در این بخش آموزش وردپرس قصد داریم آموزش انتقال دامنه وردپرس با حفظ سئو سایت و دیگر امتیازات را بررسی کنیم. حتما تا به حال برای شما هم پیش آمده که بخواهید وب سایت خود را به یک دامین جدید منتقل کنید اما نگران این هستید که ممکن است امتیاز سئوی آن از دست رود از طرفی هم این انتقال همیشه یک سری مشکلاتی دارد از قبیل ناشناخته بودن آن برای کاربران . مشکل دیگری که وجود دارد این است که اگر شما بخواهید محتوای وب سایت تون با تمام جزئیات به وب سایت جدید انتقال پیدا کند نیازمند استفاده از تخصص کافی و ابزارهای مخصوص هستید تا این مشکل برطرف گردد بدون در نظر گرفتن قالب وردپرس سایت شما.
آموزش انتقال دامنه وردپرس با حفظ سئو سایت
سرفصل های پست
حال اگر شما بدون مطلع کردن گوگل از انتقال وب سایت تون به وب سایت جدید عملیات انتقال دامین را انجام دهید رتبه و سئو شما در نزد گوگل از بین می رود و این یک ضرر بزرگ محسوب می شود و گوگل در جریان اینکه وب سایت جدید شما نسخه ی جدید همون وب سایت قبلی تون می باشد قرار نمی گیرد و شما باید مجددا از ابتدا رتبه خود را به دست آورید. حال با این توضیحات به سراغ آموزش انتقال دامنه وردپرس با حفظ سئو می رویم.
نکته مهم این است که قبل از هرگونه عملیات انتقال یک نسخه پشتیبان از دیتابیس و کل هاست وب سایت قبلی خود تهیه نمایید. برای این کار می توانید از افزونه های بکاپ گیری مثل WordPress backup to Dropbox و.. استفاده نمایید.
گام های آموزش انتقال دامنه بدون در نظر گرفتن قالب وردپرس:
گام اول : ثبت دامین جدید
در این گام شما باید یک دامنه جدید به دست آورید. زمانیکه یک دامین قدیمی را خریداری می نمایید، حتما توجه داشته باشید دامین انتخابی توسط موتورهای جستجو بلاک نشده باشد، که برای این کار شما می توانید از روش زیر استفاده نمایید. از طریق http://www.domaintools.com می توانید در مورد دامین ورد نظر اطلاعاتی کسب نمایید.
گام دوم : انتقال وب سایت وردپرس
در این گام شما باید از طریق افزونه هایی به انتقال وب سایت خود به دامنه جدید بپردازید. یکی از این افزونه ها Duplicator نام دارد که آسان ترین و سریع ترین روش است که این امکان را به شما می دهد تا یک وب سایت کامل ایجاد کرده و سپس در دامین جدید آن را آپلود کرده و حداکثر در دو مرحله اطلاعات وب سایت خود را در اختیار افزونه قرار داده و در آخر آن را نصب و فعال نمایید.
انتقال همه فایل ها مانند قالب وردپرس و افزونه های نصب شده و مطالب
افزونه ای که در بالا معرفی شده است همه محتوای سایت شما را انتقال میدهد مانند قالب وردپرس سایت شما و همه فایل های مورد نیاز برای سایت شما که در سایت قلی وجود داشت.
دقت داشته باشید که افزونه داپلیکیتور که در بالا معرفی شده است فایل های جاری درسایت شما را انتقال میدهد بخاطر همین اگر قصد خرید قالب وردپرس جدید در سایت خود را دارید بعد از انتقال قالب وردپرس جدید را در سایت خود نصب کنید.
گام سوم : آگاهی کاربران برای انتقال به وب سایت جدید از طریق وب سایت قدیمی
لازم است که وب سایت قبلی خود را تا مدتی برای اگاهی کاربران تان نگه دارید، تا کاربران با مراجعه به وب سایت قدیمی از وجود وب سایت جدید آگاهی پیدا کنند و کاربران خود را نیز ار دست ندهید. لازم است از طریق یک سیستم انتقال 301 ایجاد کرده و کاربران با ورد به آن سیستم به وب سایت جدید هدایت شوند که برای این کار باید فایل سابق وب سایت خود را ویرایش کرده و اطلاعات آن را با اطلاعات زیر جایگزین نمایید.
Options +FollowSymLinks# RewriteEngine on [RewriteRule ^ (.*)$ https://webmaster98.com/ $1 [R=301,L
در قسمت سوم کد شما باید به جای webmaster98.com آدرس جدید وب سایت خود را قرار دهید.
گام چهارم : مطلع کردن گوگل برای حفظ رتبه و سئوی سایت
این گام مهمترین مرحله برای شما می باشد چرا که اگر رتبه خود را از دست دهید در واقع وب سایت خود را از دست داده اید و دوباره باید به دنبال رتبه و سئوی خود باشید. برای این کار به حساب وبمستر گوگل خود وارد شوید، به حساب تون وارد شوید و وب سایت جدید خود را به گوگل معرفی نمایید، که باید در قسمت آدرس و تغییرات آدرس Change of Address آدرس جدید وب سایت خود را در قسمت new domain بنویسید.
گام پنجم : مطلع کردن کاربران خود
این گام یک گام بسیار مهم است و شما باید از هر طریقی که قبلا کاربران خود را همراهی می کردید یا آنها شما را دنبال می کردند مثل کانال ها، شبکه های اجتماعی و یا ایمیل آنها کاربران خود را از این انتقال و وب سایت جدید مطلع نمایید.
نکته مهم:
برخی فکر می کنند که اگر وب سایت آنها بازدید چندانی ندارد پس باید یک وب سایت جدید با یک دامین جدید راه اندازی کنند تا بلکه بازدید کننده بیشتری پیدا کنند در حالی که این تفکر اشتباه است و گوگل به مطالب قدیمی تر امتیاز بیشتری می دهد در حالی که شما با ثبت یک دامین جدید به لیست سیاه گوگل می روید و تقریبا 6 ماه طول می کشد تا از این وضعیت که آن هم بستگی به خود شما دارد بیرون بیاید پس بهترین راه این است که دامین خود را رها نکنید یا در صورت رها کردن دامین قبلی و ثبت یک دامین جدید مطالب فوق را رعایت کنید تا سئو و رتبه شما در نزد گوگل حفظ شود.
ممنون از همراهی شما با این بخش از آموزش وردپرس. در صورت داشتن هر گونه سوالی در قسمت پیشنهادات سوال خود را مطرح بفرمایید. همچنین اگر قصد خرید قالب وردپرس برای سایت خود را دارید میتوانید با توجه به پشتیبانی فوق العاده وبمستر98 از دسته بندی قالب وردپرس در سایت استفاده بکنید و قالب سایت خود را انتخاب کنید.