قسمت کاربری هر سایت از مهمترین قسمت های آن سایت میباشد و در صورتی که یکسری نکات و موارد امنیتی نسبت به بخش کاربری رعایت نشود ممکن است که ضربات جبران ناپذیری به شما وارد شود. یکی از روش های خوب برای جلوگیری از ایجاد مشکل در سایت ها و افزایش امنیت استفاده کردن از خروج خودکار کاربران وردپرس بعد از چند دقیقه میباشد.
خروج خودکار کاربران وردپرس بعد از چند دقیقه چه سودی برای سایت دارد؟
فرض بکنید که شما درسایت خودچندین کاربر دارید و چندین نویسنده نیز در سایت شما فعالیت میکنند. به هر حال حفظ امنیت سایت شما یکی از اولین و مهم ترین نکات قبل از توسعه کسب و کار میباشد و در شرایطی که شما چند نویسنده و چند کاربردر سایت دارید، باید حتما تدابیری برای اینکه اگر زمانی این کاربران به سیستم خود دسترسی نداشتند و شخص دیگری با اکانت این کاربران وارد سایت شد چه مشکلاتی برای شما میتواند ایجاد بکند ؟
در حالت عادی در وردپرس زمانی که کاربران داخل سایت شما هستند، کوکی هایی از سایت شما در سیستم کاربران قرار میگیرد بخاطر همین اگر سایت شما را ببندند و دوباره وارد سایت شما شوند نیازی به وارد کردن مجدد نام کاربری و رمز عبور نیست چون بخاطر اینکه قبلا کوکی ها در سیستم کاربر فعال بوده اند بصورت خودکار کاربر در پیشخوان وردپرس قرار دارد. این مورد در حالت عادی یک مزیت حساب میشود اما زمانی که به جای نویسنده سایت شما یک شخص دیگری به کامپیوتر نویسنده سایت شما دسترسی پیدا بکند و بدون وارد کردن نام کاربری و رمز عبور میتواند وارد پیشخوان سایت شما شود و این برای شما مشکلات بزرگی به دنبال خواهد داشت چون این شخص دسترسی نویسندگی در سایت شما دارد و در این حالت شما چاره ای جز خروج خودکار کاربران وردپرس بعد از چند دقیقه ندارید تا بتوانید جلوی این نوع کاربران را بگیرید.
این قابلیت در برخی از افزونه های افزایش امنیت وجود دارد
امرهز برخی از قالب هایی که حرفه ای طراحی شده اند خود نیز بصورت پیشفرض این قابلیت را با خود دارند اما در کل به قالب وردپرس سایت خود اعتنا نکنید چون موارد و نکته های دیگری در این حوزه دخیل هستند.
خروج خودکار کاربران در وردپرس بعد از چند دقیقه با افزونه Idle User Logout
این افزونه بصورت رایگان در مخزن وردپرس قرار دارد و بدلیل استاندارد بودن این افزونه یکی از اولین افزونه ها در این حوزه میباشد. این افزونه در کنار کنترل پنل قدرتمند دارای سادگی بسیار زیادی هم میباشد و همچنین شما میتوانید براحتی هر تغییری که میخواهید را در این افزونه اعمال بکنید .بدلیل کدنویسی اصولی افزونه خروج خودکار کاربران در وردپرس بعد از چند دقیقه با قالب وردپرس سایت شما مشکل ناسازگاری وجود نخواهد داشت و سایت شما دچار مشکل و اختلال نمیشود.
از طریق لینک زیر میتوانید افزونه را دریافت و نصب بکنید:
[button color=”green2″ link=”https://wordpress.org/plugins/idle-user-logout/” rel=”nofollow” align=”right” target=”_blank” radius=”5″ icon=”momizat-icon-wordpress” icon_color=”#ffffff”]مشاهده افزونه در مخزن وردپرس[/button][button color=”green2″ link=”https://downloads.wordpress.org/plugin/idle-user-logout.2.3.zip” rel=”nofollow” align=”left” target=”_blank” radius=”5″ icon=”momizat-icon-wordpress” icon_color=”#ffffff”]دانلود افزونه از مخزن وردپرس[/button]
بعد از نصب و فعال کردن این افزونه در منوی سمت راست پیشخوان وردپرس ” تنظیمات -> Idle User Logout ” را میتوانید مشاهده بکنید که مربوط به تنظیمات افزونه خروج خودکار کاربران وردپرس بعد از چند دقیقه میباشد و بعد از کلیک کردن بر روی آن صفحه ای همانند شکل زیر را مشاهده خواهید کرد:
همانطور که در شکل بالا مشاهده میکنید شما میتوانید برای هر نوع از کاربرانی که در سایت خود دارید و بر اساس نقش این کاربران برای آن ها یک زمان خروج و اخراج کردن از سایت را بر اساس ثانیه مشخص بکنید. همچنین میتوانید کاربران را به یک صفحه خاص ریدایرکت بکنید یا اینکه با نمایش یک پیغام به آنها اطلاع دهید کهزمان ماندن آنها در سایت تمام شده است. همچنین میتوانید مشخص بکنید که یک پنجره پاپ آپ برای کاربر نمایش دهد شود یا اینکه کلا کاربر از سایت خارج شود. نمونه پنجره اطلاع رسانی پاپ آپ:
کار کردن باافزونه بسیار ساده میباشد و در عین حال بسیار افزونه مورد نیاز و کاربردی برای سایت ها میباشد. شما میتوانید با این افزونه قدرت زیادی در کنترل کاربران وارد شده در پیشخوان وردپرس سایت خود داشته باشید و با خروج خودکار کاربران وردپرس بعد از چند دقیقه دغدغه ای بابت لاگین کردن یک شخص دیگر داخل سایت را نداشته باشید.
با تشکر از مطالعه این مقاله آموزش وردپرس در صورتی که سوال یا مشکلی دارید در بخش نظرات مطرح بکنید تا راهنمایی شوید.
سایر مقالات افزایش امنیت وردپرس :
[scrolling_box title=’افزایش امنیت وردپرس’ display=’tag’ tag=’653′]
منبع: قالب وردپرس