آموزش وردپرس

تاثیر تعداد افزونه ها در عملکرد سایت وردپرسی

تاثیر تعداد افزونه ها در عملکرد سایت وردپرسی

آیا  میتوان گفت افزونه ها بروی عملکرد وردپرس تاثیر دارند؟ بله تاثیر دارد .با هر ابزار یا افزونه ایی که بروی سایت نصب میکنید میتوان گفت که سرعت سایت را نسبت به قبل کاهش میدهید. شاید این تغییر سرعت در حد میلی ثانیه باشد ولی در سرعت سایت تاثیرگذار استو در عملکرد وردپرس هم مهم است.

سایتی که وردپرسی است بدون افزونه نمیتواند کار کند و ما در این شکی نداریم .دلیلش هم این است که ارتباط بسیار نزدیکی با افزونه ها دارد و بدون بکارگیری افزونه ها بخش عظیمی از کارآیی خود را ازدست میدهد. اما آن چیزی که باعث میشود سایت برای لحظه ای دچار مشکل شده و از دسترس خارج شود چیست ؟

ما به دنبال جواب این سوال چند افزونه را آزمایش خواهیم کرد. پس با ما در این تحقیق مهم همراه باشید.

مقدمه

وردپرسساخته شده تا افزونه های بیشماری را مدیریت کند.

بدون اینکه عملکرد سایت کوپچکترین تغییری داشته باشد وردپرس میتواند افزونه های بیشماری را مدیریت کند که ما در تئوری به آن رسیده ایم. اما به چندین فاکتور برخورده ایم که این ادعا را رد میکند.

یکی از فاکتورهایی که ادعا را رد میکند عملکرد هاستینگ است .اگر جایی که از آن فضای میزبانی میگیرید پهنای باند کمی را به شما اختصاص داده باشد این ادعای وردپرسی دیگر عملی نخواهد بود.چرا که افزونه های نصب شده تا حدودی بر سرعت عملکرد وب سایت وردپرسی اثر گذار خواهد بود. آن هاسینگ که از آن فضا گرفته اید ممکن است محدویت سرعت را در نظر گرفته باشد بنابراین در مرحله اول به محلی که از آنجا خرید سرویس  میکنید توجه داشته باشید.

تعداد افزونه ها

کد نویسی افزونه هم در این موضوع بی تاثیر نیست.بعضی از افزونه ها باتوجه به اینکه درست کد نویسی نمشوند باعث کرش شدن کامل وب سایت میشوند.این کار هنگام نصب افزونه سایت را از دسترس خارج میکند و یا چیدمان نمایش محتوای سایت را بهم میریزد. پس افزونه ایی قابل اطمینان است که از همان زمانی که نصب میشود درست کار کند .

حالا فرض بر این است که شما یک هاست خوب با پهنای باند و حافظه زیاد دارید و از افزونه هایی به مراتب سالم و قابل اعتماد استفاده میکنید و همه شرایط به خوبی پیش میرود حالا چه باید کرد؟

آیا میتوانیم افزونه های زیادی را انتخاب و بروی سایتمان نصب کنیم ؟ باید بگویم که بررسی ها خلاف این مطلب را ثابت میکنند.

گفته های کارشناسان

عده ایی از کارشناسان میگویند تعداد افزونه های که سایت میتواند از آنها استفاده کند مهم نیست ولی عده ایی نطر خلاف این را داشته و میگویند که تعداد مهم است . برای اینکه خودمان به این موضوع پی ببریم آزمایشی را ترتیب دادیم تا بتوانیم که گفته کدام گروه درست است .

در این آزمایش سعی کردیم هر چه را همانطور که هست قبول کنیم و در نظر بگیریم . در این حالت پیشفرض های وردپرس را همانطور که هست بدون کوچیکترین تغییری در نظر میگیریم .

خروجی کار را در شکل زیر تشریح کرده ایم .پس چیزی وجود ندارد که در سرعت سایت دخالت کند.سرعت لود

این ازمایش را به کمک سرویس pingdom انجام داده ایم .اول سرعت اولیه سایت را یادداشت کرده و بعد با نصب هر افزونه مجددا عملیات بررسی را انجام دادیم تا تغییراتی که در سایت بوجود میاد را بتوانیم ببنیم .

 افزونه هایی  که نصب کرده ایم

قبل از هرچیز باید بگوییم که ما افزونه p3 Profiler  را در وردپرس بکارگرفتیم تا بدانیم کدام افزونه ها عامل کاهش سرعت سایت هستند .این افزونه مقدار زمانی را که هریک از افزونه ها ی فعال به خود اختصاص میدهد را میتواند نشان دهد. ما افزونه های رایگانی همچونRevive Old Post ، WP Product  Review ، Visualizer: Charts and Graphs و Pirate Forms را نصب کردیم.حتی افزونه هایی که همگی جز موارد کاربردی برای سایت به حساب میآیند و برای توسعه وب سایت میتوان از آنها استفاده کرد.پس در مجموعه افزونه هایی قرارمیگیرد که باید بررسی شوند تا تاثیر آنها سنجیده شود. در مرحله بعدی ما به سراغ بخش افزونه های رسمی خود وردپرس رفته و چند مورد  را برای نصب انتخاب میکنیم. افزونه های انتخاب شده در لیست زیر آورده شده است . البته انتخاب آنها کاملا تصادفی بوده است.

 

  • – Advanced Custom Fields
  • – Akismet
  • – All in One SEO Pack
  • – Black Studio TinyMCE Widget
  • – Contact Form 7
  • – Disable Comments
  • – Duplicate Post
  • – Google Analytics by Yoast
  • – iThemes Security
  • – Jetpack
  • – NextGEN Gallery
  • – WP Super Cache
  • – WooCommerce
  • – WP-PageNavi
  • – WordPress Importe

بعد از نصب و راه اندازی افزونه های نام برده شده شروع به بررسی های مربوطه میکنیم.

زمان لود اولیه

مدت زمان بارگزاری اولیه سایت 419 میلی ثانیه میباشد.این عدد خیلی مهم بوده چرا که تمامی اعداد بعدی با این عدد مقایسه خواهند شد.پس یادمان نرود سایت بدون افزونه بعد از 419 میلی ثانیه لود میشود.حالا ما میخواهیم ببینیم وجود افزونه ها به چه مقدار بروی این رقم تاثیر میگذارد؟

2 ثانیه زمان مناسبی برای لود سایت محسوب میشود.پس ما نصب و اعمال تغییرات را شروع میکنیم تا به 2 ثانیه و یا بیشتر از آن دست یابیم .

استفاده کردن از چند افزونه در وردپرس باعث رسیدن به ۲ ثانیه می شود؟

از افزونه یک تا ده ما تغییرات قابل ملاحظه ای را مشاهده نکردیم .براساس نتایج به دست آمده نتیجه  p3زمان بارگزاری کل 661 میلی ثانیه بود .جایی که ما تغییرات را حس کردیم از افزونه 20 به بعد بود که زمان بارگزاری به 1 ثانیه کاهش یافت .در این مرحله ما به برخی از افزونه ها تنظیماتی را هم اعمال کردیم .تنها نصب افزونه کافی نیست و ما انها را برحسب نیازمان شخصی سازی میکنیم.

استفاده از چند افزونه

درست در همین لحظه است که زمان سرعت اسکن p3 بصورت قابل ملاحظه ایی کاهش میابد.

بعد از افزونه 27 بارگزاری سایت به چیزی حدود 1/20 ثانیه رسید به دنبال فعال سازی برخی از ابزارک ها این مدت زمان به چیزی حدود 3/20 افزایش پیدا کرد.قابلیت کش با استفاده از افزونه های نصب شده در مراحل قبل فعال شد و بعد از فعال شدن کش ما به نتایج اینچنین دست یافتیم :سرعت لود سایت وردپرسی

سرویس Pingdom هم با ارائه نتیجه 2/5 ثانیه این مورد را تایید میکند. از بین 27 افزونه نصب شده افزونه جت پک و Nextgen Gallery آهسته ترین سرعت اجرا را داشتند. البته فراموش نکنیم که ما در این ببرسی تنها 27 افزونه نصب کردیم که الزاما اهسته ترین نیستند.

 

بررسی عملکرد افزونه های وردپرس

  • – NextGEN Gallery – ۲۵%
  • – Jetpack – ۲۳%
  • – Other – ۱۸%
  • – Revive Old Post – ۱۷%
  • – W3 Total Cache – ۷%
  • – WooCommerce – ۶%
  • – WordPress SEO – ۴%

پس نتیجه میگیریم افزونه ها در سرعت بارگزاری وب سایت نقش دارند. به نمودار پایین نگاه کنید.

زمان بارگذاری

 

۲۷ تایی که درباره آن گفتیم خیلی زیاد است؟

اصلا ما به تعداد 27 تا کاری نداریم .این تعداد ممکن است کم یا زیاد شود .اما چیزی که روشن است این است که استفاده بیش از حد از افزونه ها میتواند باعث کاهش سرعت سایت شود .کسی در چگونه سازماندهی سایت به شما کاری نخواهد داشت.اما این خود شمایید که باید بدانید وب سایت سریع رتبه بهتری میگیرد و از تعاملات بالایی برخوردار است.

افزونه ها ممکن است به شدت به سایت شما آسیب بزنند  که به ترتیب به انها اشاره خواهیم کرد.

بروزرسانی و امنیت افزونه های وردپرسی

برخی از افزونه ها امن نیستند به خصوص افزونه هایی که به صورت رایگان منتشر شده اند,چرا که معمولا پشتیبانی برای انها صورت نمیگیرد و حتی زمان بسیار طولانی بروز رسانی نمیشوند .افزونه هایی که بروز رسانی نمیشوند در این دنیای پر از تغییر لحظه ایی میتوانند آسیب زننده باشند و امنیت سایت را بخطر بیاندازند.این افزونه ها حتی هک میشوند و برخی از آنها نیز حتی کد نویسی استانداردی ندارند.که این عدم استاندارد بودن باعث تداخل در عملکرد سایت شده و در برخی موارد موجب کرش شدن نیز میشوند.

سازگاری افزونه ها هم یکی از عوامل بسیار مهم بوده و گاهی عدم سازگاری افزونه ها با یکدیگر عامل بروز خطاها در سایت هستند. اگر افزونه ایی مداوم بروزرسانی نشود و با وردپرس جدید همگام سازی نشود میتواند موجب تداخل در سایت شده و سایت را بهم بریزد.

حل کردن مشکلات احتمالی افزونه ها

  • تمامی راهکارها را برای افزایش سرعت سایت بکار بگیرید. به این صورت که افزونه های بیشتری را استفاده کنید بدون اینکه موجب افت سرعت سایت شوید.
  • بعد از اینکه افزونه ایی را نصب کردید عملکرد آنرا هم تست کنید و از کارکرد درست واصولی آن و همچنین تاثیری که بر سایتتان میگذارد اطمینان حاصل کنید.  افزونه p3 در بین افزونه ها گزینه ایی مناسبی برای این کار به حساب میاد.
  • برای منظوری خاص هیچ موقع از دو نوع افزونه متفاوت استفاده نکنید.تحقیق کنید کدام یک از افزونه ها میتواند نیازهای شما را کاملا براورده سازد آنها را گلچین کرده و استفاده کنید تا از تداخل احتمالی میان افزونه ها جلوگیری کنید.
  • هم وردپرس هم افزونه های آنرا بطور منظم با ارائه نسخه جدید بروز رسانی کنید تا از هک سایتتان به این روش جلوگیری کرده و از مشکلات احتمالی جلوگیری به عمل آورید.

نتیجه

برای رسیدن به مقاصد خود از تعداد مشخصی افزونه استفاده کنید .اگر که بتوانید اصول افزایش سرعت سایت را اجرا کنید میتوانید 40 افزونه رو حتی بکاربگیرید بدون اینکه نگران کاهش سرعت سایت باشید. معمولا 25 افزونه وجود دارند که در رسیدن به خواسته های شما میتوانند کمک کننده باشند .اما فراموش نکنید که سرعت سایت از مهم ترین فاکتورهای یک وب سایت است.

شما چه تعداد افزونه در سایت خود استفاده میکنید؟ تجربیات و نظرات خود را در بخش دیدگاهها با ما و کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

اگر قصد خرید قالب وردپرس را دارید به بخش قالب وردپرس مراجعه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *