دوستان گرامی امروز در خدمت شما هستیم با یکی دیگر از بخش های آموزش وردپرس به نام ووکامرس چیست؟ همان طور که در مقالات قبلی وردپرس نیز در مورد ووکامرس بحث های زیادی شده امروز می خواهیم در مورد خود ووکامرس و انتخاب آن اطلاعات بیشتری بدانیم. امروزه فروشگاه های آنلاین بسیاری وجود دارند که از این طریق کسب درآمد می کنند. حال برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین سیستم ها و نرم افزارهای مختلفی وجود دارد که امروز می خواهیم قوی ترین فروشگاه ساز سیستم مدیریت محتوای وردپرس یعنی ووکامرس را بررسی و معرفی نماییم. اگر به دنبال ساخت یک فروشگاه حرفه ای هستید و می خواهید بدانید که دقیقا ووکامرس چیست؟ تا پایان این آموزش همراه ما باشید.
ووکامرس چیست؟
سرفصل های پست
در واقع ووکامرس افزونه ای نوشته شده با زبان php و مبتنی بر وردپرس می باشد که به شما امکان ساخت یک فروشگاه همه جانبه را می دهد. در حال حاضر ووکامرس بهترین می باشد و دارای قابلیت های بسیاری از قبیل: تنظیم محصولات، تنظیم خدمات ارسال محصول و دریافت محصول، تنظیمات بخش پرداخت های فروشگاه و هم چنین تائیدیه های پرداخت می باشد.
ووکامرس می تواند یک فروشگاه کامل به همراه انواع محصولات و خدمات شامل کالاهای فیزیکی، کالاهای دیجیتالی و… را به فروش برساند. از طرفی نرم افزار اصلی می تواند ویژگی های تجارت الکترونیک مهم و ضروری مانند مشتریان بین المللی، مدیریت مالیات فروش، محاسبات هزینه حمل و نقل و… را مدیریت نمایید.
امکانات ووکامرس
به طور کلی ووکامرس امکانات و نیازهای ابتدایی برای راه اندازی یک فروشگاه را دارد و بسیاری از امکانات دیگر با استفاده از افزونه های موجود قابل اضافه شدن به این سیستم می باشد. حال برخی از امکانات عمومی ووکامرس:
- ایجاد محصولات به صورت نامحدود
- تعریف دسته بندی های محصولات به صورت نامحدود
- ثبت یک محصول در دسته بندی های مختلف
- تعریف محصولات مرتبط با هر محصول
- تعریف گالری تصاویر برای محصولات
- بزرگنمایی تصویر محصولات توسط مشتریان
- محیط مدیریت آسان
- فرم های ارسال اطلاعات مانند فرم تماس با ما
- قابلیت درج نظر مشتریان و امتیازدهی به محصولات
- تعریف محصولات ویژه
- ایجاد خبرنامه و ارسال آن به مشتریان
- نمایش محصولات پربازدید
- نمایش محصولات پرفروش
- نمایش تبلیغات در محل های مختلف در فروشگاه
- پشتیبانی از واحدهای پولی مختلف
- امکان جستجوی محصولات براساس ویژگی های مختلف آنها
- تعریف سبد کالا برای فروش گروهی چند کالا با یکدیگر
- و…
چرا ووکامرس انتخاب می شود؟
حالا سوالی که ممکن است مطرح باشد این است که چرا ووکامرس انتخاب می شود و چه مزیتی دارد که طراحان آن را انتخاب می کنند. در ادامه به بررسی مزیت های مهم ووکامرس اشاره می کنیم که می تواند گزینه اول برای طراحان فروشگاه های اینترنتی باشد.
عدم نیاز به تنظیمات قالب
به کمک ووکامرس میتوان کلیه نیازهای راهاندازی یک سایت فروشگاهی، شرکتی و حتی خبری را پوشش داد. طراحان سایت در این قالب علاوه بر دارا بودن کلیهی امکانات فروشگاهی، میتوانند انواع پورتفولیو، معرفی اعضای تیم، نظرات کاربران، سوالات متداول، فرمهای تماس و … را ایجاد نمایند و از طرفی این قالب فروشگاهی دارای سئوی قوی می باشد. طراح سایت بدون نیاز به افزونههای سئو و انجام کارهای پیچیده، میتواند به سادگی عناوین، کلمههای کلیدی، توضیحات سایت و به طور کلی آیتمهای مورد نیاز سئو را برای صفحه اصلی سایت، برگهها و نوشتهها مشخص نماید.
رسپانسیو بودن و سازگار با صفحات مختلف
با رشد تکنولوژی و کاربرد وسیع انواع تبلت و موبایل برای خریدهای اینترنتی، مهم است که سایت و فروشگاه ما بتواند با تمام دیوایس ها سازگاری داشته باشد و از طرفی این امر برای یک سایت فروشگاهی، بیشتر احساس میشود زیرا اگر کاربر وارد یک سایت شود و نتواند سایت را به درستی مشاهده نماید، سایت یک خریدار بالقوه را از دست میدهد. حال با قالب ووکامرس دیگر این نگرانی وجود ندارد چون ووکامرس به بهترین شکل بر روی هر صفحه نمایشی کار میکند.
امنیت
از آنجایی که قالب وردپرس پلت فرمی کاملا امن می باشد که وبسایت های زیادی از آن استفاده می کنند و در صورت هر گونه مشکل امنیتی در آن در کمترین زمان رفع و به روزرسانی های جدید در اختیار کاربران قرار می گیرد ، همچنین باید گفت که ووکامرس هم بطور منظم آپدیت میشود و نگرانی از این بابت وجود ندارد.
پنل مدیریتی قدرتمند
وجود یک پنل مدیریتی کامل و بسیار قوی در ووکامرس موجب شده تا طراح یا مدیر سایت بتواند کلیهی بخشهای قالب را به خوبی کنترل کرده و مطابق نیازهای خود تنظیم نماید. همچنین کلیهی امکانات تنظیمات صفحه ورود، ایجاد نسخهی پشتیبان و بازگردانی آن، تنظیمات سایدبارها و به طور کلی تنظیمات مربوط به تمامی بخشهای قالب از طریق این بخش در اختیار طراح قرار میگیرد.
توجه!!!
بزرگترین مزیت ووکامرس افزونه ها می باشد. افزونه های ووکامرس افزونه هایی می باشند که به صاحبان سایت های وردپرسی این امکان را می دهد تا قابلیت های فروشگاه آنلاین خود را افزایش دهند. حال به بررسی افزونه های ووکامرس که موجب رضایت مشتریان نیز می باشد می پردازیم:
- AutomateWoo: ارسال ایمیل های پیگیری برای تمدید مجوز قالب
- Follow-Up Emails: ارسال ایمیل های خودکار برای مشتریان
- Genesis Connect for WooCommerce: ووکامرس را با چارچوب موضوع پیدایش پیوند می دهد.
- Web Savvy WooCommerce Bridge: یک پلاگین سفارشی که ووکامرس را به simple وصل می کند. مثال: انجمن مطبوعاتی
- WooCommerce Google Analytics Integration: ووکامرس را به Google Analytics وصل می کند و برای گزارش های حرفه ای تر نمودن سایت های وردپرسی
- WooCommerce MailChimp Subscrib: ووکامرس را به MailChimp وصل می کند تا به صورت خودکار کاربران را از خبرنامه آگاه کند.
- WooCommerce Extension Menu: قابلیت های منو اضافی را به قسمت فروشگاه سایت وردپرسی اضافه می کند.
- WooCommerce PDF Invoices: یک فاکتور قابل چاپ یا قابل دانلود برای مشتریان فراهم می کند.
- WoCommerce Barry Gateway: ووکامرس را به درگاه پرداخت خطوط متصل می کند.
- Yoast WooCommerce SEO: ارسال داده های طرح شده برای جستجوی محصولات به موتورهای جستجوگر مانند گوگل
خب دوستان این هم از آموزش ووکامرس و اطلاعات بیشتر در مورد آن. حال شما می توانید با استفاده از ووکامرس در قالب وردپرس خود یک فروشگاه آنلاین ایجاد نمایید و به کمک افزونه های قدرتمند و ویژه ووکامرس فروشگاه خود را به یک فروشگاه همه جانبه و حرفه ای تبدیل نمایید. امیدوارم مطالب امروز برایتان مفید بوده باشد.
ممنون از همراهی شما با این بخش از آموزش وردپرس. در صورت هر گونه سوال لطفا سوال خود را در قسمت نظرات مطرح بفرمایید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس برای سایت خود از یک منبع معتبر را دارید میتوانید به دسته بندی قالب وردپرس در سایت وبمستر98 مراجعه بکنید.