آموزش وردپرس, مقالات وردپرس

برترین افزونه های فایروال برای امنیت سایت وردپرس

برترین افزونه های فایروال برای امنیت سایت وردپرس

تاکنون مقالات مختلفی درمورد امنیت وردپرس صحبت نموده ایم و راه های مختلفی را برای ایمن کردن آن معرفی کردیم؛ مانند استفاده از افزونه ها که به این منظور وجود دارد و یا بهره گیری از کدهای هک. علت تاکید برای حفظ امنیت وردپرس، عمومی بودن و محبوبیت آن در دنیا می باشد. محبوبیت وردپرس باعث شده است که همواره در معرض شدید حملات باشد؛ بنابراین ایمن سازی و محافظت از آن بسیار ضروری می باشد. یکی از مواردی که می توان برای افزایش امنیت سایت وردپرسی خود از آنها بهره ببرید، افزونه های فایروال وردپرس می باشند.

افزونه های فایروال به منظور محافظت از سایت شما در برابر هک، حملات انکار سرویس (DDOS) و نیروی بی رحمانه مورد استفاده قرار می گیرد. در این بخش از آموزش وردپرس قصد داریم برترین افزونه های فایروال برای امنیت سایت وردپرس را به شما همراهان همیشگی وبمستر 98 معرفی نماییم. پس تا انتها همراه ما باشید.

افزونه فایروال در وردپرس چیست؟

عموم مردم فکر می کنند که فایروال تنها یک امنیت ساده برای سایت فراهم می کند، اما باید گفت که اینگونه نیست. فایروال موضوع ساده ای نیست که تنها یک امنیت معمولی برای سایت شما ایجاد می کند، بلکه می تواند فراتر رود و از شبکه ها، سرورها، وبسایت ها و کامپیوترهای شخصی محافظت نماید.

افزونه فایروال که تحت عنوان فایروال وب یا WAF نیز شناخته می شود. این افزونه مانند سپری بین در بین سایت و ترافیکی که به آن وارد می شود، عمل می نماید. اینگونه که ترافیک ورودی به سایت را مانیتور و نظارت می کند و بسیاری از تهدیداتی که موجب اختلال در امنیت سایت خواهد شد را مسدود می سازد.

انواع افزونه های فایروال در وردپرس

دو نوع افزونه فایروال برای سایت وردپرسی وجود دارد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

فایروال سطح DNS Level Web Firewall)  DNS)

این فایروال برای مسیریابی ترافیک سایت از طریق سرویس های پروکسی عمل می کند. این افزونه های DNS اجازه ارسال ترافیک اصلی و واقعی را به سمت سرور شما می دهد.

فایروال سطح اپلیکیشن (Application Level Firewall)

این افزونه فایروال در زمان رسیدن ترافیک به سرور شما و قبل از اینکه اسکریپت های وردپرسی بیشتری بارگذاری شوند، آن را بررسی می کند. فایروال های سطح DNS در شناسایی ترافیک اصلی برای سایت در برابر درخواست های غیرمجاز، به خوبی عمل می کند. بنابراین توصیه می شود که از این فایروال استفاده کنید. آنها این کار را با کمک جستجوی بوت نت ها، ردیابی هزاران وبسایت، مقایسه روند IP های نامناسبی که شناخته شده اند و بلاک کردن ترافیک به صفحاتی که بازدیدکنندگان شما هرگز به آن درخواستی نداده اند، انجام می دهد.

برترین افزونه های فایروال برای امنیت سایت وردپرس

برای ایجاد امنیت در سایت وردپرسی معمولا راه های خیلی متنوعی وجود خواهد داشت و همان راه های موجود نیز کارایی زیادی نخواهند داشتو بنابراین باید مطمین ترین راه را انتخاب نمود. افزونه های امنیتی در این زمینه وجود دارد که به کمک افراد می آیند تا بتوانند بهترین امنیت را برای سایت وردپرسی خود ایجاد نمایند. در ادامه به معرفی برترین افزونه های فایروال برای امنیت سایت وردپرس می پردازیم.

افزونه Sucuri

برترین افزونه های فایروال برای امنیت سایت وردپرس

Sucuri یک شرکت امنیتی پیشرفته درمورد امنیت سایت های وردپرسی می باشد. آن ها فایروال های سطح DNS و نفوذ و پیشگیری از خشونت را به مشتری ارائه می دهد و خدمات حذف مخرب ها و بدافزارها و لیست سیاه را دارا می باشد.

تمامی ترافیک سایت از طریق پروکسی سرور (Cloudproxy) عبور می کند و هر درخواست در آن بررسی و اسکن می شود. در این فرآیند ترافیک های قانونی عبور خواهند کرد و تمامی درخواست های مخرب و بدخواهانه مسدود می شوند.

افزونه Sucuri با بهینه سازی کش موجب کاهش بار سرور می شود که در نتیجه آن سرعت سایت و عملکرد آن نیز بهبود می یابد. این افزونه موجب محافظت از سایت شما در مقابل SQL Injections، XSS، RCE، RFU و دیگر حملاتی که شناخته شده اند، می شود. نصب افزونه Sucuri بسیار راحت است. شما می بایست DNS A record را به دامنه خود بیفزایید و سپس به جای سایت آن را به پروکسی هدایت کنید. این افزونه ی قدرتمند به خوبی از سایت وردپرسی شما در برابر حملات ویروس ها محافظت خواهد نمود.

افزونه Cloudflare

برترین افزونه های فایروال برای امنیت سایت وردپرس

علت شهرت افزونه Cloudflare مربوط به ارائه رایگان خدمات CDN می باشد که شامل حفاظت پایه ای و اولیه DDoS نیز می باشد. اما با این حال برنامه رایگان آن ها شامل اپلیکیشن فایروال نمی باشد. برای استفاده از افزونه فایروال یا WAF این شرکت می بایست برای برنامه حرفه ای آن یا برنامه Pro ثبت نام نمایید.

افزونه Cloudflare یک فایروال سطح DNS می باشد و این موضوع به معنی آن است که ترافیک سایت شما با عبور از شبکه آن ها، اسکن و بررسی می شود که در نتیجه آن موجب بهبود عملکرد سایت شما خواهد شد و در ترافیک های بالا، زمان خرابی و مشکل در زمان بارگذاری سایت را کاهش می دهد.

برنامه حرفه ای یا Pro از DDoS در برابر حملات لایه سوم محافظت می نماید. برای آنکه بتوانید از حملات پیشرفته لایه پنجم و هفتم DDoS محافظت نمایید باید نسخه Business یا کاری آن را خریداری نمایید.

افزونه Cloudflare از مزایای مانند CDN و کش کردن (ذخیره کردن) برخوردار است و دارای شبکه بزرگی از سرورها می باشد. البته این افزونه معایبی نیز دارد. عدم ارائه اسکن امنیتی در سطح نرم افزار، حفاظت از بدافزارها یا نرم افزارهای مخرب، حذف کردن لیست سیاه، اعلان های امنیتی و هشدارها از جمله معایب آن هستند. همچنین این افزونه سایت وردپرسی شما را برای تغییرات فایل و دیگر تهدیدات رایج امنیتی مانیتور و نظارت نخواهد کرد.

افزونه SiteLock

برترین افزونه های فایروال برای امنیت سایت وردپرس

SiteLock نیز از دیگر شرکت های محبوب و شناخته شده در زمینه امنیت وبسایت ها می باشد که خدماتی همچون حفاظت حفاظت در مقابل حملات DDoS، فایروال نرم افزار وب، اسکن بدافزارها را ارائه می دهد.

فایروال SiteLock یا WAF SiteLock  یک فایروال سطح DNS با خدمات CDN می باشد که برای بهبود عملکرد سایت در همه برنامه ها در نظر گرفته شده است. این شرکت تغییرات فایل را مانیتور و نظارت می کند، به طور روزانه بدافزارها را اسکن می کند و آنها را حذف می نماید و همچنین هشدارهای امنیتی نیز ارائه می دهد.

تمامی برنامه ها به صورت پایه ای از حملات DDoS محافظت می کند، اما افزونه برای محافظت پیشرفته DDoS در دسترس نمی باشد و برای محافظت پیشرفته در مقابل اینگونه حملات تنها به شکل add-on در اختیار مشتریان قرار داده می شود. این شرکت همچنین به کاربران خود اجازه خواهد داد که در وبسایت خود از لوگوی SiteLock نیز استفاده کنند. آنها همچنین برای ارائه طرح اولیه ی خود به عنوان یک افزونه با بسیاری از شرکت های میزبانی (سرور) همکاری نموده اند. در صورتی که با Bluehost سایت خود را راه اندازی کرده اید، SiteLock به عنوان یک افزونه در قالب وردپرس نشان داده می شود که می توانید آن را به بستر میزبانی خود بیفزایید.

افزونه Wordfence Security

برترین افزونه های فایروال برای امنیت سایت وردپرس

یکی دیگر از افزونه های امنیتی وردپرس، Wordfence Security می باشد که با فایروال داخلی سایت می باشد. افزونه هم به دلیل امنیت و هم تعداد آپشنی که دارد، بسیار مورد توجه وبمستران قرار گرفته است. افزونه Wordfence Security یک روش مناسب برای مانیتور قسمت های مختلف سایت با توجه به نکات امنیتی می باشد که از آن جمله می توان بر نظارت به بدافزارها یا نرم افزارهای مخرب، تغییرات فایل، تزریق SQL و دیگر موارد اشاره نمود. در واقع این پلاگین از مجموعه تنظیمات بی شمار برخوردار است که به شما امکان مدیریت هر بخش را به صورت جداگانه می دهد. این افزونه سایت شما را در برابر حملات DDoS و brute force محافظت می نماید.

افزونه Wordfence Security یک فایروال در سطح اپلیکیشن یا کاربردی می باشد که با فعال شدن در سرور شما، از ورود ترافیک بد و غیرمجاز به آن جلوگیری می کند. البته این فرآیند قبل از بارگذاری سایت انجام می شود.

این گزینه بهترین و کارآمدترین راه برای جلوگیری و مسدود کردن حملات نمی باشد و هنوز وجود درخواست های غیرمجاز باعث افزایش بار سرور شما خواهد شد. از آنجا که این افزونه یک پلاگین سطح کاربرد است، در وردپرس همراه CDN نخواهد بود.

در این افزونه می توانید اسکن های مدیریتی براساس تقاضا (on-demand) و اسکن زمانبندی شده را داشته باشید. همچنین به شما اجازه می دهد تا ترافیک ها را به صورت دستی مانیتور کنید و به طور مستقیم از ناحیه مدیریت وردپرس آی پی های مشکوک و ترافیک های غیرمجاز را مسدود کنید.

افزونه BulletProof Security

برترین افزونه های فایروال برای امنیت سایت وردپرس

BulletProof Security یکی از محبوب ترین پلاگین های امنیتی در وردپرس می باشد. این افزونه تنظیمات هدفمندی را در سطوح مختلف کاربری ارائه می دهد و آن را به راحتی و تنها با یک کلیک می توان نصب و استفاده نمود. اما باید گفت که رابط کاربری جذابی ندارد و بسیاری از افرادی که از این افزونه استفاده می کنند، ممکن است در شناسایی و درک کارهایی که انجام می دهد دچار مشکل شوند. پلاگین BulletProof Security به صورت خودکار فایل های htaccess قالب وردپرس را آپدیت می کنند و همچنین از فایروال نیز محافظت می کند. این افزونه برای محافظت از وبسایت شما، دارای یک فایروال داخلی، امنیت لاگین یا ورود به وردپرس، تهیه پشتیبان از پایگاه داده، حالت نگهداری و دیگر موارد امنیتی می باشد.

نسخه پولی یا premium آن، از قابلیت های بیشتری برای مانیتور کردن و نظارت بر فایل های مخرب، برخوردار است.

نتیجه

پس از مقایسه افزونه های موجود با یکدیگر، ما بر این باور هستیم که افزونه Sucuri یکی از بهترین افزونه های فایروال می باشد که می توانید در سایت وردپرسی خود از آن بهره بگیرید. افزونه Sucuri از رابط کاربری جذابی برخوردار است که مراجعه به قسمت های مختلف آن را آسان نموده است. این فایروال سطح DNS از قابلیت های امنیتی ویژه ای برخوردار است و حتی در زمانی که وبسایت شما تحت حمله می باشد، شما را جهت خنثی سازی آن راهنمایی می کند، بعلاوه عملکردی که شما از CDN خود دریافت می کنید، بسیار مورد توجه است.

از اینکه در این بخش از آموزش وردپرس نیز همراه ما بودید، متشکریم. همانگونه که گفته شد، امنیت سایت یکی از مهمترین مواردی است که نباید آن را نادیده گرفت. وبسایتی که از امنیت کافی برخوردار نباشد، به سرعت نابود خواهد شد. بنابراین همراه باید از این شکست جلوگیری نمود، چون پیشگیری معمولا بهتر از درمان است. امید است به کمک این آموزش بتوانید قدمی در این راه بردارید. در صورتی که سوال یا ابهامی در مورد این بخش دارید، در بخش نظرات اعلام بفرمایید، تیم وبمستر 98 در اسرع وقت پاسخ شما را خواهند داد. همچنین اگر به قالب وردپرس نیاز دارید، می توانید به دسته بندی قالب وردپرس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + ده =