آموزش وردپرس

اختصاص دادن قالب جدا برای یک صفحه در وردپرس

اختصاص دادن قالب جدا برای یک صفحه در وردپرس

حتما برای شما هم پیش آمده که بخواهید به یکی از برگه ای قالب وردپرس خود یک قالب جداگانه تعریف کنید و آن قالب ذخیره باشد که هر موقع که دوست داشتید بتوانید آن را فراخوانی کنید در این آموزش وردپرس میخواهیم شما را با اختصاص دادن قالب جدا برای یک صفحه در وردپرس، شما را آشنا کنیم تا درصورت نیاز در کار و طراحی قالب وردپرس خود از آن استفاده کنید.

[quote bgcolor=’#eec700′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’]

تیم وبمستر 98 در نظر دارد برای پیشبرد اهداف شما و حرفه ای کردن شما در تمام زمینه های طراحی سایت و طراحی قالب وردپرس شما را همراهی کند، و از آنجا که این موضوع را که بتوان با اختصاص دادن قالب جدا برای یک صفحه در وردپرس در بین وردپرسکاران عزیز موضوعی مهم و قابل اهمیت دیده برآن شده تا با آمورشی ساده و مفید شما را در این زمینه همراهی کند.

[/quote]

اختصاص دادن قالب جدا برای یک صفحه در وردپرس

اختصاص دادن قالب جدا برای یک صفحه در وردپرس

اختصاص دادن قالب جدا برای یک صفحه در وردپرس

قبل از شروع مبحث بهتر است با یک مثال کار را پیش ببریم تا بتوانید موضوع را بهتر و روشن تر درک کنید.

برای شروع بهتر است یک برگه باز کنید در سمت چپ قالب وردپرس خود می بینید که عنوان قالب سایت قرار دارد که در دکمه کشویی کلمه قالب پیش فرض قرار دارد .

حالا اگر شما بخواهید برای صفحه های مقالات خود در قالب وردپرس طرح خاصی داشته باشید و نویسندگان سایتهای شما در این رابطه که طرح بندی برای سایتتان قرار دهند اطلاعاتی نداشته باشند باید چکار کنند یا اینکه نخواهید زمانی را برای این موضوع صرف کنند.

تنها کافیست شما یک زمان کوتاه را قرار دهید تا این اتفاق صورت گیرد.

شروع اختصاص دادن قالب جدا برای یک صفحه در وردپرس

برای شروع شما میتوانید در یک فایل جداگانه طرح مورد نظر خود را که دوست دارید در صفحه پیاده سازی شود را با کد طراحی کنید و فایل را ذخیره کنید. سپس یک فایلPHP ایجاد کنید و یک نام با محتوا برای آن قرار دهید . و در خط اول قطعه کد زیر را در فایل فراخوانی کنید

<?php
/*Template Name: webmaster98wp

?>

همانطور که میبینید در این قطعه کد نام خود قالب را فراخوانی کرده ایم تا بداندرمانی که فراخوانی می شود باید باز شود فایلی که طراحی کرده اید را هم مانند دیگر فایلهای css که در قالب فرخوانی می شود در این فایل فرا خوانی کنیذ

[quote bgcolor=’#eec700′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’]

تیم وبمستر98 به شما دوستان عزیز توصیه میکند که در طراحی قالب به کل قالب وردپرس فعال در سایت نیز دقت داشته باشید و ویژگیهای مشترک آن را نیز لحاظ کنید تا طرح با بقیه سایتتان هماهنگ باشد.

[/quote]

اگر میخواین این قالب برگه با قالب اصلی سایت همسان و یکنواخت باشه،توصیه میکنم فایل index.php رو کپی بگیرین و اون هدر قالب برگه رو اولش اضافه کنین و محتوا رو به دلخواه ادیت کنین. برای اینکار فایل php قالبی که ساختید را باز کنید و به انتهای آن کدهای دلخواه برگه خود را وارد کنید و آن را ذخیره کنید توجه داشته باشید که بعد از انجام تغییرات این فایل را در کنار فایل های اصلی قالب مثل index.php , single.php , page.php قرار دهید.

مشاهده نتیجه کار

خب کار ما تمام شد حالا می توانید به یکی از برگه های سیت خود بروید و از قسمت تمپلت نام قالب خود را مشاهده کنید

نکته قابل توجه اینجاست که شما میتوانید یک قالب خوام بدون طراحی ایجاد کنید و بعد کاربر خودش قالب را در برگه طراحی کند

ممنون از همراهی شما با این بخش از آموزش وردپرس. در صورت هر گونه سوال لطفا سوال خود را در قسمت نظرات مطرح بفرمایید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس برای سایت خود از یک منبع معتبر را دارید می توانید به دسته بندی قالب وردپرس در سایت وبمستر98 مراجعه بکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *