلیت ریدایرک۳۰۱ این افزونه استفاده کنید.

آشنایی با افزونه All in One SEO

همچنین بخش Noindex Settings در صفحه اصلی تنظیمات افزونه All in One SEO انتخاب های عمومی بیشتری را نسبت به بخش WordPress SEO در اختیار ما قرار می دهد به نحوی که این امکان را به شما می دهد تا به راحتی بتوانید دستور nofollow را در قسمت های مختلف سایت خود اضافه کنید. به طور مثال، می توان تگ nofollow را برای دسته بندی ها، آرشیو نویسنده و آرشیو تگ ها نیز در نظر گرفت. همچنین این امکان وجود دارد که از دایرکتوری یاهو و Open Directory Project، عناوین و اسنیپت ها را غیر فعال کنید.

این افزونه نیز دقیقا مثل WordPress SEO، آیتم settings area را به صفحه ویرایش محتوا(post editor page) اضافه می کند. در این قسمت علاوه بر استفاده از گزینه noindex و nofollow، توانایی حذف صفحه از نقشه سایت و غیرفعال کردن Google Analytics را نیز دارید.

به طور کلی در سیستم مدیریت محتوا، امکانات افزونه All in One SEO در مقایسه با افزونه WordPress SEO ضعیف تر می باشد. اما در هر دو برای اعمال دستور های noindex,nofollow درست همانند custom field باید از ویرایشگر محتوا(post editor) کمک بگیریم.

مسدود کردن یک صفحه برای موتورهای جستجو با استفاده از فایل Robots.txt

می توان از فایل Robots.txt برای جلوگیری از پیمایش صفحات یا محتواهای سایت خود به وسیله موتورهای جستجو استفاد کرد. همچنین با ایجاد یک فایل تکست یا .txt جدید و ذخیره به عنوان فایل Robots.txt در آن، برای اسپایدرهای موتورهای جستجوگر مشخص کرد که کدامیک از صفحات سایت را نشانه گذاری کنند یا نکنند.

آنچه در فایل Robots.txt است مشابه اطلاعاتی است که در متا تگ Robots وجود دارد و تنها تفاوت این دو مفهوم به قوانین اولیه آن ها مربوط می شود که در ادامه این مقله از آموزش وردپرس به آنها پرداخته خواهد شد. تمامی دستوراتی که برای اسپایدرهای موتورهای جستجوگر در ابتدای مقاله به آن اشاره شد در فایل Robots.txt نیز کاربرد دارد.

دستور User-agent

این خط کد مشخص می کند که دستور مورد نظر توسط کدام یک از اسپایدرهای موتورهای جستجوگر باید اجرا شود. از دستور User-agent به شکل زیر استفاده کرد:

User-agent: Googlebot

با این کد مشخص می کنید که دستور User-agent توسط اسپایدرهای موتور جستجوی گوگل اجرا شود. به همین ترتیب اگر به جای Googlebot، Bingbot نوشته شده بود از موتور جستجوی بینگ باید استفاده شود. اما معمولا دستور User-agent به صورت زیر نوشته می شود تا بر روی تمام موتورهای جستجوگر اعمال شود

User-agent:*

دستور Disallow

این دستور، URL و یا دایرکتوری صفحه ای را مشخص می کند که شما قصد مسدود کردن آن را دارید و سپس باعث جلوگیری از ایندکس گذاری آن URL و یا دایرکتوری خاص می شود. مثلا اگر از کد دستور Disallow: / استفاده شود، همه صفحات سایت از دسترس ربات موتور جستجوی به کار گرفته شده در دستور user-agent خارج می شود و اگر این دستور به شکل Disallow: /admin.php استفاده شود، صفحه admin.php از دسترس ربات موتور جستجوی مورد نظر در دستور user-agent خارج می شود.

با نگاهی به مثال هایی که در ادامه میزنیم عملکرد کلی این دو دستور در حالت های مختلف را متوجه خواهید شد.

مثال اول: با استفاده از دو دستور زیر همه صفحات سایت از دسترسی و ایندکس گذاری همه موتورهای جستجو خارج می شوند. از این دو دستور زمانی می توان بهترین بهره را برد که برای سایت شما مساله ای به وجود آمده باشد و یا شما برای به وجود آوردن تغییرات اساسی یا کاربردی در سایت قصد جلوگیری از ایندکس گذاری شدن صفحات سایت خود به وسیله اسپایدرهای موتورهای جستجو برای مدت نامشخصی باشید.

User-agent: *

Disallow: /

مثال دوم: برای ایندکس گذاری دایرکتوری های خاص از سایت خود توسط اسپایدرهای موتور جستجو دستورات زیر را در فایل robots.txt بنویسید تا مانع از پیمایش هیچ کدام از موتورهای جستجوگر برای دایرکتوری های Junk، bin و tmp شوید.

User-agent: *

Disallow: /tmp/

Disallow: /junk/

Disallow: /bin/

مثال سوم: برای جلوگیری از نشانه گذاری صفحه admin.php به وسیله موتورهای جستجوگر، می توانید از دستورات زیر استفاده کنید:

User-agent: *

Disallow: /admin.php

علاوه بر موارد گفته شده می توان با استفاده از کد دستور زیر برای ربات های موتورهای جستجو، قوانین مختلفی مشخص کرد.

User-agent:*

Disallow: /admin.php

User-agent: googlebot

Disallow: /images/

User-agent: bingbot

Disallow: /

توجه داشته باشید که بزرگی و کوچکی حروف را در نوشتن نام صفحات، دایرکتوری ها و یا حتی نام موتورهای جستجو رعایت کنید زیرا فایل Robots.txt به بزرگی و کوچکی حروف حساس است. مثلا اگر برای منع موتورهای جستجو از پیمایش صفحه ای به اسم My-eBook.pdf در سایت خود از دستور زیر استفاده کنید، دستور به درستی اعمال نخواهد شد زیرا به بزرگی و کوچکی حروف در اسم فایل دقت نشده است.

Disallow: /downloads/myebook.pdf

دستور Allow

دستور Allow، دستور پر کاربرد دیگری در ایجاد فایل های robots.txt است که می توان از آن برای حذف یکی از ربات های موتورهای جستجو از لیستی که در دستور User-agent مشخص شده است، کمک گرفت و دسترسی به یک ربات خاص را در آن تعریف کنید. به مثال زیر توجه کنید:

User-agent: * (جلوگیری از پیمایش سایت شما توسط همه ربات های موتورهای جستجو)

Disallow: / ()

User-agent: Googlebot-Image

Allow: /images/

در دو سطر اول موجب جلوگیری از پیمایش سایت خود توسط همه ربات های موتورهای جستجو خواهید شد و در دو سطر بعدی دستور ایندکس گذاری مطالب موجود در فولدر Image را به ربات Google Image می دهید.

پس از نوشتن دستورات مورد نظر خود در فایل robots.txt و ذخیره سازی آنها، بایستی فایل خود را در root دامنه سایت بارگذاری کنید تا بتوانید فایل robots.txt خود را در آدرس yourwebsite.com/robots.txt در دسترس داشته باشید.

[quote bgcolor=’#eec700′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’]

یکی از رایجترین روش های ممانعت موتورهای جستجو از نشانه گذاری یک صفحه یا محتوای خاص از سایت، استفاده از فایل robots.txt است. این فایل امکان تغییر قوانین مشخص شده در آن، ایجاد فایل جدید و بارگذاری مجدد آن در سایت را دارد. همچنین با مراجعه به آدرس namedamane.com/robots.txt می توان قوانین مشخص شده برای موتورهای جستجو را کنترل کرد.

[/quote]

محدود کردن دسترسی محتواهای غیرعمومی از دسترسی عمومی

به طور کلی ایجاد مانع بر سر راه پیمایش موتورهای جستجو و ایندکس گذاری صفحات سایت، راه خوبی محسوب نمی شود. بهترین روش برای خارج کردن یک صفحه ی سایت از سطح دسترسی کاربران اینترنت، استفاده از پلاگین ها و افزونه هایی از قالب وردپرس است که چنین امکانی را ایجاد می کنند. یکی از این نوع افزونه ها که با اسم WordPress Membership Plugins شناخته شده اند. افزونه ی Paid Membership Pro است. همچنین می توان از پیشنهاد عضویت در سایت یا پرداخت حق عضویت در سایت، برای محدود کردن دسترسی عموم به یک صفحه ی خاص از سایت استفاده کرد.

حذف صفحات ایندکس گذاری شده از نتایج جستجوی موتورهای جستجوگر

متاسفانه گاهی اوقات با اینکه صاحبان سایت ها برای موتورهای جستجو برای برخی صفحات دستور noindex صادر کرده اند مورد توجه قرار نمی گیرد و حتی وارد فرآیند ایندکس گذاری می شوند. از همین رو صاحبان سایت در جستجوی راهی برای حذف این صفحات از نتایج سرچ موتورهای جستجو هستند و شرکت گوگل در این رابطه اطلاعیه ای به شرح زیر داده است:

“توجه کنید که موتورهای جستجوی ما برای مشاهده متا تگ noindex صفحات سایت شما، باید آن ها را پیمایش کنند و احتمالا گاهی اوقات موتور جستجوی گوگل تگ noindex صفحه مورد نظر شما را نمیبیند و یا به آن توجهی ندارد. حال امکان دارد علت ظاهر شدن صفحاتی که شما در آن تگ noindex تعریف کرده اید، در نتایج جستجو و حذف نشدن آن ها، این مساله باشد که موتور جستجوی ما هنوز این صفحات را پس از ایجاد تغییر پیمایش نکرده اند.”

روش های حذف صفحات ایندکس گذاری شده از نتایج جستجو

  • از بهترین و موثرترین راه های حذف صفحات ایندکس شده از نتایج جستجو، استفاده از ابزارهای حذف URL ها از نتایج جستجوی موتورهای جستجو(search engine URL removal tool) است.
  • در بخش Google index ابزار وبمستر تولز گوگل نیز آپشنی وجود دارد که به کمک آن می توان URL صفحات مورد نظر سایت را از نتایج جستجو حذف کرد. برای این منظور بایستی بر روی گزینه “Create new removal request” کلیک کنید تا بتوان URL مورد نظر خود را در این قسمت وارد کنید و بخش انتهایی URL که بعد از اسم دامنه سایت آمده است را در کادر مشخص شده بنویسید. مثلا اگر شما بخواهید صفحه ای که در آدرس seorooz.net/news/big-news قرار دارد را حذف کنید، باید بخش news/big-news را در کادر بنویسید.

با این ابزار می توان یک صفحه خاص یا یک دایرکتوری مشخص را از نتایج جستجوی موتورهای جستجو حذف کرد. حتی می توان از این ابزار برای حذف یک سایت به طور کامل از نتایج جستجو استفاده کرد.

علاوه بر گوگل، موتور جستجوی بینگ نیز ابزاری با عنوان Bing Webmaster Tools دارد که مشابه ابزار گوگل وبمستر تولز(که در مورد استفاده از آن توضیح داده شد) کار می کند.

[quote bgcolor=’#eec700′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’]

نکته: متاسفانه هیچ یک از دو ابزار Google Webmaster Tools و Bing Webmaster Tools که نام برده شد قابلیت حذف صفحات مورد نظر به صورت لیستی از نتایج جستجو را ندارند و کاربران در هر دوی این ابزارها ملزم به وارد کردن تک تک آدرس صفحات هستند.

[/quote]

همان طور که گفته شد، متاسفانه گاهی اوقات موتورهای جستجو در زمینه حذف یک صفحه سایت از نتایج جستجو و ایندکس نکردن برخی صفحات که صاحبان سایت ها برای آن دستور noindex صادر کرده اند، عملکرد لازم را ندارند و حتی ممکن است دارندگان این قبیل سایت ها را متضرر کرده باشند. البته برای کمک در این زمینه نرم افزارها، پلاگین ها و ابزارهای متعددی وجود دارند که با بعضی از آن ها در این مقاله از آموزش وردپرس آشنا شدید و امیدواریم برای شما مفید واقع شده باشد

ممنون از همراهی شما با این بخش از آموزش وردپرس. در صورت هر گونه سوال لطفا سوال خود را در قسمت نظرات مطرح بفرمایید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس برای سایت خود از یک منبع معتبر را دارید می توانید به دسته بندی قالب وردپرس در سایت وبمستر 98 مراجعه بکنید.

پاینده و پیروز باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *