آموزش وردپرس, مقالات وردپرس

آموزش نحوه فعال و غیرفعال کردن Track back و pingback در وردپرس

همراهان وبمستر98 موضوع امروز آموزش وردپرس، آموزش و بررسی Track back و pingback در وردپرس می باشد. امروز قصد داریم بازتاب (Track back) و پینگ (pingback) را بررسی نماییم و چگونگی غیرفعال کردن آنها را در وردپرس آموزش دهیم. در واقع بازتاب امکانی است که وردپرس از آن برای آگاه سازی مدیران سایت ها استفاده می کند و کار با این سیستم بسیار ساده می باشد. به این صورت که وقتی شما از مطالب سایت دیگری برای سایت خود استفاده می کنید و به آن لینک می‌دهید، وردپرس با توجه به آن لینک به سایتی که از مطالب آن استفاده کرده اید یک بازتاب ارسال می کند تا مدیر آن سایت از این کار شما مطلع شود و همین روند نیز برای شما اتفاق می افتد. با این وجود اگر از بازتاب به درستی و بهینه استفاده شود می‌تواند موجب افزایش ترافیک سایت گردد.

آموزش و بررسی Track back و pingback در وردپرس

Track back یکی از شیوه های ایجاد Link back می باشد. در واقع Link back متدی است که مدیران سایت و یا وبلاگ نویسان در صورتی که دیگر سایت ها از لینک نوشته آنها استفاده نمایند آگاه می شوند. تفاوت سه متد Track back، pingback، Refback در نوع پروتکل و شیوه انجام این عملیات می باشد. پروتکل Refback ابتدایی ترین متد برای دریافت لینک از صفحات وب سایت می باشد. در این روش سایت هایی که می خواهند از لینک سایت های دیگر استفاده نمایند روی لینک صفحه ای از وب سایت مقصد کلیک کرده و آدرسی که در مرورگر نوشته می شود را برای استفاده برمیدارند.

 

آموزش و بررسی Track back و pingback در وردپرس

آموزش و بررسی Track back و pingback در وردپرس

 

پروتکل های Track back و pingback

این دو پروتکل نسبت به پروتکل قبلی پیچیده تر هستند و امروزه به یکی از ابزارهای مهم برای مدیران سایت تبدیل شده است. برای استفاده از این دو پروتکل هم سایت مبدا و هم سایت مقصد باید از تکنولوژی استفاده از این سرویس برخوردار باشند. Track back امکانی برای برقراری ارتباط نظیر به نظیر بین سایت ها فراهم می کند. به کمک این امکان سایت های می توانند مطالب مشترک خود را به هم دیگر مرتبط کنند.

ترک بک به طور معمول در پایان پست ها و گاهی در بین کامنت ها نمایش داده می شود.

ترک بک (Track back): لینک هایی است که توسط سایر سایت ها و لینک ها در سایت شما ایجاد می شود و این عملیات به صورت دستی می باشد و ارتباطی است که بین سایت ها ایجاد می گردد.

پینگ بک (pingback): لینک هایی است که به صورت اتوماتیک از سمت مقالات سایت خودتان دریافت می کنید. یا به اصطلاح نرم افزاری است که با سایت ارتباط برقرار می کند.

 

آموزش و بررسی Track back و pingback در وردپرس

آموزش و بررسی Track back و pingback در وردپرس

 

توجه!!!

امروزه توسط اسپمرها ترک بک ها و پینگ بک های زیادی ارسال می گردد و این برای سایت شما مفید نیست. به همین خاطر چاره آنها غیر فعال کردنشان می باشد. خود وردپرس این امکان را برای شما فراهم می کند تا به راحتی و بدون هیچ افزونه ای ترک بک و پینگ بک را غیرفعال کنید.

نحوه غیرفعال کردن ترک بک و پینگ بک در وردپرس

در پیشخوان قالب وردپرس خود در قسمت تنظیمات زیر منوی گفتگوها، تیک گزینه اجازه دادن به دیگر سایت ها برای فرستادن بازتاب بر نوشته های تازه را غیر فعال کنید.

 

آموزش و بررسی Track back و pingback در وردپرس

آموزش و بررسی Track back و pingback در وردپرس

 

در واقع شما با این کار امکان بازتاب را برای نوشته های تازه غیرفعال کردید و نوشته های قبلی هنوز امکان بازتاب را دارند.

حال برای برداشتن امکان بازتاب برای تمام نوشته های وردپرس به قسمت نوشته ها/ همه نوشته ها بروید و تنظیمات صفحه را باز کنید. در این صفحه می توان تعداد هر پست در یک صفحه را مشاهده کرد و آن را تغییر داد. شما می توانید تمامی پست های خود را به تعداد در اینجا وارد کنید تا همه در یک جا نمایش داده شوند. سپس آنها را از قسمت عنوان انتخاب کنید. سپس باید از باکس بالا روی گزینه ی ویرایش کلیک کنید.

حالا روی دکمه اجرا کلیک نمایید تا تمام اطلاعات مورد نیاز برای ویرایش باز شود. سپس گزینه ای به نام پینگ ها می بینید که می توانید آن را غیر فعال کنید.

سپس با به روزرسانی می توانید امکان غیر فعال کردن ترک بک و پینگ بک را فراهم کنید. با این کار تمامی پست های شما امکان ترک بک و پینگ بک برایشان غیر فعال می گردد.

خب دوستان امیدوارم پست امروز برایتان مفید بوده باشد. شاد و سربلند باشید.

ممنون از همراهی شما با این بخش از آموزش وردپرس. در صورت هر گونه سوال لطفا سوال خود را در قسمت نظرات مطرح بفرمایید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس برای سایت خود از یک منبع معتبر را دارید میتوانید به دسته بندی قالب وردپرس در سایت وبمستر98 مراجعه بکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *