آموزش وردپرس

وردپرس فانکشن function.php را بیشتر بشناسید

وردپرس فانکشن function.php را بیشتر بشناسید

وردپرس فانکشن function.php را بیشتر بشناسید

در این آموزش وردپرس قصد داریم اطلاعاتی در مورد فایل فانکشن function.php به شما عزیزان ارائه بدهیم,تا شما این فایل را در قالب وردپرس خود بیشتر بشناسید.یقینا این اطلاعات برای شما مفید خواهد بود.

وردپرس فانکشن function.php را بیشتر بشناسید:

اکثر قالب های وردپرس فایل فانکشن یا به اسم function.php در درون فایل های خود دارند.در این فایل میتوانید ویژگی ها و قابلیت هایی به ساتی خود اضافه کنید و این فایل قادر است که خصوصیات و ویژگی هایی به سایت وردپرس شما اضافه کند پس با کمک این فایل میتوانید ویژگی هایی را در سایت خود اینکلود یا فراخوانی کنید.

در قسمت زیر به شما قابلیت های افزونه های وردپرس و فایل فانکشن function.php  قالب را به شما خواهیم گفت تا با مقایسه و بررسی پی ببرید  که کدام راه بهتر است.

ویژگی های افزونه های وردپرس :

  •  نیاز های خاصی و هدر  برای خود دارند.
  • بعد از اینکه فعال شدند شروع به فعالیت خود می کنند.
  • بسیاری از آنها در بسیاری از قالب های وردپرس قابلیت اجرا را دارند.
  • هر کدام برای موضوعات مشخصی فعالیت می کنند.
  • در آدرس  wp-content/plugins قرار می گیرند.

ویژگی های فایل فانکشن function.php در وردپرس:

  • این فایل نیاز به هدر خاصی ندارد.
  • تا زمانی که قالب مورد نظر اکتیو یا فعال است به فعالیت خود ادامه می دهد.
  • تا وقتی که قالب غیر فعال نشده است متوقف نمی شود.
  • کد های زیادی برای این فایل وجود دارد و میتوان برای هر موضوعی آن ها را اینکلود یا فراخوانی کرد.
  • در آدرس  wp-content/themes قرار میگیرد.

استفاده از فایل function.php به شما چه قابلیت هایی می دهد؟

  • این قابلیت را به شما ارئه می دهد که با استفاده از فیلتر  excerpt_length بتوانید طول یا بلندی عبارت ها و جملات هر پستی در سایتتان را تغییر دهید.یا به عبارتی دیگر استفاده کردن از وردپرس هوک.
  • این فایل به شما این امکان را می دهد که با افزودن ()add_theme_support ویژگی ها و قابلیت های سیستم مدیریت محتوای وردپرس را فعال کنید.برای مثال با استفاده از این فایل میتوانید گذاشتن تصویر شاخص,و ساختار پست های وردپرس را فعال کنید.
  • در حالت کلی این فایل باعث می شود شما بتوانید وردپرس function.php را به وردپرس چند کاربره نیز تعریف بکنید.

اکنون میخواهیم مثال ساخت یک فایل وردپرس function.php را  به شما دوستان نشان دهیم.

ابتدا باید یک فایل خالی بسازید با نوت پد ویندوزتان این کار را میتوانید انجام دهید.خب اولین فانکشن که باید در این فایل قرار دهید فانکشن  ()myfirsttheme_setup هست,به کد هایی که در زیر قرار گرفته است نگاه کنید.

<div class="line number1 index0 alt2"><code class="php keyword">if</code> <code class="php plain">( ! function_exists( </code><code class="php string">'myfirsttheme_setup'</code> <code class="php plain">) ) :</code></div>
 
 
<div class="line number2 index1 alt1"><code class="php comments">/**</code></div>
 
 
<div class="line number3 index2 alt2"><code class="php comments">* Sets up theme defaults and registers support for various WordPress features</code></div>
 
 
<div class="line number4 index3 alt1"><code class="php comments">*</code></div>
 
 
<div class="line number5 index4 alt2"><code class="php comments">*; It is important to set up these functions before the init hook so that none of these</code></div>
 
 
<div class="line number6 index5 alt1"><code class="php comments"> features are lost.</code></div>
 
 
<div class="line number7 index6 alt2"><code class="php comments">*</code></div>
 
 
<div class="line number8 index7 alt1"><code class="php comments"> @since MyFirstTheme 1.0</code></div>
 
 
<div class="line number9 index8 alt2"><code class="php comments">*/</code></div>
 
 
<div class="line number10 index9 alt1"><code class="php keyword">function</code> <code class="php plain">myfirsttheme_setup() {</code></div>

خب در مثال بالا مشاهده می کنیم که وردپرس فانکشن function.php آغاز شده است ولی بسته نشده,زمانیکه اطلاعات را قرار دهید باید بسته شود.

استفاده از لینک فید feed یا خوراک به صورت خودکار برای مطالب,برگه ها,نطرات و … لازم است برای اینکه این فید یا خوراک را نمایش دهید از تگ یا برچسب <head> استفاده بکنید.مانند نمونه زیر:

<code class="php plain">add_theme_support( </code><code class="php string">'automatic-feed-links'</code> <code class="php plain">);</code>

با سفارش سازی قسمت فهرست ها یا منو سایت خود به کاربران  این امکان را بدهید که فهرست ها را ادیت یا ویرایش کنند و با استفاده از جابه جایی تغییراتی در آن به وجود آورند.

<div class="line number1 index0 alt2"><code class="php plain">register_nav_menus( </code><code class="php keyword">array</code><code class="php plain">(</code></div> <div class="line number2 index1 alt1"><code class="php spaces"></code><code class="php string">'primary'</code><code class="php plain">=__( </code><code class="php string">'Primary Menu'</code><code class="php plain">, </code><code class="php string">'myfirsttheme'</code> <code class="php plain">),</code></div> <div class="line number3 index2 alt2"><code class="php spaces"></code><code class="php string">'secondary'</code> <code class="php plain">= __( </code><code class="php string">'Secondary Menu'</code><code class="php plain">, </code><code class="php string">'myfirsttheme'</code> <code class="php plain">)</code></div> <div class="line number4 index3 alt1"><code class="php plain">) );</code></div>

توجه داشته باشید که از کد هایی که در قسمت بالا قرار گرفته اند فقط برای نشان دادن چگونگی ساخت فایل function.php استفاده بکنید.

ما در این بخش از آموزش وردپرس به معرفی ویژگی و قابلیت های وردپرس فانکشن function.php پرداختیم و همچنین ویژگی های افزونه های وردپرس را نیز معرفی کردیم حال اینکه از کدام استفاده کنید,این را باید شما با بررسی و مشاهده تصمیم گیری کنید و ببینید که کدام برای کار شما بهتر است,با تشکر از اینکه در این آموزش هم با ما بودید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *