باسلام خدمت همراهان همیشگی وبمستر98 . در این قسمت از آموزش وردپرس با تاخیر در تغذیه RSS همراه با بهبود سئو همراه شما هستیم .
ابتدا به تعریف کوتاهی از RSS می پردازیم : آر اس اس (RSS) یعنی نمایش تمام محتویات یک صفحه وبسایت بدون هیچ گونه آرایش و صفحه آرایی که تنها برای خواندن اطلاعات و محتویات یک صفحه استفاده می شود.
یکی از کاربرد های RSS در وبسایت این است که محتوا و متن انتشار یافته شده در وبسایت شما را در اختیار وبسایت های برداشت کننده قرار می دهد تا عملیات بایگانی محتوای وبسایت را با استفاده از این قسمت به خوبی بتواند انجام دهد.
اینکه نوشته و محتوای وب شما کاملا بدون نقص و اشتباه و کامل باشد در این قسمت اهمیت دو چندان می یابد . چنانچه در محتوای وبسایت شما اشتباهات کوچک یا اشتباهات بزرگ وجود داشته باشد هنگامی که آن را منتشر کردید و توسط آر اس اس (RSS) استخراج و بایگانی شد شما دیگر امکان ویرایش و یا پاک کردن اشتباهات را ندارید. بلی درست است ؟ در این هنگام چاره چیست ؟ با وبمستر 98 همراه باشید تا در این زمینه بیشتر صحبت کنیم :
آر اس اس (RSS) و عملیات بایگانی
سرفصل های پست
هر زمان شما محتوایی آماده می کنید و می خواهید آن را منتشر کنید ابتدا در آر اس اس (RSS) بایگانی و استخراج می شود . چنانچه سایت شما دارای خبرنامه هم باشد ، این محتوا با همان ویرایشی که در ابتدا داشته است به ایمیل کاربران سایتتان ارسال خواهد شد. و همچنین در وبسایت آرشیو کننده مطالب ، هم به همان فرم اولیه ذخیره می شود . و چنانچه بخواهید ویرایشی یا تغییراتی رو آن اعمال کنید ، در محتوای سایت خودتان اعمال می شود .
مزیت تاخیر در آر اس اس (RSS)
یکی از مزایای به تاخیر اندازی بایگانی در آر اس اس (RSS) این است که مطلب توسط گوگل زودتر ایندکس می شود و به صفحه نتایج ارسال می گردد.
دومین مزایای آن می توان به عملیات اصلاح و تغییرات در محتوا اشاره کرد . اگر بایگانی مطالب توسط آر اس اس (RSS) کمی تاخیر داشته باشد ، شما می توانید بدون نگرانی اشتباه احتمالی موجود در محتوا را بر طرف کنید و بعد از ایجاد یک نوشته کامل عمل بایگانی انجام گیرد.
روش پیاده سازی تاخیر در آر اس اس (RSS)
برای استفاده از به تاخیر انداختن آر اس اس (RSS) باید قطعه کد زیر را در فایل وردپرس خود اضافه کنید:
برای این منظور به فایل function.php موجود در قالب خود بروید و قطعه زیر را به آن اضافه کنید :
}(function publish_later_on_feed($where
global $wpdb;
(()if ( is_feed
timestamp in WP-format//
;(‘$now = gmdate(‘Y-m-d H:i:s
value for wait; + device//
$wait = ’10’; // integer
// http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/date-and-time-functions.html#function_timestampdiff
$device = ‘MINUTE’; //MINUTE, HOUR, DAY, WEEK, MONTH, YEAR
add SQL-sytax to default $where//
;”$where .= ” AND TIMESTAMPDIFF($device, $wpdb->posts.post_date_gmt, ‘$now’) > $wait
}
;return $where
}
;(‘add_filter(‘posts_where’, ‘publish_later_on_feed
همانطور که مشاهده می کنید در قطعه کد بالا زمان را بر حسب دقیقه نوشته و مقدار آن را برابر 10 تعیین کردیم .
با تشکر از همراهی شما با این قسمت از آموزش وردپرس اگر در رابطه با این پست سوال یا مشکلی دارید در قسمت نظرات اعلام نمایید تا راهنمایی شوید. همچنین در صورتی که قصد خرید قالب وردپرس دارید می توانید به دسته بندی قالب وردپرس مراجعه نمایید.