آموزش وردپرس, مقالات وردپرس

استفاده از دامنه های رنک دار و تاثیر آن بر سئو

امروز با یکی دیگر از مقالات آموزش وردپرس یعنی تاثیر دامنه رنک دار بر سئو در خدمت شما هستیم. قصد داریم امروز در مورد دامنه های رنک دار و تاثیر آنها بر سئو قالب وردپرس خود صحبت کنیم. در واقع سابقه دامنه فاکتور بسیار مهمی می باشد که در هنگام خرید باید به آن توجه ویژه ای داشت. زمانی که قصد خرید یک دامنه و راه اندازی یک سایت را دارید حتما تبلیغاتی با مضمون فروش دامنه های رنک 2 و 3 دیده اید و می دانید که قیمت آنها بالاتر از یک دامنه معمولی می باشد. شاید در نگاه اول اینچنین تصور کرد که با داشتن دامنه ای با رنک مناسب و خوب و بک لینک، موفقیت وب سایت حتمی و تضمین کننده می باشد. از طرفی داشتن لینک های زیاد نکته مثبتی می باشد ولی آیا ارتباطی بین سایت های لینک دهنده و زمینه کاری شما وجود دارد؟

تاثیر دامنه رنک دار بر سئو

همان طور که در بالا اشاره شد جواب این سوالات و تصورات خیر می باشد. مدیر ارشد مبارزه با اسپم گوگل در پاسخ به یکی از کاربران درباره دامنه های رنک دار قدیمی و تاثیر آن بر سئو چنین گفته است که در پاسخ به این سوال به صورت خلاصه می توان گفت کاملا بستگی به دامنه دارد. اگر از سال 2011 تاکنون دامنه مورد نظر شما هیچ گونه جریمه دستی یا جریمه توسط الگوریتم های گوگل نداشته به این معناست که این دامنه بدون استفاده بوده است.
زمانیکه شما یک دامنه استفاده شده را خریداری میکنید و با مشکلاتی مواجه میشوید، این به این معنی است که قبلا شخصی بر روی آن فعالیت های مغایر با قوانین گوگل یا اسپم انجام داده است.

 

انواع دامنه رنک دار

انواع دامنه رنک دار

 

از صحبت های بالا می توان اینگونه نتیجه گرفت که خرید یک دامنه رنک دار در عین رنک دار بودنش ممکن است جریمه های خود را نیز به همراه داشته باشد.

نکته مهم!!!!

اگر می خواهید سایت خود را روی یک دامنه قدیمی یا رنک دار پیاده سازی نمایید 4 توصیه زیر می تواند کمک کننده باشد:

 

استفاده از دامنه های رنک دار

استفاده از دامنه های رنک دار

 

قدم اول

بهترین کار این است که یک اکانت وبمستر گوکل برای آن بسازید و از بخش Manual actions جریمه نشدن آن را بررسی کنید. اگر یک دامنه دچار جریمه دستی گوگل شده به احتمال زیاد مورد توجه الگوریتم های دیگر گوگل نیز بوده است.

قدم دوم

در قدم بعدی لینک های ورودی به سایت تان و هم چنین زمینه کاری سایت های مرجع را بررسی نموده و ببینید تا چه حد اعتبار دارند. آیا سایت های مورد نظر مطابقتی با زمینه کاری شما دارند یا فقط مجموعه ای از وبلاگ ها و دایرکتوری ها هستند.

قدم سوم

اگر در حال حاضر محتوایی روی دامنه رنک دار مورد نظرتان قرار دارد کیفیت آنها و جایگاه کلمات کلیدی مطالب در نتایج جستجوی گوگل را بررسی نمایید.

قدم چهارم

می توانید با سرچ آدرس و نام سایت از جریمه های آن توسط گوگل آگاه شوید و جریمه های گوگل برای آن را تشخیص دهید.

 

تاثیر دامنه رنک دار بر سئو

تاثیر دامنه رنک دار بر سئو

 

پس در پایان دوستان عزیز وبمستر98 باید این گونه نتیجه گرفت که هر دامنه رنک داری نمی تواند تضمین کننده قطعی موفقیت سایت شما باشد و ممکن است هر دامنه رنک داری جریمه های خود را نیز با وجود رنک دار بودنش برای شما به همراه داشته باشد. بنابراین 4 توصیه ای که در بالا به آنها اشاره شد می تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

امیدوارم مطالب کوتاه امروز برایتان مفید بوده باشد.

ممنون از همراهی شما با این بخش از آموزش وردپرس. در صورت هر گونه سوال لطفا سوال خود را در قسمت نظرات مطرح بفرمایید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس برای سایت خود از یک منبع معتبر را دارید میتوانید به دسته بندی قالب وردپرس در سایت وبمستر98 مراجعه بکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *