بسیاری از طراحان سایت با اینکه بسیار حرفه ای کار طراحی و پیاده سازی سایت را انجام می دهند اما پس از مدتی به عملیات بروز رسانی قالب وردپرس و نسخه های افزونه های وردپرس توجهی نمی کنند و این بی توجهی ممکن است باعث بروز مشکلاتی از قیبل عدم امنیت و داشتن باگ ، اشکلات عدم سازگاری نسخه افزونه های جدید که با توجه به نیاز سایت روی آن نصب می شود با نسخه قالب مورد استفاده و….. در این بخش از آموزش وردپرس می خواهیم به این نکته بپردازیم که update کردن وردپرس چه مزایایی دارد و چه مشکلاتی را رفع می کند. با این بخش از آموزش وردپرس همراه باشید.
چرا بروز رسانی وردپرس را باید انجام دهیم؟
هنگامی که وردپرس نسخه جدیدی را ارائه دهد برای شما ایمیلی ارسال می شود که آیا شما تمایل دارید که نسخه ی مورد استفاده از وبسایت خود را بروز رسانی کنید ؟ همچنین اگر وارد پنل مدیریت خود در وردپرس شوید در صورت یکه از نگارش جدید وردپرس استفاده نکرده باشید پیامی جهت بروز رسانی وردپرس مشاهده می کنید که شما باید این کار را انجام دهید.و متاسفانه یا خوشبختانه برخی از مدیران وبسایت ها این پیغام ها را نادیده گرفته و وردپرس خود را بروز رسانی نمی کنند .و به آسیب هایی که به سایت خود از این طریق وارد می شود توجهی ندارند .
با توجه به رایگان بودن سورس وردپرس ، در هرزمانی توسط برنامه نویسان و توسعه دهندگان تغییراتی در سورس آن ایجاد می شود و بخش هایی که در نسخه ی جدید دارای مشکل هستند ، در نسخه های بعدی رفع خواهد شد و هم چنین فیچر ها و ویژگی های بسیاری به آن اضافه می شود.لذا به وبمستران محترم توصیه شدید می شود که حتما وردپرس خود را بروز رسانی کنند و به پیام ها جهت بروز رسانی توجه ویژه ای نمایند.
مزایای بروز رسانی مدیریت محتوای وردپرس
1>سرعت : همواره تلاش می شود که سرعت وردپرس افزایش یابد و در هر نسخه ی جدید معمولا ویژگی هایی برای افزایش سرعت درنظر گرفته و به آن اضافه می شود و سرعت لود شدن وبسایت هم نقش به سزایی در سئو دارد.
2>امنیت : از آنجایی که سیستم مدیریت محتوای وردپرس Open Source است و توسط بسیاری زا برنامه نویسان توسعه داده می شود ممکن است وجود باگ ها در این سیستم عادی می باشد یعنی همواره برنامه نویسان وردپرس درصدد رفع مشکلات وردپرس و به حداقل رساندن آن هستند ولی امکان پیدا شدن باگ هایی در نسخه های جدید نیز وجود دارد
3>سازگاری : گاهی اغلب افزونه هایی که نصب می کنید با نسخه های جدید تر سازگاری بهتر و عملکرد مناسب تری دارند ، و مشکلاتی نظر بهم ریختگی و … را ندارند. همچنین اغلب قالب ها ی وردپرسی بر مبنای جدیدترین نسخه وردپرس تهیه می شوند و اگر وردپرس شما آپدیت نباشد ممکن است با مشکلاتی مانند اجرا نشدن برخی فانکشن ها و یا افکت ها مواجه شوید .
این 3 مورد از مهم ترین دلایل بروز رسانی وردپرس بود که در بالا به ان اشاره کردیم لذا به شما دوستان و همکاران در زمینه وب توصیه میکنیم چنانچه شما هم از سیستم مدیریت محتوا یوردپرس استفاده می کنید حتما آن را بروز رسانی کنید.
[quote bgcolor=’#ededed’ color=’#727272′ bcolor=’#727272′] مشکلات بعد از بروزرسانی وردپرس :
ممکن است که بعد از بروز رسانی وردپرس بدلیل ناسازگاری قالب وردپرس فعال در سایت شما با نسخه جدید ، سایت شما دیگر بالا نیاید و یا ناقص شود. در این وضعیت سریعا از طریق طراح قالبون یا شرکتی که ازش خرید قالب وردپرسرو انجام دادید پیگیری بکنید که نسخه جدید قالب که مشکل ناسازگاری ندارد را به شما بدهد تا شما قالب رو هم آپدیت بکنید.
اما اگر نسخه جدید در دسترس نیست، شما 2 راه بیشتر ندارید،یا اینکه دانگرید وردپرس به نسخه پایین تر را انجام بدهید و یا اینکه از یک قالب وردپرس دیگر که با آخرین نسخه سازگار میباشد استفاده بکنید.[/quote]
با تشکر از همراهی شما با این قسمت از آموزش وردپرس اگر در رابطه با این پست سوال یا مشکلی دارید در قسمت نظرات اعلام بکنید تا راهنمایی شوید.
فیلم نحوه دانگرید کردن وردپرس به نسخه های قبل-پایین آوردن نسخه وردپرس