آموزش وردپرس, مقالات وردپرس

نکاتی برای تولید دوست داشتنی ترین محتوا در وبلاگ نویسی

نکاتی برای تولید دوست داشتنی ترین محتوا در وبلاگ نویسی

در گذر زمان و با ورود فیس بوک به ایران، وبلاگ نویسی در ایران فروکش کرد؛ پس از آن نیز با فراگیر شدن گوشی های هوشمند، فیس بوک محبوبیت خود را از دست داد و جای آن را ابزارهایی مانند واتس آپ، وایبر و اینستاگرام گرفت؛ و هم اکنون نیز اکثر کاربران تلگرام را ایرانی ها تشکیل می دهند. اما هرچند این تحول در کمرنگ کردن وبلاگ موثر بوده، اما باید گفت که وبلاگ نویسی هنوز هم یکی از ابزارهای مهم و بانفوذ در زمینه بازاریابی می باشد. در صورتی که از این ابزار به درستی بهره گرفته شود، می توان از آن درآمد بالایی را کسب نمود. تمام افرادی که صاحب کسب و کاری هستند باید کار با این ابزار رایگان و محبوب را فراگیرند تا بتوانند مشتریان بیشتری برای کسب و کار خود جذب نمایند. در این بخش از آموزش وردپرس نکاتی برای تولید دوست داشتنی ترین محتوا در وبلاگ نویسی ارائه خواهد شد. تولید محتوای ارزشمند باعث می شود که ارتباط خوبی بین شما و مشتریانتان برقرار گردد. در ادامه با وبمستر 98 همرا باشید تا بتوانید با فراگیری نکاتی پیرامون تولید محتوا، مشتریان بیشتری را به کسب و کار خود تزریق نمایید.

نکاتی برای تولید دوست داشتنی ترین محتوا در وبلاگ نویسی

نکاتی برای تولید دوست داشتنی ترین محتوا در وبلاگ نویسی

رعایت سادگی در نوشتن محتوای وبلاگ

انتخاب یک قالب ساده و رسمی، قدم اول در ایجاد وبلاگ می باشد که به این منظور می توانید از قالب های رایگان در که در سایت های مختلف، معرفی شده است، بهره ببرید. ابزارهای مختلفی در سایت های اینترنتی برای استفاده در وبلاگ ها معرفی شده است، اما همه ی آنها برای استفاده در وبلاگ مناسب نیستند، به عنوان مثال پخش آهنگ در هنگام ورود به وبلاگ معمولا نارضایتی کاربران را به همراه دارد. بهتر است برای حرفه ای تر نشان دادن وبسایت خود از این ابزارهای استفاده نکنید.

نمایش محتوا در قالب وردپرس مناسب

متن سایت شما هر چقدر هم که زیبا و خوب باشد اگر قالب وردپرس سایت شما مشکل داشته باشد. کاربران از خواندن مقاله شما خسته خواهند شد.

کپی نکردن محتوا

برای جلوگیری از جریمه شدن توسط موتورهای جستجو، هرگز از محتوای کپی در وبلاگ خود استفاده نکنید. محتوای دسته اول ارزش بیشتری به وبلاگ شما خواهند داد. بنابراین محتوا را خودتان تولید کنید.

معایب کپی کردن محتوا:

  • باعث جریمه شدن شما توسط موتورهای جستجو خواهد شد؛ بنابراین شما را در نتایج اولیه جستجوها نشان نخواهد داد.
  • باعث ازبین رفتن اعتماد کاربران خواهد شد؛ کاربری که به دنبال موضوع خاصی است، حتما از سایت های مختلفی بازدید کرده و می تواند کپی بودن مطالب شما را تشخیص دهد که این موضوع می تواند باعث از بین رفتن اعتبار شما و از دست دادن کاربرانی ارزشمند شود.

محتوای سایت خود را با مطالب تخصصی که خودتان تولید کرده اید، تکمیل نمایید. برای خبره شدن در امر تولید محتوای آموزشی، حتما به طور مرتب سایت ها و وبلاگهای دیگر را مطالعه کنید. اشتباهات تایپی را نیز قبل از انتشار مقاله، تصحیح نمایید.

پرهیز از توضیح بدیهیات در تولید محتوا

از توضیح موضوعات مشخص و مقدمه چینی های بی مورد برای کاربران خود پرهیز کنید؛ توضیحات خشک و رسمی برای کاربران امروزی بسیار خسته کننده است. ممکن است کسی که از سایت شما بازدید می کند، فرصت کافی برای خواندن توضیحات طولانی شما نداشته باشد، او میخواهد سریع به پاسخ دست یابد و بتواند مشکل خود را حل نماید. گاهی خود را به جای بازدیدکنندگان از سایت خود قرار دهید، آیا دوست دارید وقت خود را برای خواندن توضیحات تشریفی صرف نمایید!؟

[quote bgcolor=’#e58734′ color=’#ffffff’ bcolor=’#ffffff’ arrow=’yes’]

همیشه یادتان باشد که رفع مشکلات کاربران را اولین اولویت خود در تولید محتوا قرار دهید. رضایت مخاطبان، مهمترین معیار برای تولید محتواست. [/quote]

قرار دادن مطالب در پاراگراف بندی های مشخص

توضیحات به هم پیوسته بدترین نوع تولید محتواست. بازدیدکننده معمولا با دیدن مطلبی طولانی و بهم پیوسته از خواندن آن عقب نشینی می کند. شاید این نوع نوشتن در گذشته مخاطب بیشتری داشت، اما امروزه با به وجود آمدن زندگی ماشینی و دیجیتال و راحت تر شدن کارها و کمتر شدن صبر در انسان ها، کمتر کسی خواندن مطلبی طولانی و بدون  پاراگراف بندی را قبول خواهد کرد.

با پاراگراف بندی کردن متن، نه تنها نوشته شما زیباتر نشان داده خواهد شد، بلکه باعث می شود خواننده با رغبت بیشتری آن را مطالعه کند؛ برای داشتن یک متن ایده ال بهتر است هر 20 خط را به 5 پاراگراف 4 خطی تقسیم نمایید. شما محتوا را تنها برای رفع مشکلات کاربران خود تولید خواهید کرد.

عدم قرار دادن تبلیغات زیاد

قرار دادن تبلیغات زیاد و بنرهای فراوان در وبلاگ باعث تبدیل شدن آن به یک سمساری خواهد شد که در نتیجه وبلاگ شما را بی ارزش خواهد نمود. در بندهای قبلی گفته شد که علت مراجعه بازدیدکننده به وبلاگ شما، رفع مشکل خود است که شما می بایست با تولید محتوای بهینه به او کمک کنید و توجهش را به سمت مطلب جلب نمایید. البته به این معنی نیست که شما از بنر در وبلاگ خود استفاده نکنید، اما در تعداد و موضوع آنها دقت نمایید. از تبلیغات بنری که بی ربط به موضوع وبلاگ شما است، استفاده نکنید.

اصولی استفاده کردن عکس در وبلاگ

متنی که از نظر بصری جذابیت نداشت باشد، نمی تواند کاربران زیادی را به سمت خود جلب نماید. قرار دادن عکس های متناسب در متن باعث جذب بیشتر مخاطب خواهد شد. در موقع قرار دادن عکس، توجه به 2 نکته ضروری است:

  • توجه به حجم عکس ها: زیاد بودن اندازه تصویر موجب کاهش سرعت بارگذاری وبلاگ برای بازدید کننده خواهد شد.
  • آپلود تصاویر در سایت های معتبر: به منظور قرار دادن تصویر در وبلاگ خود، آن را در سایت هایی که اعتبار دارند، آپلود کنید. در صورتی که در سایتی نامعتبر آپلود نمایید، امکان دارد پس از مدتی حذف شود.

داشتن برنامه ریزی، نظم و انضباط در روند تولید محتوا در وبلاگ

برنامه ریزی و داشتن روند مشخص در تولید محتوا برای وبلاگ نه تنها به خوانند کمک می کند بلکه برای سئوی سایت نیز مفید است. برای قرار دادن مقاله برروی وبلاگ خود برنامه ریزی کنید و آن را ثابت نگه دارید تا کاربر نیز از این روند آگاه شود (به عنوان مثال 3 مقاله در هفته)؛ این کار باعث اطمینان بازدیدکننده ها به شما خواهد شد.

نکات تکمیلی

همانگونه که گفتیم کاربران امروز دوست دارند به سرعت موضوع موردنظر خود را بیابند تا بتوانند مشکل خود را برطرف نمایند؛ بنابراین برای راحتی کاربران خود، مطالب موجود را دسته بندی نمایید.

اسکلت اصلی کار در وبلاگ نویسی، تولید محتوای ارزشمند است. بنابراین مهمترین کار یک وبلاگ نویس تولید محتواست، نه اینکه مطالب سایت دیگران را، حتی گاهی بدون اجازه، کپی کند.

محتوای ارزشمند، ابزاری برای وبلاگ شما خواهد بود که باعث سرازیر شدن بازدید کنندگان به آن خواهد شد که به طور مستقیم باعث رونق کسب و کارتان می شود.

از حاشیه و بیهوده گویی در مطالب سایتتان بپرهیزید، همیشه این موضوع را در نظر بگیرید که مخاطب شما فرصتی برای خواندن اینگونه اضافه گویی ها ندارد.

هدف مخاطب را از ورود به وبلاگ خود در نظر بگیرید… بطور حتم او برای برطرف کردن مشکلی به وبسایت شما مراجعه کرده است، پس با پخش اهنگ یا دیگر ابزارهای غیر حرفه ای که تنها باعث شلوغی وبلاگ شما می شود، او را از وارد شدن به وبلاگتان پشیمان نکنید.

با داشتن پشتکار می توانید به یک وبلاگ نویس حرف ای تبدیل شوید؛ برخی از وبلاگ نویسان حرفه ای درآمدی چندمیلیونی در ماه دارند…پس نا امید نشوید.

از اینکه در این قسمت از آموزش وردپرس نیز مارا همراهی کردید، متشکریم. امید است به کمک این مطلب بتوانید محتوای ارزشمندی برای وبلاگ خود تولید نمایید. در این مسیر ناامید نشوید، تیم وبمستر 98 همواره همراه شما خواهد بود. درصورتی که سوالی در مورد مطالب بالا دارید در قسمت نظرات بیان کنید، در اسرع وقت پاسخ شما داده خواهد شد. همچنین اگر نیاز به قالب وردپرس دارید، به دسته بندی قالب وردپرس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *