امروز میخواهیم یکی دیگر از مقالات آموزش وردپرس را به شما ارائه دهیم.در این مطلب به شما شیوه نامه یا فایل style.css که در قالب وردپرس های بازار وجود دارد معرفی می شود با ما باشید تا از این مطلب استفاده کنید.
آشنایی با شیوه نامه css در وردپرس:
ابتدا در موردcss به شما می گوییم زبان css کوتاه شده Cascading Style Sheets است که در بحث طراحی وب خیلی مهم است و به شما امکاناتی می دهد در واقع ویژگی های بسیاری خوبی نیز دارد که در قسمت پایین این مورد ها گفته شده است.
-باعث زیبایی ظاهر پوشته مورد نظر می شود.
-اگر در پوسته وردپرس استفاده شود سبب این می شود که گزینه های تنظیمات و لایه های قالب بیشتر شود.
-این امکان را می دهد که ظاهر قالب را خوتان تنظیم کنید.
-اگر css در طراحی وبسایت استفاده شود به شما امکان دادن اطلاعاتی از قبیل رنگ قالب,پانویس یا فوتر و هدر سایت را که مجزا از قسمت html است را به شما می دهد.
وردپرس css یک پوسته یا تم است که مجموعه ای از فایل ها و تگ های پوسته و فایل های خود وردپرس است که با استفاده از آن پوسته را در وردپرس نشان می دهند.در حالت کلی این فایل ها از جمع شدن قسمت های مختلف تشکیل می شوند و پوسته یا قالب اصلی سایت را می سازند.در واقع ساختار یک قالب وردپرس اینطور است که قسمت پایینی وبسایت یا همان فوتر,ستون کناری یا ساید بار,محل محتوا و قسمت بالایی سایت یا همان هدر و مواردی از این قبیل که در کنار هم جمع می شوند تا قالب سایت را بسازند و شما این امکان را خواهید داشت که ناحیه های مختلف را ویرایش یا همان سفارش سازی کنید.
در این بخش قصد داریم درباره ی تگ های قالب بگوییم در حالت کلی این تگ ها یا برچسب های پوسته یا قالب مورد نظر بخش های از کد نویسی پوسته هستند که اطلاعاتی به دیتابیس یا پایگاه داده می فرستند تا آن اطلاعات را ذخیره کنند.اکنون به دنبال شیوه نامه یا فایل style.css می رویم.
کار وردپرس css این می باشد که قسمت طراحی و لایه های مختلف html را در هر پوسته مورد نظری تنظیم می کنند.و در همه ی قسمت ها یافت می شود همانند هر فایلی از پوسته که دارای کد html است,که هم در بخش محتوا یافت می شود و هم در قسمت تگ ها.اگر شما فایل وردپرس css را نداشته باشید قالب سایت شما خیلی ساده بدون زیبایی و ظاهر خاصی نمایان می شود.این فرمت به شما امکاناتی را می دهد اگر بخواهیم مثال بزنیم,طراحی سربرگ یا فوتر زیبا و گرافیکی,جابه جایی ناحیه ها و…حال در قسمت پایانی به دنبال ساخت کلاس های وردپرس css می رویم.
در حالت کلی استایل ها و یا کلاس های متعددی برای جهت دادن به متن ها,تصویر ها و عناصر ناحیه های مختلف وجود دارد.برای مثال استایل های aligncenter، alignleft، alignright و alignnone که البته احتیاج دارید قانون هایی که در این استایل ها وجود دارد در هر پوسته ی وردپرسی لحاظ شود.در واقع استایل هایی که در پوسته ها به صورت وردپرس css بهره برداری می شوند یکسان می باشند و در حالت کلی استایل ها به این سبب ساخته می شوند,که در بخش های جهت دهی حتما به آن نیاز خواهید داشت و به همین سبب ما کد های اصلی وردپرس را در زیر برای شما قرار می دهیم.
/* =WordPress Core -------------------------------------------------------------- */ .alignnone { margin: 5px 20px 20px 0; } .aligncenter, div.aligncenter { display: block; margin: 5px auto 5px auto; } .alignright { float:right; margin: 5px 0 20px 20px; } .alignleft { float: left; margin: 5px 20px 20px 0; } a img.alignright { float: right; margin: 5px 0 20px 20px; } a img.alignnone { margin: 5px 20px 20px 0; } a img.alignleft { float: left; margin: 5px 20px 20px 0; } a img.aligncenter { display: block; margin-left: auto; margin-right: auto } .wp-caption { background: #fff; border: 1px solid #f0f0f0; max-width: 96%; /* Image does not overflow the content area */ padding: 5px 3px 10px; text-align: center; } .wp-caption.alignnone { margin: 5px 20px 20px 0; } .wp-caption.alignleft { margin: 5px 20px 20px 0; } .wp-caption.alignright { margin: 5px 0 20px 20px; } .wp-caption img { border: 0 none; height: auto; margin: 0; max-width: 98.5%; padding: 0; width: auto; } .wp-caption p.wp-caption-text { font-size: 11px; line-height: 17px; margin: 0; padding: 0 4px 5px; } /* Text meant only for screen readers. */ .screen-reader-text { clip: rect(1px, 1px, 1px, 1px); position: absolute !important; height: 1px; width: 1px; overflow: hidden; } .screen-reader-text:focus { background-color: #f1f1f1; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 2px 2px rgba(0, 0, 0, 0.6); clip: auto !important; color: #21759b; display: block; font-size: 14px; font-size: 0.875rem; font-weight: bold; height: auto; left: 5px; line-height: normal; padding: 15px 23px 14px; text-decoration: none; top: 5px; width: auto; z-index: 100000; /* Above WP toolbar. */ }
فراموش نکنید که در هر پوسته ای در وردپرس باید از فرمت بالایی در وردپرس css خود بهره ببرد تا متن ها و تصویر ها به طور صحیحی قرار بگیرند.
روش رفع مشکل: شیوه نامه یافت نشد در وردپرس:
یکی از خطا های رایج در وردپرس شیوه نامه یافت نشد هنگام نصب قالب وردپرس جدید میباشد که علت آن این میباشد که فایلی که برای نصب کردن آپلود کردید ناقص هست و شامل فایل قالب نیست. شما باید یک فایل با پسوند zip رو آپلود بکنید که در داخلش اون فقط یک پوشه هست با اسم قالب شما و در داخل این پوشه چند تا پوشه دیگر هستند. اگر به این صورت نیست از جایی که قالب روتهیه کردید درخواست بکنید تا نسخه کامل رو به شما بدهند،بعضی اوقات بدلیل اینکه قالب ها در یک پوشه اضافی تر هستند نصب نمیشوند یا نادرست zip شده اند نصب نمیشوند و این ارور را میدهند
در صورتی که شما قالبتون کامل هست برای رفع این مشکل ، شیوه نامه یافت نشد در وردپرس یکی از بهترین راه ها نصب کردن قالب از طریق هاست میباشد – برای اینکار، از طریق File Manger هاستتون به پوشه wp-content/themes بروید و پشوه قالبی که دانلود کرده اید را در این قسمت اپلود سپس اکسترکت بکنید.
با تشکر از شما بابت همراهی در این مقاله، اگر سوال یا مشکلی داشتید میتوانید در بخش نظرات اعلام بکنید در صورتی که نیاز به قالب وردپرس دارید میتوانید به دسته بندی قالب وردپرس مراجعه بکنید