امروز نیز همراه ما باشید با مطلبی بسیار مهم و کاربردی یعنی آموزش رفع خطای سفید شدن صفحه سایت. موضوع بخش آموزش وردپرس امروز رفع این خطا می باشد. امروز قصد داریم در مورد خطای رایجی در وردپرس به نام سفید شدن صفحه سایت (صفحه سفید مرگ) بحث کنیم و دلایلی که منجر به بروز این خطای مهم می شود را بررسی نماییم. در ادامه نیز راهکارهایی را برای رفع این مشکل با هم بررسی می کنیم. حتما می دانید خطای صفحه سفید یکی از آزاردهندهترین خطاهای وردپرس است. خطای صفحه سفید وردپرس هیچگونه خروجی ندارد و هیچ پیامی را منتشر نمیکند. به این صورت که آدرس سایتتان را وارد میکنید و هیچ چیزی مشاهده نمیکنید جز صفحه سفید. پس اگر شما هم مایل هستید بدانید چرا این خطا رخ می دهد و چه راه حلی برای رفع آن وجود دارد تا پایان این مطلب آموزشی را دنبال کنید.
آموزش رفع خطای سفید شدن صفحه سایت
درست است که کار با سیستم مدیریت محتوای وردپرس راحت و جذاب می باشد اما یکی از مشکلات رایج که شاید برای خیلی از مدیران وردپرس پیش آمده باشد سفید شدن صفحه سایت است. این اختلال در صورت تغییر بعضی کدهای وردپرس پیش می آید. حتی زمانی که قالب وردپرس سایت خودتان را عوض میکنید یا افزونه جدید نصب میکنید و یا اینکه در کدهای فایل های وردپرس تغییر ایجاد کنید این اختلال میتواند رخ دهد.
چرا صفحه سایت سفید می شود؟
علت اصلی این خطای ممکن است استفاده بیشاز حد از حافظه، افزونهای دارای توابع خراب و یا حتی به دلیل نصب پوستهای باشد که مشکل دارد و یا حتی ممکن است مشکل از سرور میزبان سایتتان باشد. هر یک از این عوامل میتواند دلیل مرگ سایت شود. که به بررسی هر یک می پردازیم.
راه حل های رفع خطای سفید شدن صفحه سایت
افزایش میزان محدودیت حافظه
معمولا این خطا به دلیل استفاده بیش از حد از حافظه و کمبود حافظه کافی برای عملیاتها اتفاق می افتد. که برای رفع آن می توانید فایل wp-config.php را که در پوشه اصلی سایت/ وردپرس قرار دارد را باز کنید و قطعه کد زیر را در آن وارد نمایید.
;(‘define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘128M
با افزودن این کد شما محدودیت حافظه را به ۱۲۸ مگابایت افزایش می دهید. اگر همچنان خطا را دریافت کردید کافیست مقدار را افزایش دهید. ولی اگر باز هم با خطا مواجه شدید با میزبان سایت تان تماس حاصل فرمایید تا از طریق php.ini میزان محدودیت حافظه را برایتان افزایش دهد.
تمام افزونه های خود را غیر فعال کنید
اگر افزایش میزان حافظهی وردپرس مشکل شما را برطرف نکرد باید دست به کار شوید. برای این کار شما باید به سراغ پوستهها و افزونهها قالب وردپرس خود بروید. برای غیرفعالسازی همه افزونهها میتوانید به برگه افزونهها در مدیریت رفته و همهی افزونههای را انتخاب نموده و غیرفعال کنید. اما اگر به مدیریت وردپرس دسترسی نداشتید باید از طریق FTP اینکار را انجام دهید. که برای این کار:
ابتدا به پوشه وردپرس سایت خود رفته، حال به پوشه wp-content بروید، پوشهای با نام Plugins مشاهده میکنید. حال نام این پوشه را به Plugins-abcd یا هر نام دلخواه دیگری تغییر دهید.
با تغییر نام این پوشه، تمام افزونههای سایتتان غیر فعال میشوند. اگر مشکل حل شد پس حتما یکی از افزونههایتان موجب بروز این خطا شده بود. حال در این مرحله به پیشخوان وردپرس بروید و نام پوشه را دوباره به plugins بازگردانید و یکی یکی افزونهها را فعال کنید تا افزونه خراب را پیدا کنید.
نخست به دیتابیس وردپرس و بعد به جدول wp_options بروید. به دنبال “active_plugins” بگردید و مقدار – value – آن را به a:0:{} تغییر دهید و با این کار افزونه های خود را خاموش کنید.
عوض کردن پوسته وردپرس با پوسته پیش فرض
راه حل بعدی باید پوستهی پیشفرض قالب وردپرس را جایگزین پوستهی سایت خود کنید. برای این کار ابتدا از پوشهی پوسته وردپرس خود نسخه پیشتیبان تهیه کرده و بعد پوستهی خود را حذف کنید. در این موقع وردپرس به صورت خودکار پوستهی پیشفرض را جایگزین پوستهی خراب شما میکند تا بتوانید خطای صفحه سفید را بررسی نمایید.
راه حل نهایی
در این جا حالتی را بررسی می کنیم که موارد فوق کارساز نباشد و نتواند مشکل شما را حل کند. خب برای این کار شما باید وردپرس را دوباره نصب و راه اندازی کنید. و یا پروندهها و پوشههای آن را بازنویسی و جایگزین پروندههای وردپرستان کنید که کاری سخت می باشد اما ممکن است یکی از پرونده های وردپرس شما دچار مشکل باشد که با این کار می توانید خطای صفحه سفید را رفع نمایید.
راه حل بعدی می توانید حالت اشکالزدایی – debug – را با افزودن کد زیر به wp-config.php فعال کنید :
;(error_reporting(E_ALL); ini_set(‘display_errors’, 1
;(define( ‘WP_DEBUG’, true
در واقع این قطعه کد خطاها٬ هشدارها و پیامهایی بر صفحهی سفید سایتتان نشان می دهد که می تواند در رفع خطا به شما کمک کند.
اگر صفحهی نخست سایت شما سفید گردید و پسزمینه و مدیریت وردپرس به خوبی کار میکرد آنگاه مشکل از افزونه cache سایت تان می باشد و باید کش سایت را خالی کنید.
خب همراهان وبمستر98 امیدوارم مطالب امروز برای شما کاربردی بوده باشد.
ممنون از همراهی شما با این بخش از آموزش وردپرس. در صورت هر گونه سوال لطفا سوال خود را در قسمت نظرات مطرح بفرمایید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس برای سایت خود از یک منبع معتبر را دارید میتوانید به دسته بندی قالب وردپرس در سایت وبمستر98 مراجعه بکنید.