دوستان عزیز وبمستر98 موضوع امروز آموزش وردپرس، Bootstrap چیست و چه کاربردهایی در طراحی یک سایت دارد؟ می باشد. ابتدا باید بدانید که Bootstrap مجموعه ای از ابزارهای رایگان برای ایجاد صفحات وب و نرم افزارهای تحت وب است که شامل دستورات CSS، HTML و جاوا اسکریپت برای تولید و نمایش فرم ها، دکمه ها، ستون ها و دیگر امکانات و المان های مورد نیاز برای یک طراحی زیبا می باشد. همان طور که می دانید اکثر کاربران و وبمستران به دنبال قالب سایتی هستند که کاملا واکنش گرا و به اصطلاح رسپانسیو بوده و بتوانند به راحتی آن را ویرایش کرده و در عین حال زیبایی خود را حفظ نمایید. چاره این نیاز Bootstrap می باشد. جای سوال است که Bootstrap چه مزیت و ویژگی دارد که باید قالب روی آن پیاده شود. در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر با Bootstrap و کاربرد آن آشنا شویم.
Bootstrap چیست و چه کاربردهایی در طراحی یک سایت دارد؟
سرفصل های پست
امروزه با توجه به رشد بسیار سریع انواع دستگاه های هوشمند از قبیل موبایل، تبلت و… اکثر افراد با استفاده از همین ابزارها فعالیت های خود در دنیای وب مثل سر زدن به سایت های مختلف انجام می دهند، پس حیاتی و مهم می باشد که سایت شما در انواع دیوایس ها و صفحات مختلف به درستی نمایش داده شود و کاربر مجبور نباشد برای خواندن مطالب یا اطلاعات سایت تان از بزرگ کردن، کوچک کردن و… استفاده نماید و حس راحتی در کار با سایت تان داشته باشد. به عبارتی سایت شما رسپانسیو باشد.
برای طراحی یک سایت رسپانسیو روش هایی وجود دارد. یکی از آنها طراحی به صورت دستی و دیگری استفاده از Bootstrap می باشد.
Bootstrap چیست؟
در واقع Bootstrap فریم ورکی می باشد که برای طراحی سایت رسپانسیو به کار می رود و از نظر سئو سایتی که به صورت دستی طراحی شده با سایتی که از این فریم ورک استفاده کرده، تفاوتی وجود ندارد.
قابلیت های Bootstrap در قالب وردپرس
- سازگاری با تمام مرورگرهای اینترنتی
- قابلیت رسپانسیو و واکنش گرایی بودن
- متن باز بودن آن
- فراهم آوردن دستورات CSS و توابع jQuery مورد نیاز
- بزرگترین قابلیت آن استفاده از مجموعه رایگان ابزارها است که منجر می شود طراحی صفحات سایت منعطف تر و زیبا تر شود.
- افزایش سرعت طراحی یک قالب از جمله قالب وردپرس
- و…
دلایل استفاده از Bootstrap چیست؟
صرفه جویی در زمان
به کمک قالب های پیشنهادی Bootstrap و تمرکز برکلاسهای آن درزمان و انرژی خود صرفه جویی کنید.
ویژگی پاسخگویی
با استفاده از Bootstrap به آسانی میتوانید طرحهای پاسخگو ایجاد کنید. این ویژگی Bootstrap صفحات وب را به صورت کاملا مناسب در دستگاههای مختلف و صفحه نمایشهای گوناگون بدون هیچ گونه تغییری ظاهر میکند.
تداوم در طراحی
تمام اجزای Bootstrap ، قالبهای طراحی و سبک کار را ازطریق یک کتابخانه مرکزی به اشتراک میگذارند، به طوری که طرح ها و صفحهبندیهای وب، درطول توسعه کار دائما پیشرفت میکنند.
منابع آن در دسترس هستند
امکان دانلود این منابع به صورت رایگان وجود دارد.
نکته آخر!!!
هدف نهایی ایجاد Bootstrap این بوده به راحتی و با سرعت بالا و کمترین درگیری بین تگ های css، html و js بتوانید قالب ها و صفحات سایت خود را به صورت کاملا رسپانسیو و سازگار با انواع مرورگرها و انواع دیوایس های هوشمند پیاده سازی نمایید.
به کمک Bootstrap می توانید بدون کمترین دانش صفحات وب خود را طراحی نمایید.
خب دوستان امیدوارم مطالب امروز برایتان مفید بوده باشد.
ممنون از همراهی شما با این بخش از آموزش وردپرس. در صورت هر گونه سوال لطفا سوال خود را در قسمت نظرات مطرح بفرمایید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس برای سایت خود از یک منبع معتبر را دارید میتوانید به دسته بندی قالب وردپرس در سایت وبمستر98 مراجعه بکنید.