در سایت های فروشگاهی یا سایت هایی که خدماتی را ارائه میکنند و نیاز به سیستم پرداخت آنلاین میباشد بخاطر همین شما باید سایت خود را به یک درگاه پرداخت متصل بکنید اما نحوه اتصال کردن سایت به درگاه پرداخت و انتخاب بهترین سیستم پرداخت برای همه وبمستران سوال میباشد بخاطر همین در این مقاله آموزش وردپرس برای شما توضیحات دقیق انواع درگاه پرداخت را قرار داده ایم.
معمولا بعد از خرید قالب وردپرس اولین اقدامی که مدیران سایت ها انجام میدهند انتخاب سیستم درگاه پرداخت و اتصال سایت به درگاه پرداخت میباشد حتی برخی از قالب وردپرس های موجود در بازار همراه با خود افزونه های پرداخت دارند و برخی از آنها برای درگاه های ایرانی قابل استفاده هستند و برخی از قالب ها از سیستم پرداخت paypal و مسترکارت و… پشتیبانی میکنند که بدلیل متفاوت بودن ارز کشور ما امکان استفاده از این موارد نیست بخاطر همین باید کمی با دقت سیستم پرداخت سایت را انتخاب کرد و در بین تعداد بسیار زیاد درگاه پرداخت وردپرس برای شما امروز لیست بهترین ارائه کننده های درگاه پرداخت را قرار داده ایم
انواع درگاه پرداخت وردپرس
سرفصل های پست
بصورت کلی شما برای اتصال درگاه پرداخت وردپرس 2 روش دارید که در زیر هر 2 روش را دقیق برای شما توضیح داده ایم و شما میتوانید هر کدام از این موارد و روش ها را که میخواهید در سایت خود استفاده بکنید.
1. درگاه پرداخت واسط
درگاه پرداخت واسط به این روش میباشد که یک سایت ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی واسط بین شما و سیستم های پرداخت میباشد و از هر تراکنش سایت شما برای خود یک هزینه ای را هم کسر میکند، معمولا از هر تراکنش 1 درصد را برای خود نگه میدارند و مابقی را نیز با مشتری شما تسویه حساب میکنند. در همه درگاه پرداخت واسط های وردپرس امکان انتخاب روش گرفتن کارمزد وجود دارد که این کارمزد از شما گرفته شود یا از مشتری شما که میتوانید مشخص بکنید از کدام شخص گرفته شود.
درگاه های پرداخت واسط برای زمانی مناسب هستند که سایت شما تازه اول کارش هست و تازه کم کم فروش در سایت خود دارید، و میخواهید که امکان فروش انلاین را در سایت خود داشته باشید – با توجه به اینکه برای گرفتن درگاه مستفیم زمان زیادی را باید برای گرفتن نماد اعتماد و… بگزارید استفاده کردن از یک درگاه واسط برای سایت شما بسیار مفید خواهد بود.
روش گرفتن درگاه پرداخت واسط بسیار ساده میباشد و سایت های زیادی در ایران فعال در این حوزه وجود دارد و شما میتوانید در چند سایت سایت خودتان را به درگاه پرداخت وردپرس متصل بکنید. شما در این سایت ها ثبت نام میکنید و بعد از ارسال مدارک مورد نیاز این سایت ها به شما یک api میدهند همراه با یک افزونه درگاه پرداخت وردپرس و شما باید این افزونه را در سایت خود نصب و فعال بکنید و بعد از آن سایت شما به سیستم پرداخت متصب شده است
[quote bgcolor=’#dbdbdb’] سیستم های درگاه پرداخت واسط وردپرس بصورت خودکار تسویه حساب نمیکنند و شما باید خودتان هر زمان که خواستید با این سایت ها تسویه میکنند [/quote]
لیست برخی از شرکت هایی که میتوانید از آنها درگاه پرداخت واسط بگیرید:
- nextpay
- pay.ir
- asanpardakht.ir
شرکت های بالا بر اساس مرتب سازی در حال حاظر بهترین شرکت ها هستند که درگاه واسط ارائه میکنند.
2. درگاه پرداخت مستقیم
این نوع درگاه پرداخت از طریق خود سایت پذیرنده گرفته میشود و کاربران بصورت روزانه بصورت خودکار با بانک تسویه حساب خواهند داشت، این نوع درگاه پرداخت از شما هزینه کارمزد نمیگیرند اما پروسه گرفتن این نوع درگاه پرداخت نیاز به داشتن نماد اعتماد میباشد، در صورتی که شما قصد گرفتن نماد اعتماد داشته باشید باید زمان زیادی برای ارسال مدارک، و گرفتن تائیدیه و… سپری بکنید که بسیار زمانگیر خواهد بود.
برای سایت های که درگاه مستقیم ارائه میکنند میتوان به درگاه پرداخت بانک ملت ، بانک پارسیان و… اشاره کرد که بعد از گرفتن نماد اعتماد میتوانید درگاه پرداخت سایت خود را به این شرکت ها متصل بکنید. همچنین باید افزونه درگاه پرداخت این شرکت ها را نیز تهیه بکنید.
با تشکر از همراهی شما در این مقاله آموزش درگاه پرداخت وردپرس در صورتی که سوالی یا مشکلی دارید در بخش نظرات مطرح بکنید تا راهنمایی شوید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس را دارید میتواند به دسته بندی قالب وردپرس مراجعه بکنید.