در این آموزش وردپرس قصد داریم نحوه غیرفال سازی ویژگی های بلاگ در وردپرس را به شما عزیزان و همراهان همیشگی وب مستر 98 یاد دهیم در واقع ما در این مطلب سعی کردیم بدون استفاده از کدنویسی ویژگی های بلاگ را برای افرادی که تمایلی ندارند ویژگی های بلاگ در سایت آن ها دیده شود غیر فغال کنیم. اگر شما هم جز این گروه از افراد هستید با ما همراه باشید.
دلیل غیر فعال کردن عناصر بلاگ در وردپرس:
سرفصل های پست
اگر بخواهیم یک بلاگ ایجاد کنیم با اطمینان می توان گفت وردپرس بهترین پلتفرم برای این کار به شمار می رود به عنوان مثال دیجی کالا یکی از شرکت هایی است که از وردپرس در بخش بلاگ سایت خود استفاده می کند. اما با این وجود شرکت هایی هستند که فقط خدمات اطلاع رسانی را در سایت خود ارائه می دهند و نمی خواهند از ویژگی بلاگ استفاده کنند وردپرس این امکان را فراهم کرده که به راحتی می توان بلاگ را در این سایت ها غیرفعال کرد.
غیر فعالسازی خاصیت بلاگ در وردپرس:
به منظور غیر فعال کردن بلاگ در وردپرس ابتدا باید افزونه Disable Blogging in WordPress را نصب و فعال کنید. بعد از اینکه افزونه فعال شد در قسمت تنظیمات گزینه Blogging را انتخاب کنید و بدین ترتیب وارد بخش تنظیمات افزونه شوید.
همانطور که ملاحظه می کنید این افزونه وردپرس در ابتدا به صورت دیفالت تمامی امکانات بلاگ مانند پست، دسته بندی، برچسب ها، نظرات، صفحات نویسندگان، RSS و بسیاری از ویژگی های بلاگی غیرفعال می کند. تنظیمات این افزونه شامل چند تب است که به ترتیب هر کدام را توضیح می دهیم:
- general: در این قسمت می توانیم بعد از فعال کردن افزونه هر یک از ویژگی های بلاگی ذکر شده را فعال کنیم.
- Extra: در بخش Extra امکان کنترل قسمت ادمین و پشتیبانی از ایموجی، گزینه های صفحه، تب هاب کمک و متن فوتر وجود دارد.
- Profile: این تب امکان پاک سازی ناحیه کاربری برای حساب های کاربری در وردپرس را به وجودمی آورد. همچنین می توانید آیتم هایی که باعث می شود کابران قابلیت تغیر پروفایل را داشته باشند نشان داده یا از دید آن ها مخفی کنید.
- Menu: اخرین تب قابلیت کنترل آیتم های منو ادمین و تغییر ظاهری منوی ادمین را فراهم می کند. در این بخش می توانید تعیین کنیم کاربران موقع کلیک کردن بر روی داشبورد به کدام بخش محیط ادمین وارد شوند همچنین امکان نمایش یا مخفی کردن آیکون ها و انتقال منو صفحات به بالای صفحه وجود دارد.
در پایان باید دقت داشته باشیم که بعد از تغییرات تنظیمات آن را ذخیره کنیم و در صورتی که هنوز صفحه ای را برای نمایش به عنوان صفحه اصلی در نظر نگرفته ایم در قسمت setting گزینه Reading را انتخاب کرده و در لینک بازشو Front page صفحه دلخواه خود را مشخص می کنیم.
نکته: استفاده از این افزونه باعث حذف چیزی نمی شود. فقط آنها را به راحتی پنهان میکند. پس اگر در قالب وردپرس خود پست و نظرات دارید، مشکلی وجود ندارد چون به راحتی می توانید آن ها را به قالب سایت خود برگردانید. پس در تب General آیتم ها را غیر فعال کنید و یا حتی افزونه را غیر فعال نمایید.
با تشکر از همراهی شما با این قسمت از آموزش وردپرس اگر در رابطه با این پست سوال یا مشکلی دارید در قسمت نظرات اعلام بکنید تا راهنمایی شوید. در صورتی که قصد خرید قالب وردپرس دارید میتوانید به دسته بندی قالب وردپرس مراجعه بکنید.