آموزش وردپرس

چگونگی غیر فعال کردن پینگ بک در وردپرس

سلام و خداقوت به دوستان همیشگی وبمستر 98. در این قسمت از  آموزش وردپرس  در مورد ویژگی های پینگ بک صحبت می کنیم .با وبمستر 98 همراه باشید.

پینگ بک چیست؟

از ویژگی های مدیریت محتوای وردپرس است که توسط آن می توانید متوجه شوید که چه مطالب و لینک هایی در سایت شما از دیگر سایت ها کپی شده است. با اینکه بسیار کاربردی به نظر می رسد اما باید در استفاده از آن محتاط باشید چرا که اگر تعداد پینک بک های ارسالی روی سایت شما بیشتر شود سرعت سایتتان پایین می آید و در نتیجه  سئوی سایت شما پایین خواهد آمد.

پینگ بک چگونه به وجود می آید ؟

به وجود آمدن پینگ بک دارای 3 مرحله است که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

1>یک نوشته در وبسایت A ارسال کنید.

2>در وبسایت B باید یک لینک به همان نوشته در وبسایت A اختصاص داده شود و یا اینکه به شکل کامل مطلب مربوطه کپی شده باشد.این کار در بخش نوشته ها انجام می شود.

3>وردپرس متوجه این نکته نیز می شود و در بخش نظرات وبسایت A یک پینگ بک که دارای لینک صفحه از وبسایت B می باشد  می فرستد و وبسایت Aهم می تواند آن را ببیند.

پینگ بک ها در چه قسمتی به نمایش در می آیند؟

پینگ بک ها در قسمت نظرات دریافت می شوند و چنانچه توسط مدیر سایت تایید شوند به نمایش در خواهند آمد.همین طور لینک صفحه ای که توسط آن وبسایت B پینک بک دریافت کرده است نیز نوشته می شود.

چگونگی غیر فعال کردن پینگ بک در وردپرس

تا کنون روش های بسیاری در خصوص غیر فعال کردن پینگ بک به وجود آمده است .اولین و ساده ترین راه استفاده از افزونه و در نهایت کد نویسی و غیر فعال سازی از بخش تنظیمات مدیریت پیشخوان وردپرس است.

با وبسمتر 98 در خصوص استفاده از این افزونه همراه باشید:

افزونه NO self Ping

افزونه را دانلود و در پوشه plugin ها آپلود نمایید و سپس اقدام به نصب و فعال سازی آن کنید .اگربه مدیریت پشخوان وردپرس خود بروید این افزونه را در پنل خود مشاهده می کنید.

این افزونه به صورت خودکار پینگ بک هایی که به سایت شما ارسال شده است را غیر فعال می کند و نیاز به تنظیمات و سفارشی سازی افزونه ندارید. درنهایت فقط باید افزونه را دانلود و نصب نمایید.

استفاده از کد نویسی برای غیر فعال کردن پینگ بک

چنانچه  روی سایت شما هم مانند بسیاری از سایت ها افزونه های زیادی نصب شده است و مایل به استفاده از افزونه نیستید یا به کد نویسی علاقه دارید می توانید قطعه کد زیر را به فایل function.php خود اضافه نمایید. این قطعه کد هم به صورت خودکار پینگ بک را غیر فعال می کند.

function no_self_ping(&$links){
$home=get_option(‘home’);
foreach($link as $l =>$link)
if(0===stropos($link,$home))
unset($links[$l]);

}
add_action(‘pre_ping’,’no_self_ping’);

 

با تشکر از همراهی شما با این قسمت از آموزش وردپرس اگر در رابطه با این پست سوال یا مشکلی دارید در قسمت نظرات اعلام بکنید تا راهنمایی شوید. در صورتی که قصد خرید قالب وردپرس دارید می توانید به دسته بندی قالب وردپرس مراجعه نمایید.

author-avatar

درباره سحر علیزاده

کارشناسی IT .علاقه مند به وب و چالشهای آن . در زمینه طراحی سایت ، سئو فعالیت می کنم . فی الحال نویسنده وبمستر98 هستم و سعی میکنم مطالب فنی خوبی منتشر کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *