آموزش وردپرس, طراحی وب, مقالات وردپرس

اشتباهات تازه واردان در وردپرس

اشتباهات تازه واردان در وردپرس

اشتباهات تازه واردان در وردپرس

با سلام با یکی دیگر از آموزش های وردپرس از وب مستر 98 این بار در خدمت تازه واردان وردپرس هستیم.

خب اول از همه به همه ی کسانی که به تازگی وارد این عرصه بی نظیر شده اند تبریک و خوش آمد بگم.

دوستان یادگیری تخصصی بسیاری از حرفه ها نیازمند تلاش و کوشش بسیار هستش با روحیه ی شکست ناپذیر اگر قرار بود که هر کس با یک شکست ساده دست از کار بکشد و به این فکر باشد که مناسب این کار نیست شاید امروز حتی این برق رو هم در دسترس نداشتیم تا سیستم خودمون رو بهش وصل کنیم و شروع کنیم به یادگیری وردپرس!

خب مسلما در یادگیری هر چیزی به مشکلات متنوعی برخورد خواهیم کرد اما بهترین رفتار با مشکلات درس گرفتن از آنها و عدم تکرارشون خواهد بود بنابراین ما امروز سعی بر این داشتیم که مشکلات رایجی که تازه کاران و خود ما موقع ورود به این حرفه انجامش دادیم رو براتون جمع آوری کنیم تا شما مورد آسیب از سوی آنها قرار نگیرید.

اشتباهات تازه واردان در وردپرس

اشتباهات تازه واردان در وردپرس

تغییر ندادن ساختار Permalink

آدرس صفحات شما به وسیله پرمالینک مشخص میشه و این لینک در صورتی که تغییری ندید به این صورت خواهد بود : http://yoursite.com/?p-123 .

مسلما این گونه آدرس دهی خیلی بده علاوه بر اینکه ظاهر زشتی داره هیچ گونه اطلاعاتی هم راجب اون صفحه به بازدید کننده نمیده به همین خاطر بهتون پیشنهاد میکنم حتما عوضش کنید.

در پرما لینک سغی کنید از کلمات کلیدی که مربوط به اون صفحه هست کلیک کنید تا هم نشون بده که اون صفحه در چه موردی هست و هم موجب سردرگمی کاربرانتون نشه همچنین شما با این کار سئو سایت خودتون رو هم بهبود میبخشید و برای موتور های جستجو بسیار بهینه تر خواهد بود.

برای اینکار ابتدا وارد بخش مدیریت سایت خود شوید و سپس به تب مربوط به Permalinks برید و تنظیمات خودتون رو انجامش بدید.

حذف نکردن کاربر ادمین

خب امکان هک شدن همه ی سایت ها هست اما به علت وجود سورس های وردپرس در بین همه امکان هک شدن سایت های وردپرسی بیشتر از دیگر سایت هاست.

زمانی که شما تنظیمات وردپرس رو تغییر نداده باشید نام کاربری شما admin خواهد بود و صفحه ورود شما هم به این شکل خواهد بود : http:/yoursite.com/wp-login.php

خب نام کاربری شما که معلومه صفحه رو هم که اگر تغییر نداده باشید اونم معلومه هر چند که با وجود برنامه های بسیاری که برای اینکار طراحی شده اند شاید پیدا کردن آن چند دقیقه بیشتر وقت نبره پس تنها کاری که باید انجام شود پیدا کردن رمز وروده که خب نرم افزار هایی برای اینکار تهیه شده اند که در کسری از ثانیه میتونند تعداد بسیار زیادی از رمز ها رو امتحان کنند و در نهایت رمز عبور رو پیدا کنند و اگر شما از رمز ساده ای مثلا 123456 هم استفاده کرده باشید که در عرض چند دقیقه میشه به سایت شما نفوذ کرد خب با این همه وظیفه ما چیست؟

بهترین کار حذف کردن کاربر ادمین است البته باید قبل از حذف ادمین شما یک کاربر جداگانه با تمام حق دسترسی های ادمین ایجاد کنید و سپس ادمین رو حذفش کنید.

برای اینکار ابتدا وارد بخش مدیریت سایت و بخش مربوط به users شده و گزینه add New رو انتخاب کنید و در فرم باز شده اطلاعاتتون رو وارد کنید با یک ایمیل معتبر!

در این مرحله باید به یک مورد دقت داشته باشید که این کاربری که ایجاد کردید تمام کارهای ادمین و دسترسی هاشو داشته باشه تا بعد از حذف ادمین مشکلی پیش نیاد.

خب تا اینجا کاربر جدیدمون ساخته شد الان نوبت رسیده به حذف ادمین ابتدا باز هم به بخش users میریم و all users رو انتخاب میکنیم و کاربر ادمین رو انتخاب میکنیم و برای حذف کردنش بر روی delete کلیک میکنیم در پنجره باز شده گزینه attribute all content رو فعالش کنید تا لیستی از کاربران موجود نشان داده شود و در این لیست کاربری رو که برای ادمین جایگزین ساخته بودید رو انتخاب کنید.

بهتون تبریک میگم تا اینجای کار تونستید تا حدودی امنیت سایتتون رو بالا ببرید و محیط نسبتا امن تری از قبل برای مطالبتون بسازید.

 

ایجاد نکردن فایل پشتیبان

این کار قبلا کار نسبتا سختی محسوب میشد. حالا کی حوصله داره کلی فایل رو هی هر روز کپی کنه و نگه داره؟!

ولی دیگه امروزه افزونه های مناسبی برای این کار طراحی شده اند که شما میتوانید با نصب و فعالسازی اونا و انجام چند تا تنظیمات ساده هر چند وقت یک بار به صورت اتوماتیک از فایل هاتون پشتیبان تهیه کنید . تعدادی از این افزونها :

  • BackWPup
  • Backup WordPress
  • Updrafplus
  • ….

استفاده زیاد از افزونه ها

خب استفاده از هر چیزی به اندازه خودش خوبه و اگه بیش از اندازه بشه مشکل ساز خواهد شد. این مطلب در استفاده از افزونه ها هم صدق میکنه.

افزونه ها طراحی شدند که کار ادمین های سایت رو راحت تر سازند و ادمین های تازه کاری که آشنایی با کد ها ندارند به راحتی بتونند کارهایی که میخوان رو انجام بدن اما اگر از این افزونه ها بیش از اندازه استفاده کنیم به مشکل خواهیم خورد. حالا چه کند شدن سایت و چه خرابی های بیشتر.

این خرابی ها به علت تداخل داشتن چند افزونه با یک دیگر و یا حتی دستکاری افزونه ها و آپدیت نشدن افزونه ها می باشد.

آپدیت نکردن وردپرس

امروزه دیگه همگی متوجه پیشرفت روزانه تکنولوژی شده اید مخصوصا زمانی که این تکنولوژی خود وب باشه!

برای وردپرس هر چند وقت یک بار معمولا آپدیتی منتشر میشه که باگ های نسخه های قبل در اون رفع شده و حتی امکانات و ویژگی های جدیدی بهش افزوده شده پس با آپدیت منظم وردپرس تون هم از ویژگی های جدیدش بهره ببرید و هم امنیت سایتتون رو افزایش بدید تا از حملات دور باشید.

ممکن هست در آپدیت کردن هم مشکلی برای سایتتون پیش بیاد برای همین هست که میگیم  همواره از فایل هاتون پشتیبان داشته باشید تا در صورت وجود مشکل بتونید به حالت سابق برش گردونید.

فراموش unblock کردن موتور های جستجو

خب این هم آخرین قسمت از این آموزش وردپرسمون هست.

در وردپرس قابلیتی وجود داره که شما میتونید سایتتون رو از دید موتور های جستجو مخفی کنید این کار شاید مسخره به نظر بیاد اما زمانی رو تصور کنید که ادمین سایت هنوز سایتش آماده انتشار نیست یا اصلا قصد داره که تغییراتی رو تو سایتش انجام بده در این وضعیته که این امکان به دردش میخوره و از این گزینه استفاده میکنند که سایتشون در موتور های جستجو قرار نگیره.

ولی اگر سایت شما کامل شده و آماده انتشار هست پس مطمئن باشید که این گزینه برای سایت شما غیرفعال شده!

امیدوارم که از این آموزش هم نهایت استفاده رو ببرید.

با تشکر از همراهی شما با این قسمت از آموزش وردپرس اگر در رابطه با این پست سوال یا مشکلی دارید در قسمت نظرات اعلام بکنید تا راهنمایی شوید. در صورتی که قصد خرید قالب وردپرس دارید میتوانید به دسته بندی قالب وردپرس مراجعه بکنید.

author-avatar

درباره مجتبی صادقیان

مجتبی یک فرد آینده روشن و بسیار خلاق با تخصص بالا هست که همه تلاش خودش رو برای انتشار بهترین مطالب در سایت انجام میده و از روی مطالبش میشه فهمید که چقدر خلاق و دوستانه سعی در آموزش وردپرس به بقیه رو داره. تخصص مجتبی طراحی سایت و آموزش وردپرس میباشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 1 =