آموزش وردپرس, مقالات وردپرس

آموزش رفع ارور syntax error در وردپرس

رفع syntax error

رفع syntax error

با سلام خدمت دوست داران همیشگی یادگیری وردپرس این بار نیز با یکی دیگر از آموزش های وردپرس از وب مستر98 در خدمت شما عزیزان هستیم.

خب برنامه نویسان با این نوع خطا آشنایی خوبی دارند چون دیگه بیشتر عمرشان صرف درست کردن همچین اررور هایی شده و برای بیشترشون هم مثل خود بنده یجور سرگرمی محسوب میشه و از رفع کردن آنها لذت میبرند بگذریم.

در وردپرس مشکل هایی رو ممکن است شما باهاش مواجه بشید که اگر شما یک developer باشید شاید حل کردن این مشکل برای شما زمان چندانی لازم نداشته باشد اما در صورت آشنا نبودن با کد نویسی این کار کمی مشکل به نظر خواهد رسید اما اصلا نگران نباشید ما در این آموزش رفع syntax error راه حلی رو به شما یاد خواهیم داد تا بتونید این مشکل رو رفع کنید.

این خطا معمولا به همین سادگی ها به وجود نمیاد و به خاطر اشتباهاتی به وجود که بعضی کاربران انجام میدهند.

در صورت وجود این خطا شما این امکان رو ندارید که وارد قسمت پنل ادمین سایت خودتون بشید به همین علت مجبور هستیم که این اشکال رو بدون مراجعه به بخش پنل ادمین سایت رفع کنیم بنابراین باید به کمک ftp سرور این مشکل رو حل کنیم.

رفع syntax error

رفع syntax error

Parse Error

رفع syntax error

رفع syntax error

خب اولین ارروری که در این آموزش وردپرس بهتون معرفی میکنیم اررور parse هستش اگر به تصویر بالا دقت کنید در متن اررور مشخص شده.

این اررور زمانی اتفاق می افتد که یکی از عناصر ترتیب سایت رو به هم زده یعنی در جای مخصوص به خودش قرار نگرفته است.

 

Unexpected

رفع syntax error

رفع syntax error

خب یکی دیگر از ارور ها که معمولا برای کاربران پیش میاد این اررور هست.

ببینید در برنامه نویسی به این شکل هستش که شما بعد از اینکه دستوری رو نوشتید هر دستوری مثل پرینت کردن متنی یا هر عملی که به کمک کد نویسی انجام میشود باید پایان یافتن آنرا مشخص کنید تا سیستم بداند که خب این دستور تموم شد اجراش میکنه و میره سراغ دستور بعدی .

معمولا این دستورات با ; تمام میشوند که معرف حضور تمام برنامه نویسان هستش!

این اررور unexpected دقیقا زمانی ایجاد میشود که شما از ; یا حتی پارانتز های باز و بسته () که در شرط ها و فانکشن ها و بسیاری از قسمت های برنامه نویسی استفاده میشود یادتون رفته باشه یا استفاده نکرده باشید یا حتی به صورت اشتباهی اضافی باشد.

فایل

رفع syntax error

رفع syntax error

خب اررور هایی که گفته شدید دیدید که همگی مربوط به بخش های مختلفی از کد هاتون هستش به این منظور اررور ها حتی مسیر و فایل ارروری که پیش اومده رو بهتون نشون میده اگر به تصویر بالا دقت داشته باشید متوجه میشید که این اررور در قسمت ذکر شده و در فایل functions.php هستش حتی در آخر هم اون سطری که این اررور ایجاد شده رو هم مشخص کرده که این عالیه نه؟

میتونید به سادگی به اون بخش مراجعه کرده فایل رو ادیت کنید و مشکل رو حل کنید.

اگر شما تا الان فقط با قسمت پنل سایت خودتون به فایل های موجود دسترسی داشتین خب این کار یکم مشکل خواهد بود براتون ولی نگران نباشید ما به صورت کامل همه چیز رو بهتون آموزش خواهیم داد.

فقط در این قسمت شما مسیری رو که در تصویر بالا مشخص شده رو در جایی یادداشت کنید مسیر اررور خودتون رو نه تصویر رو!

خط اررور

رفع syntax error

رفع syntax error

خب به این قسمت در بالا هم اشاره کردم و همونطور هم که در تصویر بالا میبینید این قسمت خطی رو که اررور ایجاد شده رو بهتون میگه و شما با ادیت کردن فایل با یک ادیتور خوب که بتونه سطر ها رو بهتون نشون بده میتونید سریعا به بخش مربوطه رفته و اررور رو حلش کنید.

با مشخص بودن سطر اررور شما هم در زمانتان صرفه جویی خواهد شد و هم سردرگم نخواهید شد.

دسترسی به فایل ها به کمک FTP

دسترسی به فایل ها به کمک FTP

دسترسی به فایل ها به کمک FTP

خب بنابه دلایلی اگر نتونستید که به کمک پنل سایت خود به فایل هاتون دسترسی پیدا کنید یک راه دیگر وجود دارد که میتوانید به کمکش به تمامی فایل های سایتتون مثل سی پنل سایت خود دسترسی داشته باشید.

خوشبختانه در این زمینه برنامه های مختلفی وجود دارد که میتونید از آنها استفاده کنید یکی از آنها FileZilla هستش که ما بهتون پیشنهاد میدیم و در این آموزش هم میخوایم که قسمت های مختلف این برنامه رو بهتون آموزش بدیم برنامه ای بسیار عالی و کامل با امکانات فراوان برای این کار فقط کافیست که نسخه ای رو که با سیستم عاملتون سازگار باشه رو دانلود و نصبش کنید بقیه کار ها رو بهتون یاد میدیم که چیکار کنید.

خب برنامه رو دانلود کنید نصبش کنید و پس از باز شدن بر روی قسمت فایل کلیک کنید و بعد به قسمت مدیریت فایل برید و نام سایتتون رو وارد کنید برای برچسب اکنون با صفحه ای شبیه شکل بالا روبرو خواهید شد که قسمت های مختلفش رو بهتون آموزش میدیم که اطلاعاتتون رو تکمیل کنید.

Host : در قسمت هاست شما دامنه سایتتون رو یا همون آدرس url سایتتون رو وارد کنید.

Port : اگر اطلاعی در مورد پورت دارید که این قسمت رو پر کنید ولی اگه نه این قسمت رو خالی بذارید.

Protocol : در این قسمت هم شما مانند شکل بالا FTP – File Transfer Protocol رو انتخاب کنید.

Encryption : در این قسمت هم مانند شکل بالا Only use plain ftp (insecure) رو انتخاب کنید.

logon type : در این قسمت هم Normal رو انتخاب کنید.

خب در پایین نیز که باید username password مربوط به سی پنلتون رو وارد کنید.

در قسمت آخر هم وارد قسمت Transfer Setting شوید و Limit Number of Simultaneous Connections رو تیکش رو بزنید و عدد 8 رو به عنوان مقدار ماکزیمم وارد سازید.

سپس بر روی conncet کلیک کنید و به تمامی فایل های سایتتون به کمک این نرم افزار دسترسی داشته باشید. کار تمام است!

رفع خطا

خب در بالا یاد گرفتیم که متن اررور مشخص میکنه که در چه فایلی در چه مسیری و حتی در کدامین سطر کد ها قرار داره و شما هم اون مسیر رو قرار بود در جایی یادداشت کنید اگر نکردید باز بهش یه نگاهی بندازید.

خب مسیر فایل رو پیدا میکنیم و بهش رجوع میکنیم بعدشم از اسم فایل در پیام مکان دقیق اررور گفته شده.

رفع خطا

رفع خطا

خب بعد از اینکه فایل رو پیدا کردید اونو در سیستم خودتون دانلودش کنید.

یافتن اررور در کد ها

یک ویرایشگر متن رو از اینترنت دانلود کنید و بر روی سیستمتون نصب کنید زیاد مهم نیست که چی باشه با هر کدوم که راحت ترین کار کنید.

یافتن اررور در کد ها

یافتن اررور در کد ها

خب فایل گفته شده رو در ادیتور باز کنید و به سطری که در اررور گفته شده بروید و خطای آنرا رفع کنید فقط متاسفانه این قسمت مربوط میشه به سواد شما از کدنویسی که در این آموزش نمیشه توضیحش داد!

رفع خطای Parse error

در این قسمت شما باید چک کنید که هیچ ; بعد هر دستوری فراموش نشده باشد پرانتز ها رو هم چک کنید که به تعداد پرانتز های باز شده پرانتز های بسته شده هم در کد وجود داشته باشد سپس مطمئن شوید که همه ی کد ها داخل تگ های php قرار گرفته باشند تا بدون مشکل اجرا شوند.

رفع خطای Parse error

رفع خطای Parse error

آپلود فایل در سایت

تا اینجای کار اررور حل شد اما اررور فایلی که در کامپیوتر ماست پس باید فایل رو دوباره در سایت آپلود کنیم.

برای این کار File Zilla رو باز کنید و دنبال همون فولدر باشید و مطمئن باشید که فولدری که هنوز باز است همون فولدر مربوطه هست

آپلود فایل در سایت

آپلود فایل در سایت

فولدر باز شده در سمت راست نشان داده میشود و با استفاده از پنل سمت میتوانید بین فولدر ها حرکت کنید.

اکنون فایل رو در قسمت راست drag and drop کنید تا بازنویسی شود.

آپلود فایل در سایت

آپلود فایل در سایت

خب حالا بر روی آیکون رفرش کلیک کنید و وارد سایت شوید مطمئنا مشکل حل شده است.

امیدوارم که این آموزش هم به درد بسیاری از دوستان خورده باشن و بتونن مشکلشون رو حل کنند فقط سعی کنید با کد نویسی هم تا حدودی آشنا باشید تا بتونید مشکلاتتون رو خودتون حل کنید موفق باشید.

با تشکر از همراهی شما با این قسمت از آموزش وردپرس اگر در رابطه با این پست سوال یا مشکلی دارید در قسمت نظرات اعلام بکنید تا راهنمایی شوید. در صورتی که قصد خرید قالب وردپرس دارید میتوانید به دسته بندی قالب وردپرس مراجعه بکنید.

author-avatar

درباره مجتبی صادقیان

مجتبی یک فرد آینده روشن و بسیار خلاق با تخصص بالا هست که همه تلاش خودش رو برای انتشار بهترین مطالب در سایت انجام میده و از روی مطالبش میشه فهمید که چقدر خلاق و دوستانه سعی در آموزش وردپرس به بقیه رو داره. تخصص مجتبی طراحی سایت و آموزش وردپرس میباشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *